Pije v noci UM, jinak neusne

1857
13.10.11 07:42

Pije v noci UM, jinak neusne

Je bezne, ze desetimesicni dite se v noci budi na mliko?
Vecer dostava od vcerejska zase mliko, kasi jedl mesic, ale stale s vetsim odporem, vcera uz jsem to vzdala. I kdyz mel kasi, tak se v noci nekolikrat budi a dvakrat, kolem desate a kolem treti je neutisitelny, dokud nedostane mliko. Pak se otoci a hned spi. Nestaci voda, pohlazeni, dudlik, treba na pet minut usne, ale vzbudi se zas a pak uz nezabere nic, jedine mliko. Mate to nektera taky tak? Spis chci jenom utesit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2673
13.10.11 07:48

Já to mám tak :-D Malé je 10.měsíců a zkoušela jsem v noci dát jen vodu nebo čaj a nic.Ale je to teď jen jednou za noc,vypije si mlíko a spí dál až do rána.Snad to je jen přechodný období.My už krásně spali celou noc,tak to snad zase přijde :-D Jinak někdy jsem zkusia ji nechat trochu probrečet bez mlíka a taky usla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.10.11 07:54
Liduš88 píše:
Já to mám tak :-D Malé je 10.měsíců a zkoušela jsem v noci dát jen vodu nebo čaj a nic.Ale je to teď jen jednou za noc,vypije si mlíko a spí dál až do rána.Snad to je jen přechodný období.My už krásně spali celou noc,tak to snad zase přijde :-D Jinak někdy jsem zkusia ji nechat trochu probrečet bez mlíka a taky usla.

no tak maly neusne, dokud to mliko nedostane, a ja nemam to spravne odhodlani vydrzet a nedat, je mi ho lito :-). Uz se budil na to mliko treba jenom jenou kolem ctvrte, ale zas se vratilo to catejsi buzeni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
13.10.11 08:07

Mozna ma obdobi rustu a ma proste zase hlad. Tak jak vetsi deti, bud jedi strasne malinko, nebo pak zas ladujou do sebe docela velky mnozstvi a najednou zjistis, ze se vytahli za mesic o tri centimentry…
Me mala prospala celou noc cca od tretiho mesice. Pak se mi budila prave v obdobi, kdy vic rostla, nebo kdy mela stresiky… zacala chodit do skolky. A i kdyz triletak neni zrovna miminko, taky vyzahla v noci flasku mlika :lol: no a proc ne, ja mam taky nekdy v noci zizen nebo hlad :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
13.10.11 08:32

ahoj,mně se malý pravidelně budil na mlíko do 2 let. ted měl 3, konečně jsme odbourali i flašky s vodou, nebo flašku s mlíkem na usnutí do postýlky… řekla jsem mu, že flašky odnesli ptáčci.. první týden při usínání teda trochu protestoval, ale ted už dobré. a v podstatě se netkne ani vody, co tam má v cykloflašce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
13.10.11 08:34

Já mám dvojčátka a mají to oba dva .-) a u první dcerky jsem to taky tak měla - neřeším to ono to přejde samo, jako dudlík a tak . U dcerky to bylo tak, že asi v 18-*20 měsících najednou v noci nebylo mlíko ani dudlík a bylo to.....vzala to v pohodě. Takže u dvojek, to tak taky udělám. Teď je pro mě nejduležitější spánek než řvoucí dvě mimina najednou .-) :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
13.10.11 08:44

Ahoj, přesně popisuješ situaci u nás. Malá spala bez mlíka v noci už asi od 5. měsíce, najednou před týdnem se začala v noci budit a přesně jak píšeš Ty - nezabírá nic, jen to mlíko. Dudlík, zpvání, houpání, hlazení, čaj, chování, ignorace :-) - nic nezabírá, po mlíku se ale otočí na bok a okamžitě je tuhá. Trochu mi to vadí, protože ji nechci učit zpět na mléko v noci, ale zase asi ona ví, proč to chce a nemyslím, že by to byl její rozmar, když vyžahne 230 a hltá u toho jak blázen, prostě má asi fakt hlad. Budí se jenom jednou, kolem 3h v noci. Já to neřeším a vyhovím jí, kamarádka má 2,5 letého chlapečka a dává mu mlíko v noci doteď.

Příspěvek upraven 13.10.11 v 08:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
13.10.11 08:50

Ahoj, taky to tak máme. Do osmého měsíce mi krásně spala v postýlce celou noc. Teď má přes devět měsíců a nepomáhá ani, když si ji dám k sobě do postele. Dá si svých 180ml a pak spí dál. Ale chápu ji, mě se s kakaem taky hned líp usne :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1857
13.10.11 09:05

u nas se pije 2× 120 a to prvni fakt hlta, pritom ma v sedm vecer 210, no nic no, tak snad to nekdy prejde, zatim by mi stacilo, kdyby to mliko bylo jenom jednou :-)

dik holky, hned je mi lip :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.10.11 09:12

U nás se také pije :roll:
Mají mlíko před spaním, pak oba mezi 22-23 a ještě Sebastian někdy kolem jedné ráno (časy se hýbou, někdy vše i později). Ale už jim to dost ředím Takže v noci pijou UM kde jsou dvě odměrky, chci jim to odbourat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6725
13.10.11 19:29

Já měla přesně to samé a den co den jsem si říkala, že je už dost velký, aby to přešlo… ovšem skončilo to v roce a 3/4… tak držím palce, aby to bylo u vás dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
13.10.11 22:37

Jako mít jedno dítě tak bych ho klidně nechala vyřvat, ale dvě řvoucí děti nechci, snad je to přejde :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný