Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
prosím, víte někdo něco o této firmě, jaká má rizika?
Díky za všechny poznatky.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj, věnuju se už dva roky finančnímu poradenství a o tomhle mě nedávno kontaktoval kamarád. Když jsem si zjistil na internetu co je to zač, je to stavěné na podobném principu jako ZFP akademie. Žádné poradenství, jen rýžování peněz z lidí. Při vstupu musíš uzavřít IŽP 1000kč/měs u České pojišťovny (což už je hrozná představa, produkty ČP jsou většinou hrozné). Jejich poradenství nemá s poradenstvím nic společného. Je to malá firma, která ted dělá velký nábor lidí. Mají nasmlouváno jen pár pojišťoven a tim, že jsou malý, tak nemají nasmlouvané výhodné podmínky oproti jiným poradenským firmám. Mají drahé a nevýhodné pojistky s velkými poplatky. Je postavena na MLM systému. Tobě nabízejí spolupráci nebo ti dělají poradenství? ![]()
Manžel jim to podepsal.
![]()
Ale žádný peníze ještě neposlal. Může z toho ještě vycouvat? ![]()
to netušim… určitě se dá vždy ze všeho odejít… já se chci jít podívat na tu jejich prezentaci, abych byl víc informovaný a pak ti dal vědět
každopádně, jestli pouze podepsal smlouvy a nezaplatí, tak je to v pohodě… Jen nezaplatí pojistné a smlouva se automaticky zruší… ale dej mi ještě pár dní, poslechnu si jejich přednášku a dám ti pak vědět, co dělat dál a jestli to má cenu nebo nemá
Tak v neděli právě taky navštívil tu jejich prezentaci a vrátil se nadšený. Já nevim, mně se tomu pořád nechce věřit. Počkám si i na Tvůj názor. Díky. ![]()
určitě… jo, to oni umí lidi nadchnout, jsou na to školený v oblasti psychologie… atd… ale jelikož už finančního poradce dělám nějaký ten pátek a do toho studuji psychologii, myslim, že si na mě jen tak nepříjdou ![]()
Ahoj, tak jsem si byl dnes poslechnout tu přednášku. Je fakt, že systém, který prosazují je zajímavý a jedinečný. Něco podobného v čechách ještě neni. Provize vyplácí klientům a ne jen poradcům. Není to tak hrozné, jak se zpočátku zdá..... docela mě to i zaujalo ![]()
Tak jsem si našel ještě pár informací a změnil názor… .mrkni na todle http://www.ceskatelevize.cz/…pul-milionu/ je to postavený na stejný bázi…
Do dvou měsíců od uzavření IŽP ano a dokonce dostane zpět vklad… není to takový průser, spolupráce se dá vždy ukončit, ale získaná provize se vrací všechna
Do tohoto programu jsem se dostal, prezentaci vyslechl, podrobnosti vyzjistil, pak jsem si dal přes držku a rychle jsem, naštěstí se ziskem, vypadnul. Prezentace jsou vážně pouhopouhá manipulace a stavění prosperující vize nezkušených. FP poradce nemůže být každý, uzavírat IŽP pouze kvůli provizi ve smyslu MLM je prasárna. Je to klasický podvod, ačkoli musím uznat, že velice šikovný. Projekt jede asi rok a blíží se doba, kdy si pojišťovny všimnou, že úmrtnost uzavřených kontraktů od tohoto „makléře“ ne extrémní. V MLM se přiživí pouze prvních pár příček, pak už jste pouze pěšáčci, kteří stejně nakonec prodělají. Mr. Kohout je celkem fikanej člověk, kterej stále hledá skulinky v zákoně, aby si nahrabal, viz. jeho bývalá činnost s diamanty, která se taktéž naonec proflákla. DNA Finance je projekt porušující veškeré morální jednání. Ruce pryč…
já měl zkušenosti s panem a paní Novákovou z Plzně… kancelář v hrozném baráku, teď prý mají otevírat novou v Polské ulici na Vinohradech. Nemá to s poradenstvím naprosto nic společného. Jen natřískáni IŽP. To se mi jako poradci dost hnusí. Krom toho, že mají hlavně nasmlouvanou Českou pojišťovnu, která v dnešní době už nepatří mezi nejlepší… Dříve prosperovala na tom, že tu byla jediná, teď při nárustu konkurence padá stále dolů a dolů..... DNA neni poradenství, ale přesně jak řikáš MLM založený na tom, že první si nahrabou a zbytek má smůlu ![]()
Dobrý den všem přítomným,
dovoluji si říci pár slov o společnosti DNA.
Z právnického hlediska je firma v pořádku a nehrozí zde žádné riziko, jen lajk v tomto druhu podnikání může tvrdit opak.
V síťovém prodeji je důležitý produkt, zde u DNA mají internetovou samoobsluhu, kde jsou na druhé straně též kvalitní finanční poradci. Rozdíl je v tom, že finanční poradci u DNA nemusí „nahánět“ klienty, aby splnili bodové hodnocení a stoupali v kariérním plánu makléřských společností. Stačí jen převést vaše současné smlouvy pod správu DNA(smlouvy mohou zůstat stejné, nikdo nemusí nic měnit).
Tímto se finanční poradci DNA rozdělují se svou provizí 60%/40%. Vždy 40% z provize finančního poradce jde zpět klientům. Kdo by nechtěl vydělávat na svých finančních produktech? Neznám takové lidi.
Za poslední léta vedou makléřské společnosti tvrdý boj, snad proto pracuje většina na živnostenský list. Kde máte naspáno, že Vám to finanční poradci udělají dle vašich potřeb a ne, dle potřeby získání důležitých bodů? Nemáte!
Shrnul bych to asi takhle:
1. Projekt DNA je ojedinělý v ČR, tudíž je zde možnost využití skvělého načasování.
2. Klient je pořád klientem, nemusí procházet povinným školením jako u ZFP Academy a u jiných makléřských firem.
3. Pokud chce klient doživotně čerpat ze svých smluv 40% provize, zahájí si IŽP, kde nejlepší podmínky pro společnost DNA nabídla Česká Pojišťovna (u okénka a makléřů to nenajdete). Nic nekupujete, nic neprodáváte, pouze si sami sobě začnete spořit, aby jste mohli šetřit na svých produktech.
4. Pokud chcete navíc vydělávat peníze, naučíte se se svým sponzorem správně zvát Vaše kamarády na prezentace DNA, to je vše.
Poznámka pro Vás:
S pozdravem
Ing. Karel Dvornik
Nejlepší Česká pojišťovna? Pane inženýre, pokud máte aspoň nějaké znalosti v oblasti finančního poradenství, tak moc dobře víte, že pro každého klienta se hodí jiný typ smlouvy a jiná pojišťovna. Ne jen natřískat smlouvy od ČP, která vám možná nabídla nejlepší podmínky, proto jí jako jedinou sepisujete.
A prosím Vás, ty oblbovací kecy ohledně rozhodnutí si nechte pro lidi, kteří se nechají opít rohlíkem a tyto psychologické řeči si nechte na ně ![]()
Pokud klient chce opravdu správnou analýzu a zvolit si správnou pojišťovnu, zvolí si pojišťovacího makléře, který má ve svém portfoliu spoustu pojišťoven, včetně těch nejvýznamnějších a zvolí klientovi smlouvu na míru a ukáže mu porovnání mezi všemi pojišťovnami. Ne jen ČP, která vám dala největší provize za sjednání smluv a proto sepisujete pouze tuto. Pokud finančnímu poradenství aspoň trošku rozumíte, dáte mi za pravdu. Ale dle vašeho textu předpokládám, že v tomto oboru máte opravdu malé zkušenosti.
Přeji pěkný den
Pane Bartos,
podle slov, které od Vás čtu, soudím, že právě vy mezi finanční poradce patříte. Neni divu, vždyť konkurenčí firma, jakou je DNA Vám může zhatit veškeré vaše plány. Pokud si člověk sjedná finanční produkt u makléře, jakým jste předpokládám i vy, kde má zákazník těch 40% z Vaší obrovské provize? Dále, kde má tu jistotu, že právě „vy poradci“ uděláte zákazníkovi to nejlepší, když pracujete jako OSVČ a musíte mít splněný objem bodů. Nebo snad děláte charitu? V dnešní době je to tvrdý byznys pane Bartos a pokud můžete nabídnout lidem, aby celoživotně čerpali ze svých smluv 40%, jste ojedinělý případ. To že exkluzivitu nabídla ČP neznamená že se nedá IŽP sjednat u jiných pojišťoven, mezi které patří také ty nejlepší (Allianz, ING, Kooperativa, Amcico, Genreali, ČSOB, AXA).
Tento blog slouží především pro lidi, tak nechápu z jakého důvodu si troufáte rozhodovat za ně. Ať si každý udělá obrázek sám a pokud chce člověk vydělávat na svých už dávno sjednaných finančních produktech, stačí převést smlouvy pod společnost DNA. Tímto se následné provize vyplácí zákazníkovi a ne finančnímu poradci.
Toď odemne vše,
přeju krásný den. ![]()
Musím vás poopravit, nemusím splňovat žádné body, jak si myslíte… A jak mám u vás jistotu, že ČP je podle vás ta správná? A toho že by DNA byla nějakým konkurentem, toho bych se opravdu nebál. Vždy klientům ukážu nabídku všech pojišťoven včetně cen a služeb, které nabízí a vždy vybírám tu nejvýhodnější… Za celou svojí dobu, co se poradenství věnuju jsem neměl nespokojeného klienta a žádný mi nezrušil žádnou smlouvu. To beru za dobré vysvědčení své práce. Jak jsem se ptal už vás jednou, jak můžete dělat IŽP všem lidem? Když se to nehodí pro každého klienta? Pro starší lidi neni ÍŽP ani trošku výhodné. O poradenství nemáte ani tušení a vaším úkolem je jen nasekat co nejvíc IŽP, protože vám za ně dala ČP největší provizi a proto jí sjednáváte. Každý by měl mít nárok si sjednat smlouvu jakou chce. A vstupní poplatek jako sjednání si IŽP na 1000kč/měsíčně? Každý si taky může zvolit výše svého měsíčního pojistného dle své finanční situace, ale to vás naprosto nezajímá. Nasekat tam tisícovku a víc, at je z toho hodně peněz. Todle není poradenství, ale humus… který dřív nebo později skončí a nebude kazit jméno dobrých finančních poradců. A za nikoho nerozhoduji, jen řikám svůj názor, jako vy. Pokud je člověk aspoň trošku soudný, tak uzná že mám pravdu a nenaletí tupým řečem od někoho, kdo nemá ani tušení o finančních produktech, které pojišťovny nabízí… S takovým myšlením jaké máte vy mi příjde, že váš titul Ing. je jen vymyšlený, aby to vypadalo lépe a důvěryhodněji na lidi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat