Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, prosím poradíte co vše se dá pěstovat na balkóně (ovoce, zelenina) a jakou s tím máte zkušenost? Děkuji, Eva
poznatek na zacatku rijna jde domu do teplíčka
a na zacatku dubna az kvetna zpatky na ten balkon
![]()
no ta diskuze se tu začiná zvrtávát
,místo kytek něco jiného
![]()
kromě již uvedeného, já měla na balkoně rajčata a jahody, letos jsme nestihli zasít, tak máme jenom bylinky .-)
Na jednom balkoně mám posezení a dva malé květináčky vřesů, na druhém balkoně nemám kromě šňůr na prádlo nic.
Cokoliv ostatní máme ze zahrady od našich nebo od tchánovců ![]()
Rajčata, ředkvičky, borůvky, jahody, konifery, plazivé rostliny, petunky, muškáty, lobelky, karafiátky, prostě co se mi tam vejde, ale soused tam má taky hulení
.
Rajčata, bylinky, malé tzv. „měsíční“ jahody.
Zkušenost dobrá, ale chce to sluníčko.
Pak samozřejmě kytky, ale to zakladatelka do závorky neuvedla ![]()
Baslerinda píše:
Na jednom balkoně mám posezení a dva malé květináčky vřesů, na druhém balkoně nemám kromě šňůr na prádlo nic.
Cokoliv ostatní máme ze zahrady od našich nebo od tchánovců
Jak dlouho prosím vydrží ten vřes?Je to jen na chvíli a pak vyhodit nebo to vydrží léta?Děkuju! ![]()
janisska píše:Baslerinda píše:Jak dlouho prosím vydrží ten vřes?Je to jen na chvíli a pak vyhodit nebo to vydrží léta?Děkuju!
Cokoliv ostatní máme ze zahrady od našich nebo od tchánovců
Já ti nevím, mám na zkoušku dva malý květináčky s fialovým vřesem ,na zimu to jakoby oschne a nezalévám to, mám je druhým rokem tak jsem zvědavá kdy mi to chcípne,v tomhle směru jsem absolutně nemožná co se týče pěstování čehokoliv. Tchyně to má na zahradě u rybníčku, psi jí do toho chodí ležet a vřes jí drží, tak je to asi nenáročný ale teď mi začal nějak opadávat - asi před zimou ![]()
Pěstovali jsme na balkoně rajčata, ale od té doby, co tam kempuje náš zvěřinec už jenom bylinky na parapetu - mátu, bazalku a meduňku. ![]()
Vnutím se sem, protože mě tohle téma taky zajímá. Jsem nemožná, pokud by existovalo něco jako týrání květin, byla bych jako první na seznamu obžalovaných ![]()
Přesto se chystám osázet balkón - vyhlídla jsem si jahody (před týdnem jsem zjistila, že existujou speciální balkónový) a bylinky. Pošilhávám po vřesu ![]()