Co pěstujete na balkoně?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
24
16.10.11 18:19

Co pěstujete na balkoně?

Zdravím všechny, prosím poradíte co vše se dá pěstovat na balkóně (ovoce, zelenina) a jakou s tím máte zkušenost? Děkuji, Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1249
16.10.11 18:27

soused hulení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
16.10.11 18:30

opuncii..nic.....bordel

• Citovat
  • Upravit
veverunka11
16.10.11 18:31

poznatek na zacatku rijna jde domu do teplíčka :-P :-P a na zacatku dubna az kvetna zpatky na ten balkon :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
14046
16.10.11 18:37

pískoviště

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
veverunka11
16.10.11 18:39

no ta diskuze se tu začiná zvrtávát :mrgreen: :mrgreen: ,místo kytek něco jiného :-D :-D

• Citovat
  • Upravit
17565
16.10.11 18:48

kromě již uvedeného, já měla na balkoně rajčata a jahody, letos jsme nestihli zasít, tak máme jenom bylinky .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22939
16.10.11 19:09

Rajčata, balkonové kytičky, dříve brokolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
16.10.11 19:28

Na jednom balkoně mám posezení a dva malé květináčky vřesů, na druhém balkoně nemám kromě šňůr na prádlo nic.
Cokoliv ostatní máme ze zahrady od našich nebo od tchánovců :-)

• Citovat
  • Upravit
14535
16.10.11 19:37

Rajčata, ředkvičky, borůvky, jahody, konifery, plazivé rostliny, petunky, muškáty, lobelky, karafiátky, prostě co se mi tam vejde, ale soused tam má taky hulení :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
16.10.11 19:38

Rajčata, bylinky, malé tzv. „měsíční“ jahody.
Zkušenost dobrá, ale chce to sluníčko.
Pak samozřejmě kytky, ale to zakladatelka do závorky neuvedla ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3054
16.10.11 19:52
Baslerinda píše:
Na jednom balkoně mám posezení a dva malé květináčky vřesů, na druhém balkoně nemám kromě šňůr na prádlo nic.
Cokoliv ostatní máme ze zahrady od našich nebo od tchánovců :-)

Jak dlouho prosím vydrží ten vřes?Je to jen na chvíli a pak vyhodit nebo to vydrží léta?Děkuju! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
16.10.11 19:59
janisska píše:
Baslerinda píše:
Cokoliv ostatní máme ze zahrady od našich nebo od tchánovců :-)
Jak dlouho prosím vydrží ten vřes?Je to jen na chvíli a pak vyhodit nebo to vydrží léta?Děkuju! :mavam:

Já ti nevím, mám na zkoušku dva malý květináčky s fialovým vřesem ,na zimu to jakoby oschne a nezalévám to, mám je druhým rokem tak jsem zvědavá kdy mi to chcípne,v tomhle směru jsem absolutně nemožná co se týče pěstování čehokoliv. Tchyně to má na zahradě u rybníčku, psi jí do toho chodí ležet a vřes jí drží, tak je to asi nenáročný ale teď mi začal nějak opadávat - asi před zimou :nevim:

• Citovat
  • Upravit
noren
16.10.11 20:02

Pěstovali jsme na balkoně rajčata, ale od té doby, co tam kempuje náš zvěřinec už jenom bylinky na parapetu - mátu, bazalku a meduňku. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4118
16.10.11 20:15

Vnutím se sem, protože mě tohle téma taky zajímá. Jsem nemožná, pokud by existovalo něco jako týrání květin, byla bych jako první na seznamu obžalovaných :mrgreen:
Přesto se chystám osázet balkón - vyhlídla jsem si jahody (před týdnem jsem zjistila, že existujou speciální balkónový) a bylinky. Pošilhávám po vřesu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný