Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj Holky, ![]()
včera mě po příchodu domů z práce manžel vysloveně naštval.
![]()
už mezi dveřma zahlásil, zase dřepíš u emimina, celý den nic jiného neděláš, podotýkám, doma uklizeno, vypráno, udělaná večeře, na mou otázku co jiného mám dělat, když nám nejde tv, řekl, že můžu třeba žehlit.. prý „Nechodíš do práce, tak chci aby ses starala o domácnost, a o mě.“ A tím to začlo…
Ano nechodím do práce, protože on nechce abych do práce chodila, z práce prý vznikají vztahy, a finančně utáhne vše sám, nemáme děti. ale: pořád slyším, celý den sedíš u internetu, atd.atd…
podotýkám, že doma je uklizeno a věci obstarané.
jenže situace je taková, že manžel odejde ráno do práce, a vrací se kolem 15-16:00 hod. je chvíli doma, což jedeme nakoupit, nebo obstarat běžný zařizování… ovšem v 18:00 odjíždí na svoje debilní tréninky a vrací se kolem 21:00, od pondělí do pátku, a já zase sedím doma sama nikam nechodím… VČERA ale řekl, že mám být ráda, že nechodím do práce, že po mě nechce nic jinýho než uklízení, vaření atd.. a že jiná by za to alespoň byla vděčná, a vážila si toho.???? Ale já si toho nevážím protože furt dřepím u netu.
to jsem řekla, že mě ale nebaví když každej den sedím od rána doma a furt jen uklízím, vařim…, a pak čekám až prijde z práce, je doma chvíli a zse vypadne do prde..
Mě zajímá, jestli jsem opravdu divná, když mi připadá, že je to spíš za trest, než abych si toho vážila… ??? Co vy??
být tebou, jdu do práce. Teď máš komplet všechno hotové a stejně se mu to nelíbí. Co bude říkat, až ti na rukou bude celý den viset mimino, ty nebudeš stíhat nic a budeš si chtít třeba jen trochu odfouknout u netu?
pro mě by to byl trest…i když to pro někoho může znít lákavě…
a co tedy celý den děláš ??? přece celý den neuklížíš.....ty nechodíš někam nebo neděláš sport…koníčky ??
…mám pocit, aby v tobě nevypěstoval závislost na něm…zakáže ti chodit do práce, pak tě buzeruje a pak ti to vyčte.....
a co začít studovat, když máš být doma ??? ![]()
pro mě by to trest byl a velkej…
ke svýmu životu potřebuju jiný věci než posluhovat nevděčnýmu manžílkovi
ale každej podle sebe že ![]()
Tak toho bych si rozhodně nevážila, já bych nemohla nepracovat, resp. mohla, ale pak bych začala minimálně studovat nějakou školu a našla si k tomu několik koníčků.
Ale zkusit na mě, nechodíš do práce… tak chci… tak to bych mu řekla, ať si v tom případě najde hospodyni a rychle si práci našla, už jen proto, že nesnáším být na někom závislá.
A není žárlivej,že tě ani enchce pustit do práce..to je přesně situace mojí mámy ta celej život nemusela pracovat,ajelikož se o ní straly chlapy.ä tak..
ale,nemá kamarádky a je taková jiná i když skvělá a do práce by nešla..
jestly chceš běž do práce je to lepší poznáš nový lidi,a den ti bude utíkat líp a hlavně nebudeš poslouchat tyhle jeho hloupý řeči..
jelikož,budeš vydělávat..nebo bež aspon někam ven s přátely.dělej určitě neco takto se žít nedá to ti za chvilku začně hrabat…
ahoj,tak to je teda pěkný sobec,ten tvůj muž!!!když nemá čas se Ti věnovat,tak je snad jen Tvoje věc,co si děláš ve volným čase.já nevím,když Tě to doma nebaví,tak proč nejdeš do práce nebo si nenajdeš nějaký aktivní koníček??a jeho důvod,že v práci vznikají vztahy..no to mi příjde dost blbé,nebo jako by mluvil z vlastní zkušenosti.já bych Ti poradila,prostě si dupni.když on na Tebe nemá čas,tak ať se nestará a zařiď se podle sebe!to je můj názor ![]()
j.a.n.i1 píše:
Tak toho bych si rozhodně nevážila, já bych nemohla nepracovat, resp. mohla, ale pak bych začala minimálně studovat nějakou školu a našla si k tomu několik koníčků.
Ale zkusit na mě, nechodíš do práce… tak chci… tak to bych mu řekla, ať si v tom případě najde hospodyni a rychle si práci našla, už jen proto, že nesnáším být na někom závislá.
přesně být na někom závislá to si taky nedokažu představit..
A co chceš ty? Ty si takhle spokojená? Když žiješ život podle něčího scénáře? Nejsi? Tak něco dělej…
Neber to prosím jako rýpaní, vůbec ne, právě naopak ![]()
Já respektuji, když to lidi mají jinak než já jenom mně zajímá jak to máš ty:-).
Příspěvek upraven 14.10.11 v 12:26
Nejsem spokojená, ale alespoň vidím, že nejdem divná, když si toho nevážím, mě totiž už přijde, že si toho vážit musím jak mi pořád cpe rozumy do hlavy, jak jiná by to brala…
Štve mě to, jenže kamarádky nemám, protože bydlíme v jiným městě… a koníčky taky nevím přesně co by mě bavilo.
hlavně mě i štvě, že peníze jsou JEHO protože on si je vydělá, takže platí vše, ale když si chci koupit něco na sebe je to problém, a na lístek mi napíše kolik mu dlužím..
takovej magor je z něj až v poslední době…
Mě přijde že tě drží doma pod pokličkou aby tě měl jistou a sám chodí na tréninky atd.Každopádně bych šla do práce,neumím si představit nebýt mezi lidma.Za chvíli bych se doma zbláznila.
Tak tohle si neumím představit, být celý den doma a jen se starat o domácnost. Jak se znám, mě by to brzo přestalo bavit a hledala bych nějakou zábavu. Už teď se děsím, co bude jestli budu muset v těhu zůstat doma, zatím se držím v práci.
Já bych si začala hledat práci, pokud se nepovede, studia a hlavně bych chtěla být samostatná. Za chvíli na tebe může vyrukovat co bys měla bez něj, roky si nepracovala, nikdo tě nezaměstná, tak buď ráda, že ho máš.
A když je doma vše hotovo, nevidím důvod nevěnovat se koníčkům a zábavě.
Ahoj, já si taky myslím, že takto se nedá žít. Podle toho, co píšeš, se mi zdá manžílek chorobně žárlivej-pokud tě nechce pustit ani do práce, aby sis tam náhodou někoho nenašla. Takže předpokládám, že se asi nikam moc nedostaneš, na nějaké babince nebo s přáteli jen tak třeba grilovačka atp. ??? To přeci nejde. Promiň, ale já to musim napsat… jestli po tobě vyžaduje, abys jenom dřepěla doma, starala se o něho a domácnost a zároveň ti kontroluje, co děláš ve volnym čase, podle mě to zavání psychickým terorem, který bohužel nezřídka může vést i k něčemu horšímu jako je třeba domácí násilí..
To jen pro zamyšlení, jak moc strašné to je. Pokud je hodně divné, doporučuju návštěvu psychologa. Mám to bohužel ze zkušenosti, ne vlastní, ale jedné známé..
Okamžitě bych si našla práci. Tam si právě najdeš nový kamarádky, poznáš nový lidi, s kterýma můžeš občas něco podniknout ( např. kino, bowling…atd.)Já osobně bych se doma zbláznila. A ještě si nechat vyčítat, že mne vlastně živí
ani omylem.
Tak tohle bych teda asi nechtěla. Připadala bych si jako jeho služka. ![]()
Já bych být tebou šla do práce, našla si nějaké koníčky,abys taky někam chodila..To přece nejde být jen tak pořád doma..z toho bych se asi brzo zbláznila ![]()