Kde najít full Home Office

109
5.6.24 11:25

Kde najít full Home Office

Dobrý den,

jsem momentálně přestěhovaná v zahraničí a mám moře volného času. Ráda bych si našla nějakou práci na Home Office, ale popravdě nevím moc kde hledat. Hledám něco jako vkládání dat, zákaznický servis, reklamace…ani to nemusí být nějak super zaplaceno, jde mj o to abych se nějak zabavila a neztratila pracovní rytmus…Mám zkušenosti se zákaznickým servisem, pracovala jsem v cestovce jako prodejce letenek. Mám perfektní angličtinu slovem i písmem…Zkoušela jsem oslovit pár firem, kde jsem si říkala že Home Office by neměl být problém, ale bohužel…všude minimálně 2-3 dny v týdnu v kanceláři. Nemáte nějaký tip kde hledat? Na co se zaměřit?

Předem děkuji za případné tipy :) a přeji hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11559
5.6.24 11:36

Nějak si nemyslím, že firma přijme zaměstnance, kterého v životě neviděla. Možná nějakého freelancera (osvč) na smlouvu, ale to už asi na „onačejší“ pozici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.6.24 11:44

Ahoj,
Pracuji na remote uz 3 roky jako osvc. Prvni prace, kterou delam, je customer support pro jeden eshop. Druha prace je software testing. Oboje jsem nasla na LinkedIn a s zadnym z kolegu jsem se nikdy nepotkala.
Hledej inzeraty, ve kterych je rovnou napsane, ze se jedna o remote praci, abys nemusela zebrat o home office.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
5.6.24 11:50

Jo, ale na 95% nepůjde o zaměstnání. Optimálně mít dostatečné znalosti v IT. A asi to MUSÍ být firma, která tímto způsobem běžně pracuje, protože to aktuálně vypadá, že firmy běěný HO čím dál více převádějí na přítomnost v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
5.6.24 12:01

@Ivan PPZ Tak já mám i živnostenský list takže v tom problém není a nemyslím že pro customer support musí být nějaké extra IT znalosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
5.6.24 12:14

To není, ale čím lepší pozice na pracovním trhu, tím lepší podmínky se dají získat. U toho supportu na nějaké běžné úrovni bych (já osobně) čekal, že firma- alespoň na začátek nějaký lidský kontakt bude chtít.
Takže znalost jazyka ok, ale co nějaká odborná znalost? Support nemůže být jen o 2 lekce před klientem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6206
5.6.24 12:14
@Cleopatraj40 píše: Více

Známá dělá pro taxislužbu z domova. Co zkusit něco takového?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
5.6.24 12:30

Můj bývalý zaměstnavatel to umožňoval, ale musel to být resident. Pokud bydlíš jinde než v ČR, byl by to blocker..

• Citovat
  • Upravit
600
6.6.24 06:25
@Ivan PPZ píše: Více

Jsou firmy, kde to je možné a člověka zamestnaji pouze na základě online pohovoru. Ale ano, je to převážně IT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat