Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promiň ale jsi moc náročná. Jestli to takhle půjde dál nikoho nenajdeš. Navíc, není úplně fuk že nebude mít dítě?
Co je náročnýho na tom, že chce nezadluženýho a blíž bydlícího chlapa bez manželky? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer,víte o nějaké konkrétní seznamce kde je třeba sekce -,,on s dítětem hledá ji"?
Mám dítě a byla bych ráda kdyby i partner měl dítě.
Na Facebooku jsem se přidala do různých skupinek typu,, hledám vážný vztah" apod..Ale když tam,, skočí " slušný inzerát, tak dotyčný bydlí opravdu daleko a nebo prostě je to,, případ, dluhy, ženatý, 4 děti třeba apod..To prostě nechci. Brala bych třeba partnera s jedním dítětem..A hlavně, aby nebyl ženatý, zadlužený a hledal už tu poslední, žádný záletník a bydlel v Praze a okolí. Kvůli dítěti nemohu odejít moc daleko. Otec dítěte o dítě zájem má.
Víte prosím o nějaké seznamce, dobré skupince? Okolo sebe mám samé bezdětné kamarádky, kolegyně a o nikom nevědí.. kolikrát mají,, kamarády" a ty jsou ještě mladší než já..
(Kdyby náhodou jste o někom třeba věděli, tak jsem z Prahy, Je mi 27 a mám malé dítě, nějaká kila navíc mám.)
Prosím anonym - osobní info.
Hezký večer a díky za tipy.
Co takhle zkusit si podat inzerát? ![]()
@shadowbabe píše:
Co je náročnýho na tom, že chce nezadluženýho a blíž bydlícího chlapa bez manželky?
Mě to prostě přijde vtipný. Dneska chlap který je slušný, není ženatý málokdy má dítě. ![]()
@Lu66 píše:
Promiň ale jsi moc náročná. Jestli to takhle půjde dál nikoho nenajdeš. Navíc, není úplně fuk že nebude mít dítě?
V cem je narocna?
@Lu66 píše:
Mě to prostě přijde vtipný. Dneska chlap který je slušný, není ženatý málokdy má dítě.
To s dítětem asi aj chápu, hodně často tu někdo píše, jak to doma vře. Když tam má jen jeden z nich dítě 🤷🏻♀️
@shadowbabe nevím kam. Já to s těma seznamkama neumím. Vztah jsem měla 10let. A takové ty běžné seznamky mi vůbec nic neříkají. Já mám pocit, že tam ty chlapi hledají XXX let…
@Anonymní píše:
@shadowbabe nevím kam. Já to s těma seznamkama neumím. Vztah jsem měla 10let. A takové ty běžné seznamky mi vůbec nic neříkají. Já mám pocit, že tam ty chlapi hledají XXX let…
Mamka potkala druhého manžela přes inzerát klasicky na seznamu. Daly sme tehdá inzerát a je to už asi 18 let 😁 Tak to zkus omrknout, nebo prostě na hřišti nebo nějaké zábavě. Neboj, nějaký fajn chlap se objeví. Ale netlač na to, ať si nenastěhuješ nějakýho zoufalce (nebo ty k němu).
@shadowbabe no právě.. mě ty chlapi na seznamkach zoufalí přijdou. A říkám si, že prostě normální chlap nebude chtít holku s dítětem a nadváhou. Na zábavu nechodim. Jsem s malým na RD.
@Anonymní píše:
@shadowbabe no právě.. mě ty chlapi na seznamkach zoufalí přijdou. A říkám si, že prostě normální chlap nebude chtít holku s dítětem a nadváhou. Na zábavu nechodim. Jsem s malým na RD.
no, já už takového hledám 6 let, ano většina je tam zoufalců, musíš se tím přehrabovat jako hnojem, a ti co na první pohled vypadají použitelně - mají práci, zuby, nefetují, nechlastají, nejsou v exekuci - tak po chvíli randění nebo chvíli vztahu zjistíš, že jsou také nepoužitelní - mají exekuce, akorát to dokázali utajit, chlastají, akorát to dokázali utajit, dále jsou tam maminčáci a chlapi, kteří nedokážou nic změnit na svém životě, když už třeba 42 let žijí single, a ono jim to vlastně vyhovuje
na Badoo se dá vyselektovat, že se seznamuješ pouze s muži se svého okolí - je to tam rozdělené po okresech dokonce, přeji lepší úspěchy, než mám já
![]()
@Anonymní píše:
Dobrý večer,víte o nějaké konkrétní seznamce kde je třeba sekce -,,on s dítětem hledá ji"?
Na Facebooku jsem se přidala do různých skupinek typu,, hledám vážný vztah" apod..Ale když tam,, skočí " slušný inzerát, tak dotyčný bydlí opravdu daleko a nebo prostě je to,, případ, dluhy, ženatý, 4 děti třeba apod..To prostě nechci. Brala bych třeba partnera s jedním dítětem..A hlavně, aby nebyl ženatý, zadlužený a hledal už tu poslední, žádný záletník a bydlel v Praze a okolí. Kvůli dítěti nemohu odejít moc daleko. Otec dítěte o dítě zájem má.
Víte prosím o nějaké seznamce, dobré skupince? Okolo sebe mám samé bezdětné kamarádky, kolegyně a o nikom nevědí.. kolikrát mají,, kamarády" a ty jsou ještě mladší než já..
(Kdyby náhodou jste o někom třeba věděli, tak jsem z Prahy, Je mi 27 a mám malé dítě, nějaká kila navíc mám.)
Pískoviště a hřiště.
@Lu66 píše:
Mě to prostě přijde vtipný. Dneska chlap který je slušný, není ženatý málokdy má dítě.
Ovšem naprostá většina chlapů si ale myslí, že je slušná. ![]()
Dobrý večer,
víte o nějaké konkrétní seznamce kde je třeba sekce -,,on s dítětem hledá ji"?