Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Může my někdo vysvětlit, důvod proč se ženy registrují na takové stránky? Chápu ty, kteří tam jsou za účelem aby prodali svoje sexuální služby nebo mají rádi ukazovat své nahé fotky ale nechápu ty ženy, kteří tam hledají sex.
Přeci ženy to mají velice jednoduchý oproti mužům najít sex offline, stačí písknout a všichni chlapy za tebou běží do postele. Nechápu proč mají potřebu se seznamovat online když to mají tak jednoduchý. Na online seznamkách jsou tak 70% mužů a 30% žen. Řekneme tak polovina žen ze 30% nabízí svoje erotické služby a druhá polovina hledá milence.
Těch 15% žen na Amatérech co hledají sex jsou tak zoufalí, že si nedokáží najít milence v okolí?
Tak se jich tam zeptej, ne? Evidentně jsi ram aktivní dost.
Víš, jsme v 21.století a jsou i ženy, co si chtějí užit nezávazný sex a zrovna na amatérech jsou pravidla předem daný a jasný.
@Cenarius píše:
Peníze.
Jakože 100% žen co tam jsou, tak si chtějí přivydělat? ![]()
@Janli píše:
Víš, jsme v 21.století a jsou i ženy, co si chtějí užit nezávazný sex a zrovna na amatérech jsou pravidla předem daný a jasný.
Ženy ve všech stoletích si chtěly užívat, jen neměli tu možnost.
Užít si sex je větší šance v baru apod. Na online seznamkách jsou většinou muži převážně s cílem si vyhonit a popsat.
@z861 píše: Ženy ve všech stoletích si chtěly užívat, jen neměli tu možnost.
Užít si sex je větší šance v baru apod. na online seznamkách jsou většinou muži převážně s cílem si vyhonit a popsat.
A proč by měly ženy chodit s náhodným chlapem z baru, když si můžou předem domluvit podmínky? Ty posuzuješ ženy z pohledu chlapa, ale ženy mají úplně jiný pohled na sex a jiný přístup.
Třeba specifické sexuální preference? Ne každá žena bere všechno neschopný. ![]()
Jeden kamarád tam kdysi chodíval kvůli specifickým preferencím a požadavkům, takže to samé může být u žen. Navíc na jiných seznamkách je někdy třeba vyplnit osobní informace (bydliště, fotka, zaměstnání) a si úplně nechcete aby váš soused, kolega věděl, že si rádi při sexu nasazujete na hlavu květináč a podobně. ![]()
@Janli píše:
A proč by měly ženy chodit s náhodným chlapem z baru, když si můžou předem domluvit podmínky? Ty posuzuješ ženy z pohledu chlapa, ale ženy mají úplně jiný pohled na sex a jiný přístup.
Chlap na seznamce určitě není ten „náhodným chlapem z baru“ a určitě tě už zná jako svého člena rodiny. V baru jsou chlapy z Marsu ![]()
Jaký přístup mají muži a ženy jiný? Pusu přeci máme všichni stejnou a můžeme společně probrat co se nám líbí ne jenom online.
@z861 píše:
Chlap na seznamce určitě není ten náhodným chlapem z baru a určitě tě už zná jako svého člena rodinyJaký přístup mají muži a ženy jiný? Pusu přeci máme všichni stejnou a můžeme společně probrat co se nám líbí ne jenom online.
Ono seznamování v reálném životě bude pro ženy vždy trošku riskantnější, než pro muže, zvlášť, když jde o nějaké milostné setkání, řekněme. Chlap z baru muže být úchyl, co vám hodí něco do pití a udělá vám pak bůhví co, otázka ochrany v takovýchto náhodných případech dost chlapů taky netankuje. A když se rozhodnete spolu vyspat, chlap ženu může lehce přemoct a dělat něco, s čím ona by jinak nesouhlasila. A co se týče těch preferencí, asi úplně ne každý říká člověku, kterého zná pár hodin svoje fetiše, takže asi tak.
@MermaidMotel píše:
Třeba specifické sexuální preference? Ne každá žena bere všechno neschopný.
No jako když máš ráda jenom BDSM apod. tak samozřejmě budeš hledat někde online na specializovaných stránkách. Problém je ale v tom že většina žen co tam jsou, tak hledají klasiku milence.
Přeci ženy to mají velice jednoduchý oproti mužům najít sex offline, stačí písknout a všichni chlapy za tebou běží do postele. Nechápu proč mají potřebu se seznamovat online když to mají tak jednoduchý.
Haha, to je fakt vtipný. Je vidět, že ty ženským ale vůbec nerozumíš
@z861 píše:
Chlap na seznamce určitě není ten „náhodným chlapem z baru“ a určitě tě už zná jako svého člena rodiny. V baru jsou chlapy z MarsuJaký přístup mají muži a ženy jiný? Pusu přeci máme všichni stejnou a můžeme společně probrat co se nám líbí ne jenom online.
To je fakt marný….. ![]()
@z861 A ty máš co za komplex?
Ne, ženě opravdu nestačí písknout a všichni letí k ní do postele.
Oproti hledání chlapů v baru si na seznamce můžeš chvíli s někým psát, trochu komunikovat a domluvit si prostě rande nebo sex třeba v hodinovém hotelu, privátním wellness a tak.
Já třeba na amatérech jsem, hledám tam milence na pravidlené schůzky. Protože jsem sama s dětmi, čas mám jen dopoledne, večer se nikam nedostanu a u nás ve městě není ani slušný bar, natož klub. Tak kde mám nějakého chlapa vzít?
@Anonymní píše:
@z861 A ty máš co za komplex?
Ne, ženě opravdu nestačí písknout a všichni letí k ní do postele.
Oproti hledání chlapů v baru si na seznamce můžeš chvíli s někým psát, trochu komunikovat a domluvit si prostě rande nebo sex třeba v hodinovém hotelu, privátním wellness a tak.
Já třeba na amatérech jsem, hledám tam milence na pravidlené schůzky. Protože jsem sama s dětmi, čas mám jen dopoledne, večer se nikam nedostanu a u nás ve městě není ani slušný bar, natož klub. Tak kde mám nějakého chlapa vzít?
A to to fakt nestačí vylízt před barák a zapískat? U popelnic přece vždycky někoho najdeš….. ![]()