Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj, už dlouho nevím kde nakupovat oblečení. Abych to vysvětlil: momentálně mám (za mě) dvě nositelné trička. 1 černé a 1 bílé. Obě dvě z tátové skříně😶. Jsou jako nová, ale jen 2. Mám rád volná trika (oversized) a hlavně s úzkým vystřihem, přijde mi, že čím víc krku nedej bože hrudníku je vidět = vypadám tlustší.😔 Ty dvě trika z tátové skříně jsou XL takže na mně oversized a jsou u krku. Nikde jinde se mi ale nedaří sehnat trika co by splňovaly tyhle „požadavky“. Nosím tedy pořád to samé - černé triko, černé triko, bílé triko, černé triko, bílé triko, bílé triko… Chtěl bych nějaké další triko ale nevím kde ho koupit. Nevíte někdo? Nevěřím že jsem sám co nerad ukazuje krk😂. ps: nenávidím dlouhý rukáv.
Tak ať si nějaké koupi táta a zase mu ho vem ze skříně. Evidentně ví, co kupovat.
Tak se koukni jaká je to značka a nakup je v dalších barvách ![]()
Zkus se kouknout na trička se stojáčkem. Manžel si je kupuje v Celio. Mají teda pár knoflíčků. Jediná nevýhoda je, že jsou taková kratší. Ale manžel je dost vysoký. Jinak bys měl sednou k netu a hledat podle značky tátových triček jiná. Ale obávám se, že už jsou kupovaná před delší dobou, že?
@nozu přesně tak, táta trika kupoval třeba před 15 lety a nenosil. Ale díky mrknu na to👍
Ahoj, zkus kouknout na eshop dobrytextil. Já už tam objednávala několikrát a mají velký výběr triček za příznivé ceny ![]()