Kde nakupujete oblečení pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
23.9.20 22:17

@Krissttie nám právě nesedí nic na starší dcerku. V lednu bude mít 3 roky ale je taková drobná a hubená. Většinou je třeba vzít o číslo menší velikost, jenže někdy ani ta nesedí třeba v pase, nebo zase délka nohavic :mrgreen:
U triček máme stejný problém, buď ji jsou volnější a nebo má krátke rukávky :mrgreen: :mrgreen: proto oblečení vždycky musím vidět a nejlépe vyzkoušet. U menší tento problém naštěstí zatím nemáme :lol:

• Citovat
  • Upravit
4214
23.9.20 22:20

Já na dceru milovala Nextový věci, teď se mi líbí i od George, jinak jak už tu mnohé psaly tak HM, CA, Tesco, Zara, Lindex, značkový teplákovky v A3 sportu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5814
23.9.20 22:26
@Anonymní píše:
@Krissttie nám právě nesedí nic na starší dcerku. V lednu bude mít 3 roky ale je taková drobná a hubená. Většinou je třeba vzít o číslo menší velikost, jenže někdy ani ta nesedí třeba v pase, nebo zase délka nohavic :mrgreen:
U triček máme stejný problém, buď ji jsou volnější a nebo má krátke rukávky :mrgreen: :mrgreen: proto oblečení vždycky musím vidět a nejlépe vyzkoušet. U menší tento problém naštěstí zatím nemáme :lol:
… u nás je to zas opačný problém - obě holky jsou vysoké po mým muži, takže jsme vždycky kupovali všechno o dobré dvě velikosti větší - té starší třeba je teď sedm let a oblečení pro ni nakupuju ve velikostech pro holky 14 - 15 let, nebo teda XS, S velikost už v dámské módě… :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
23.9.20 22:39
@Krissttie píše: … u nás je to zas opačný problém - obě holky jsou vysoké po mým muži, takže jsme vždycky kupovali všechno o dobré dvě velikosti větší - té starší třeba je teď sedm let a oblečení pro ni nakupuju ve velikostech pro holky 14 - 15 let, nebo teda XS, S velikost už v dámské módě… :zed: :mrgreen:

No páni, já mám 7,5 letou a kupuju velikost na 9-10 let, jenže musím kupovat kalhoty se stahovacím pasem, což ty HM a Next jsou, nebo prostě našívat gumu. Ona má dlouhý nohy, takže by jí její velikost byla krátká, ale je hubeňour. Spodní kalhotky se ještě vleze do velikosti 110/116 :mrgreen: a kraťasy jsem jí kupovala letos velikost 128 a stejně jsem jí tu gumu v pase utahovala. No trička a mikiny mám ráda, když má pod zadek, takže jí tu 140 stejně kupuju. Zase jí ty trička vydrží tak dva, tři roky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
22.10.20 12:34

C&A, F&F, H&M, sekáče a nebo mrkni tady na více značek a eshopů , třeba ti padne něco do oka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková