Kde nakupujete oblečení pro holčičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
23.9.20 12:45

Kde nakupujete oblečení pro holčičky

Ahoj holky, kde kupujete oblečení pro holčičky? 0-3 roky? Většina oblečení se mi vůbec nelíbí, přeplacane, vyřvane. Nakupuji už jedině v H&M, protože tam mají oblečení fakt pěkné. Přijde mi, že obhhodu s dětským oblečením je fakt málo, ale takove ty klasické obchody jako pepco, kik, tam se mi věci opravdu nelíbí. Přes internet to zase starší holce většinou špatně sedí, protože je drobná. Takže bych potřebovala kameny obchod, ať to můžu vidět na živo :mrgreen: máte nějaké typy na obchody s pěkným, jednoduchým oblečením? Žádné přeplacane, vyřvane.. :roll: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
476
23.9.20 12:50

Tak my taky nejvíc nakupujeme v h&m, pak hodně z e-shopů, jinak mají pekne věci ještě v lindexu, zare a vím, ze si taky lidi chválí benetton a next

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
23.9.20 12:51
@Lenii1 píše:
Tak my taky nejvíc nakupujeme v h&m, pak hodně z e-shopů, jinak mají pekne věci ještě v lindexu, zare a vím, ze si taky lidi chválí benetton a next

Přesně jsi to shrnula. Když byla dcera malá tak jsem jí kupovala: HM, Next, Zara, Lindex a klasická trička benetton jelikož drží krásně tvar i barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 12:54

Reserved z e-shopu, velikosti sedí

• Citovat
  • Upravit
6410
23.9.20 12:54

Kupovala jsem hodně oblečení v C&A, ale je fakt, že tam je oblečení dost zdobné, což ti asi nevyhovuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22791
23.9.20 12:59

H&M, C&A, Sinsay u nas ted docela frci, nebo Lindex, ale to uz je drazsi.
Obcas neco malo Pepco na chatu /skolku..
Ale mam zkusenost, ze co jsem koupila znackove, nosi i druha dcera v perfektnim stavu a da se i prodat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
23.9.20 13:02

HM, FF, Reserved :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.9.20 13:30

Zara jedině, HM a ostatní mi přijdou kýčovité..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.9.20 13:37

Mne se treba HM vubec nelibi ani pro deti ani pro dospely :-)))) jinak asi nejvic veci kupuju v tescu (FF), pak next a ted se mi hodne libi Lindex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
23.9.20 13:43
@Anonymní píše:
Ahoj holky, kde kupujete oblečení pro holčičky? 0-3 roky? Většina oblečení se mi vůbec nelíbí, přeplacane, vyřvane. Nakupuji už jedině v H&M, protože tam mají oblečení fakt pěkné. Přijde mi, že obhhodu s dětským oblečením je fakt málo, ale takove ty klasické obchody jako pepco, kik, tam se mi věci opravdu nelíbí. Přes internet to zase starší holce většinou špatně sedí, protože je drobná. Takže bych potřebovala kameny obchod, ať to můžu vidět na živo :mrgreen: máte nějaké typy na obchody s pěkným, jednoduchým oblečením? Žádné přeplacane, vyřvane.. :roll: :lol:

Dceři jsem kupovala ze značkového sekáče… krásné oblečení za pár korun a hlavně vypadalo jako nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
prcek.leni
23.9.20 14:01
:)

Příspěvek upraven 06.05.23 v 10:38

• Citovat
  • Upravit
1446
23.9.20 14:09

Já mám ráda M&S a Lindex, mám dcerku baculatou, tak Next ani Zara nesedí. Občas nepohrdnu ani Lídlem a ještě jsem teď natrefila na Slovenskou značku Rebel kids je třeba je sledovat na FCB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1699
23.9.20 15:28

TKMaxxx, HM a Orchestra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.9.20 16:01

Děkuji vám moc holky :palec: :lol:

• Citovat
  • Upravit
5814
23.9.20 22:04

… já jsem na svoje holky v tomhle věku nakupovala hlavně Zara, Reserved, H&M, C&A, sem tam něco F&F, pak ještě Lindex nebo Benetton :) Z netu objednávala na holky hlavně moje máma a myslím, že se nám nestalo, že by něco nesedělo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková