Boty, abych byla vyšší

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
183
15.8.20 16:32

boty abych byla vyšší

Ahoj, chci si koupit nějaký boty s hodně vysokou podrážkou, abych byla vyšší. Měřím 165, ale chtěla bych to dotáhnout aspoň na 170, ale čím víc tím líp. Koukala jsem na internet a docela mě zaujala fila, co myslíte mám si jí koupit, nebo byste mi doporučili jiné? Nedoporučujete mi prosím podpatky a už vůbec mi nepiště, že jsem vysoká dost. PS: Úplně stejnou diskuzi jsem psala i na zpovědnici, ale jak vidím, asi mi tam nikdo normálně neporadí. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
309
15.8.20 16:36

A ono se neco zmeni, kdyz budes o 5 cm vyssi? :think: Chodi snad okolo tebe lidi s metrem? :roll: navic me prijde, ze boty na „platforme“ uz nejsou davno in, to spis uz ty podpatky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.8.20 16:40

@Kacenka.k8 Prostě chci být vyšší, mě naopak přijde, že se teď vysoký podrážky strašně nosí. Jinak podpatky si budu kupovat taky, jen je nechci nosit pořád a chci mít taky nějaký šněrovací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.8.20 16:45

@Ananaska5 Hmm, tak si je kup, co ti brani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.8.20 16:49

@Kacenka.k8 Nikdo mi nebrání, já chci jen doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
15.8.20 16:53

Ahoj, jenom mě zajímá proč bys chtěla být vyšší? Neber to jako urážku nebo něco, fakt se ptám jen ze zvědavosti, jelikož měřím jen o 3 cm víc, než ty a už tak se cítím dost vysoká, v podpatcích se cítím jako žirafa :lol: ale to bude možná tím, že v mém okolí je většina lidí menší, nebo stejně velkých jak já :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.8.20 16:55

@Ananaska5 A jak ti clovek muze neco doporucit, kdyz te v zivote nevidel a nevi jakou mas postavu, nohy a tak? :nevim: Kazdemu slusi neco jineho, na stihlych nohach bude vypadat hezky cokoliv.. kdezto prdelate holce s nohama do x nebudou sluset ani holinky 😂 evidentne jses jeste mlada a nevyzrala, dospela zenska nebude resit, jestli ma 165 nebo 170 cm, ale spis se oblece tak, aby ji to celkove sluselo a dokazala pripadne napadniky zaujmout tim, co ma v hlave, a ne na nohach :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.8.20 16:56

@Darkandeep Mě se to prostě líbí, vždycky se mi to líbilo. To naopak v mém okolí jsou lidé vyšší, chtěla bych být stejně vysoká nebo i vyšší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
15.8.20 17:02

@Kacenka.k8 Nevím na co potřebujete vědět to jaké mám nohy a postavu, já jsem se prostě rozhodla, že chci boty na vysoké podrážce a tak jsem chtěla poradit, protože s tím nemám zkušenosti. Nikde jsem nepsala, že chci zrovna 170, to je jen takové minimum, kterého bych s nimi chtěla dosáhnout. Jo a taky nevím kde jste vzala, že to dělám kvůli nápadníkům a vůbec nechápu proč na mě reagujete, když mi nechcete poradit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.8.20 17:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
15.8.20 17:05

@Ananaska5 Evidentne vubec nechapes co se ti clovek snazil rict.. to je pak tezke :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
15.8.20 17:29
@Ananaska5 píše:
Ahoj, chci si koupit nějaký boty s hodně vysokou podrážkou, abych byla vyšší. Měřím 165, ale chtěla bych to dotáhnout aspoň na 170, ale čím víc tím líp. Koukala jsem na internet a docela mě zaujala fila, co myslíte mám si jí koupit, nebo byste mi doporučili jiné? Nedoporučujete mi prosím podpatky a už vůbec mi nepiště, že jsem vysoká dost. PS: Úplně stejnou diskuzi jsem psala i na zpovědnici, ale jak vidím, asi mi tam nikdo normálně neporadí. :roll:

Hele, když se tí líbí, tak si je kup ;)
Podle mě ale boty na takhle vysoké platformě vypadají otřesně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
15.8.20 17:43

Boty si kup jaký chceš nechápu proč se na to ptáš? Prostě si kup takové v kterých se hlavně budeš cítit pohodlně protože v nich budeš chodit. Já nechápu co je na tom tak k řešení že jak píšeš už jsi na druhém diskuzním fóru. Sama jsem měla období kdy jsem nosila podpatky i přes 10 cm. Na vysoké podrážce jsem začínala jako puberťačka v roce 2000 jestli se to zase nosí netusim ale chodí se na tom dobře. Musí to hlavně sedět na nože a nesmí klinkat jinak je to o zvrknuty kotnik. Co si pamatuju a to tenkrát frcely podrážky co měly třeba 8 cm.

• Citovat
  • Upravit
1702
15.8.20 17:49

Taky doporučuju chůdy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15089
15.8.20 17:53

@Ananaska5 Kup si tyhle :lol:

• načítám...