Boty, abych byla vyšší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4043
15.8.20 17:59

@Ananaska5 Nebo tyhle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.8.20 23:02
@Ananaska5 píše:
Ahoj, chci si koupit nějaký boty s hodně vysokou podrážkou, abych byla vyšší. Měřím 165, ale chtěla bych to dotáhnout aspoň na 170, ale čím víc tím líp. Koukala jsem na internet a docela mě zaujala fila, co myslíte mám si jí koupit, nebo byste mi doporučili jiné? Nedoporučujete mi prosím podpatky a už vůbec mi nepiště, že jsem vysoká dost. PS: Úplně stejnou diskuzi jsem psala i na zpovědnici, ale jak vidím, asi mi tam nikdo normálně neporadí. :roll:

New rock dělají i 15 cm podrážku.. Za mě jsou to hnusný kopyta, ale baby, někdy i chlapi, je nosí presne z toho důvodu, že jsou pak vysocí.. Já, se svými 175 cm nechápu, když si vezmu obyc glady, připadám si jak žirafa :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
26.8.20 14:47

No čím vyšší, tím méně pohodlné, nicméně vyzkoušej platformu a uvidíš sama :nevim: ;)
Tady si můžeš nějaké prozkoumat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.9.20 14:18

Ahoj, začala jsem pracovat v obchodě s botami takže jsem teď „profesionál“ :D
určitě bych ti doporučila nejdřív vyzkoušet platformy - ale menší než hned nad 5cm aby sis zjistitla jak se ti v tom chodí. Za mě doporučuju Fily na platformě třeba tyhle nebo pokud se ti nelíbí taková rovná platforma, Fila má i rozdělenou část paty a špičky :) Mně se třeba strašně líbí tyhle sneakersy škoda že je na ně u Eobuvi sleva jen 6% to bych je hned brala.
tady nebo i tady. html se můžeš probrat dalšími botami :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.4.21 20:02

Ahoj, onehdá jsem viděla letáček na firmu co dělá boty přidávající na výšce 7 centimetrů. Jmenuje se Pat Shoes, ale zaměřují se spíš na obuv pro muže. Každopádně mi přijdou super když je právě kluk stejně vysoký jako partnerka. Může si vzít podpatky a stále budou stejně vysocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková