Špatná podprsenka?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7.9.20 13:38

Špatná podprsenka?

Ahoj ženy, jdu si sem pro výměnu zkušeností :-)

Posledních pár dnů cítím „záhadné divnosti“ v pravém prsu - je větší než levé, které to tudíž snáší o něco lépe. Nejde o bolest jako takovou, spíš divný pocit (bradavky jsou růžové, prsa měkká, nejsou opuchnutá, horká, nic z toho).

Napadly mě dvě věci - zaprvé se kvůli většímu pravému prsu jednostranně hrbím, takže už mám asi nějak posunutou páteř a zadruhé asi doplácím na blbou podprsenku. Už léta kupuju a furt nosím zmenšovací - jsou hodně elastické, navíc vyrobené z umělotiny, což prsům asi škodí. Přistihla jsem se při tom, že ty chudáčky :lol: mám celé dny uhemované v elastanovém „stanu“ bez možnosti sebemenšího pohybu, navíc dole je nádherně škrtící lem, který tlačí až na žebra 8o

Také jste se potýkaly se špatně zvolenou podprsenkou a to až tak, že jste z toho měly nějaké zdravotní neduhy? Ráda bych slyšela názory jiných :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
7.9.20 14:07

Může to být zkus změnit podprsenku. Já měla záhadné bolesti žeber, s největší pravděpodobností od kostic v podprsence. Vzhledem k velikosti mých prsou „nula“ a „nula s nulou pojde“ :lol: jsem hodně nosila pushup podprsenky. Spolu s mou křivou a věčně se hrbící páteří jsem asi na žebra ustavičně tlačila a z toho ta bolest. Podprsenky jsem začala nosit bez kostic (výjimečně si vezmu, když chci vypadat, že tam něco mám :lol:) a páteř částečně řeším fyzioterapií

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
7.9.20 14:10

Taky mě z jedné podprdy bolí jedno prso. Možná máš špatnou velikost nebo střih.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková