Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky nevíte někdo kde sehnat kontakt na někoho kdo se zabývá výrobou modelů?
Zkoušela jsem na netu, ale vyhazuje mi to jen samé autíčka, vláčky atd…
Jde mi o to, aby to byl model na stůl ve 3D např. rodinného domku, průmyslového zařízení atd…prostě věrná zmenšenina, na základě fotek. Zřejmě asi z plastu nebo něčeho podobnýho…
Budu moc moc ráda za rady ![]()
No kdybys ho chtěla vyrobit z polystyrenu a pak ho polepit a natřít-mimochodem to vypadá velice hezky a reálně a nikdo to nepozná tak o někom bych věděla kdo se tímto zabývá a dělá na zakázku-třeba muzeum čokolády v Táboře ![]()
Určitě budu moc ráda za cokoliv, jde mi o to aby to vypadalo reálně ![]()
Paní dělá velice krásné věci…je z Č. B.Koukala jsem jste trochu z ruky.....ale máme tu krásně, třeba se zastavíte na zámku Hluboká…
No mě jde spíš o to aby to šlo objednat online a poslat poštou, rozhodně nehrozí že bych pro to někam jezdila, na to fakt není čas. Bude to dárek, překvapení ![]()
Aso ano…takhle. je to maminka mojí kamarádky, momentálně jsou na ostrově v Chorvatsku, vrací se v pondělí ráno…tak jí tvojí zprávu přetlumočím…a co by to tak mělo být??
NO je to typ průmyslového zařízení a asi dost složitého takže je to spíš práce pro nějakého architekta, zrovna jsem na netu něco podobného našla, tam si mylsím že by to mohlo jít ![]()
ale děkuji moc za ochotu ![]()