Změna e-mailu na Facebooku

Anonymní
8.8.12 11:48

Změna e-mailu na facebooku

Ahoj holky. Možná mě některá poradíte, mám takový zvláštní dotaz - potřebovala bych změnit svůj e-mail na facebooku. Mám tam dva, jeden tedy hlavní, chci si založit nový e-mail a ten dát jako kontaktní na face a to tak, aby ho ale nikdo neviděl. Jde mi o to, že se mi jistá osoba nabourala do e-mailu a na facebook a mě se nechce mazat profil a nova si ho zakládat pod novým e-mailem. Jde teda změnit e-mail aniž bych si musela mazat svůj profil? A jak to udělat, aby nikdo nezjistil, jaký e-mail tam mám - a za další - jak si nastavit heslo tak, aby mi jej nevyluštili dekódovací programy, které si stáhl. Postačí dát si 10 znaků, čísla, velká písmena…nebo i toto dokážou běžně stahovatelné programy po nějaké době rozluštit? Ta osoba zná lidi, která mám v přátelích, i po změně profilu se tedy o mě dozví, takže toto mi nepomůže. Potřebuji ale spíše bezpečné heslo a možná jiný e-mail, který bych mohla bezpečně používat. Nejedná se o nevěru, jak si možná domyslíte, ale o přítele psychopata, který mě kontroluje a já potřebuji bezpečné kontakty tak, abych si mohla v klidu naplánovat odchod.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
8.8.12 12:12

Email si můžeš změnit v nastavení, též v nastavení si můžeš upravit co vše na profilu budou vidět přátelé a co neuvidí nikdo… vše se dá nastavit v nastavení tuším s názvem ochrana a bezpečí či tak nějak ;)

S tím heslem netuším, co všechno dokážou tyhle programy rozluštit :nevim: ale číslice +velká a malá písmena by měli být dostačující :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.8.12 12:14

Teď jsem na to koukala a je to v kolonce kde se odhlašuješ a je tam nastavení účtu, tam změníš email atd… a pak nastavení soukromí to je hned pod tím tam upravíš co všechno bude vidět včetně mailu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
8.8.12 12:17

Jo, změnit e-mail v nastavení, heslo prostě co nejspožitější - velký a malý písmena, čísla, znaky a taky zvaž podat trestní oznámení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
8.8.12 12:18

@Altche trestní oznámení, protože se jí přítel naboural na profil na facebooku? 8o pochybuji, že by se tím policie zabývala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
8.8.12 13:06

Samozrejme trestni oznameni dat muze, nema ji co lezt do profilu, me se to tez stalo a uvazovala jsem to dat na policii :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chelup
8.8.12 23:35

:-)nejjednodušší rada - kašlat na FB, dá se bez něj žít. Zvlášť když komplikuje život a vztahy…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová