Kde nechat vyrobit oblečení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde nechat vyrobit oblečení
Ahoj, máte zkušenosti s nějakou dobrou firmou na výrobu dětského oblečení(různé soupravy-triko+tepláky, apod.)?
Ráda bych na e-shop oblečení s vlastním designem, ale švadleny jsou velmi drahé a různé firmy ve výsledku taky(nechám tam dát vlastní logo a jsem na 400kč jak nic) např. belabel.cz(ideální stránka ale nakonec moc drahá i při více kusů). Dokonce jsem z marnosti vjela i na aliexpress, ale tam ceny nejsou o nic lepší.
Budu rád za případný typ na nějakou firmu na výrobu textilů na který bych dala vlastní design.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud chceš prodávat kvalitní oblečení, budeš se muset s vyšší cenou smířit. Látka něco stojí, práce taky a stroje taky nejsou zdarma. Pokud nebudeš šít ve velkém v Bandladéši, tak tričko za pade nepořídíš. Cenou konkurovat nemůžeš, jenom kvalitou.
- Citovat
- Upravit
Na to je jediná rada. Pořiď si prostory, stroje a pusť se do toho sama.
Můj šéf takhle začínal v 80 letech. Na Veritasce.
Dnes má ve firmě výrazně jiné vybavení
, ale věnuje se tomu dodnes a stále umí sednout za stroj a ušít si co potřebuje.
Moje zkušenost z tohoto zaměstání je, že poslední dobou je každý designer, ale ke stroji umí sednout málokdo.
Jeslti chceš kvalitbě a za levno, musíš se obrátit na některého dobrého zprostředkovatele a objednat si toho kontejner v Bangladeši, tak jak ti navrhuje @Janli
Anonym kvůli zaměstnaní prosím ponechat nebo celý příspěvek smazat. Děkuji.
- Citovat
- Upravit