Kde nejlevněji objednat Bebilon
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
kde nejlevněji objednat Bebilon
kde nejlevněji objednat Bebilon nebo Nan
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
včera jsem ho hledala na netu … dovoz do ČR je pozastaven kvůli nějaké legislativě, že něco nesplńuje polský výrobce Nutricia (web bebilon.cz)ohledne stitku na krabici… sehnat se da na mimibazaru a na sbazaru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jj,díky jdu tam
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mimibazar? Já brala krabici za 250. Do Polska daleko, paní byla z Prahy, vyhovovalo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hofka píše:
Mimibazar? Já brala krabici za 250. Do Polska daleko, paní byla z Prahy, vyhovovalo. [můžete mi napsat konkrétně od koho,nemohla jsem to tam najít díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@first píše:@hofka píše:
Mimibazar? Já brala krabici za 250. Do Polska daleko, paní byla z Prahy, vyhovovalo. [můžete mi napsat konkrétně od koho,nemohla jsem to tam najít díkyTak jsem hledala, ale koukám, že polskou dětskou výživu už ta paní neprodávám, má klasiku Nutrilon. A tak celkově moc nabídka není, že by to nějak zakázali? Ale můžu poslat SZ její mejlovou adresu, třeba jede pod pultem))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@first píše:
kde nejlevněji objednat Bebilon nebo Nan
Jaky shanis? Ja ma nutrilon proti blinkani 2,a HA trojku.Maly mi to nechce pit,jsme na sunaru,rada se toho zbavim.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kkaattkkaa píše:
Jaky shanis? Ja ma nutrilon proti blinkani 2,a HA trojku.Maly mi to nechce pit,jsme na sunaru,rada se toho zbavim..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,
máte někdo přehled, za kolik se dá v Polsku koupit Bebilon 1 a plenky Dada č.2?
Koukala jsem na inzeráty MMB a Sbazar apod. a tam se pohybují okolo 290,–Kč tak by mě zajímalo, jestli nákupní cena v Polsku je nižsí…
Děkuji za odpověď ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pastelkaa píše:
Ahojky,
máte někdo přehled, za kolik se dá v Polsku koupit Bebilon 1 a plenky Dada č.2?
Koukala jsem na inzeráty MMB a Sbazar apod. a tam se pohybují okolo 290,–Kč tak by mě zajímalo, jestli nákupní cena v Polsku je nižsí…
Děkuji za odpověď
Bebilon č.1 800g stojí v Polsku 289,–Kč (na MMB 270,–Kč),Bebilon 1200g v Polsku 384,–Kč (na MMB 385,–Kč.
Já kupuji Bebilon Comfort a cena v Polsku je 181,–Kč, ale i 231,–Kč (cena na MMB 185,–Kč).
Ceny jsem vzala z NYNEK.PL zdá se mi nejlevnější.
Většinu dalšího zboží hledám na NOKAUT.pl ,ale ty plenky jsem tam nenašla
.Jen jako soukromý prodej ve vyhledavači
.
- Citovat
- Upravit