Kde nejlevněji objednat Bebilon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
20.4.12 11:42

kde nejlevněji objednat Bebilon

kde nejlevněji objednat Bebilon nebo Nan

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16
20.4.12 11:44

včera jsem ho hledala na netu … dovoz do ČR je pozastaven kvůli nějaké legislativě, že něco nesplńuje polský výrobce Nutricia (web bebilon.cz)ohledne stitku na krabici… sehnat se da na mimibazaru a na sbazaru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.12 11:47
[em ho hledala na netu … dovoz do ČR je pozastaven kvůli nějaké legislativě, že něco nesplńuje polský výrobce Nutricia (web bebilon.cz)ohledne stitku na krabici… sehnat se da na mimibazaru a na sbazaru :palec:

jj,díky jdu tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.4.12 12:09

Mimibazar? Já brala krabici za 250. Do Polska daleko, paní byla z Prahy, vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.12 13:34
@hofka píše:
Mimibazar? Já brala krabici za 250. Do Polska daleko, paní byla z Prahy, vyhovovalo. [můžete mi napsat konkrétně od koho,nemohla jsem to tam najít díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
20.4.12 13:47
@first píše:
@hofka píše:
Mimibazar? Já brala krabici za 250. Do Polska daleko, paní byla z Prahy, vyhovovalo. [můžete mi napsat konkrétně od koho,nemohla jsem to tam najít díky

Tak jsem hledala, ale koukám, že polskou dětskou výživu už ta paní neprodávám, má klasiku Nutrilon. A tak celkově moc nabídka není, že by to nějak zakázali? Ale můžu poslat SZ její mejlovou adresu, třeba jede pod pultem))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
20.4.12 13:56
@first píše:
kde nejlevněji objednat Bebilon nebo Nan

Jaky shanis? Ja ma nutrilon proti blinkani 2,a HA trojku.Maly mi to nechce pit,jsme na sunaru,rada se toho zbavim.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
20.4.12 14:02
nutrilon nebo bebu mě je to jedno,ten náš sní všechno.....kolik toho máte…a za kolik…
@kkaattkkaa píše:
Jaky shanis? Ja ma nutrilon proti blinkani 2,a HA trojku.Maly mi to nechce pit,jsme na sunaru,rada se toho zbavim.. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10639
20.4.12 14:08

First-prijde ti zprava..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
651
3.8.12 20:14

Ahojky,
máte někdo přehled, za kolik se dá v Polsku koupit Bebilon 1 a plenky Dada č.2?
Koukala jsem na inzeráty MMB a Sbazar apod. a tam se pohybují okolo 290,–Kč tak by mě zajímalo, jestli nákupní cena v Polsku je nižsí…
Děkuji za odpověď :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jana0979
28.8.12 18:22
@pastelkaa píše:
Ahojky,
máte někdo přehled, za kolik se dá v Polsku koupit Bebilon 1 a plenky Dada č.2?
Koukala jsem na inzeráty MMB a Sbazar apod. a tam se pohybují okolo 290,–Kč tak by mě zajímalo, jestli nákupní cena v Polsku je nižsí…
Děkuji za odpověď :mavam:

Bebilon č.1 800g stojí v Polsku 289,–Kč (na MMB 270,–Kč),Bebilon 1200g v Polsku 384,–Kč (na MMB 385,–Kč.
Já kupuji Bebilon Comfort a cena v Polsku je 181,–Kč, ale i 231,–Kč (cena na MMB 185,–Kč).
Ceny jsem vzala z NYNEK.PL zdá se mi nejlevnější.
Většinu dalšího zboží hledám na NOKAUT.pl ,ale ty plenky jsem tam nenašla :think: .Jen jako soukromý prodej ve vyhledavači :nevim:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko