Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Maminky prosím doporučte, kde objednat fotokalendář. Happyfoto má teď akci. Bohužel tam má kalendář dost nešikovnou kompozici - čísla jsou roztahaná a překrývají kus fotky. Představuju si jen proužek čísel dole a fotka aby dominovala celé straně.:think:
Máte dobrou zkušenost s nějakou konkrétní firmou, která fotokalendáře dělá. Ráda bych dobrý poměr cena : kvalita ![]()
DÍKY! ![]()
http://www.nakupvakci.cz/…5-se-slevou/?…
U této firmy jsme je dělali už loni, mají různé varianty a teď za 149 Kč + pak dobírka…, kvalita dobrá, v tom programu si můžeš nastavit pozadí, umístění proužku s čísly dnů…
je to ta varianta OS15 nebo OS20.
Letos už se nám dělají znovu, momentálně se tisknou
Já jsem si teda dělala fotokalendář loni u Happy Foto a to kalendárium se dá různě nastavovat, mám třeba celou fotku na stráku a dole jen čísla… Jde o velký nástěnný kalendář.
Ja delala kalendare uz 2× ve Fotolabu a byla jsem spokojena.
@Fazulina píše:
Já jsem si teda dělala fotokalendář loni u Happy Foto a to kalendárium se dá různě nastavovat, mám třeba celou fotku na stráku a dole jen čísla… Jde o velký nástěnný kalendář.
Já tam právě žádnou jinou variantu nemůžu najít ať hledám, jak hledám
![]()
U Fotolabu dělám vše - knížky, kalendáře a obrazy na plátno…
@NelaS Já taky dělala u Happy Fota a nakonec jsem ty jejich předlohy totálně překopala, dala vše pryč a vložila si své. Takže za mě spokojenost, ten program má strašně variací, nemusíš se vůbec držet těch jejich. Jen to chce trošku pošpekulovat.
Pak jsem dělala na Piklio.cz, super cena, kalendář taky pěkný, ale tam se nedá moc upravovat to standartní nastavení.
My nechali dělat už 2× v DM a krásný. Letos uděláme asi zase.