Princeznovské šaty pro tříletou k Vánocům?

11620
10.11.14 15:19

Princeznovské šaty pro tříletou k Vánocům?

Ahoj, přemýšlím, co k Vánocům pro naši tříleťačku. Určitě koupíme stan do pokojíku - kruhový, vypadá jako hrad. Napadlo mě pořídit k tomu princeznovské šaty na hraní. Třeba tyto. Nejsou zrovna levné a já nevím, jestli na to není moc malá :think:. Princezny „žere“ :lol:, ale nějak se často s dárkem trefím tak, že ho využije až tak za rok :zed:. Nerada bych se zase sekla :think:. Co myslíte? Hrají si vaše tříleté dcerky na princezny?
Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20155
10.11.14 15:21

@Genovesa Tříleťačku zatím nemám, ale tříleťák si k vánocům zažádal o hodinky, brýle (dioptrické), naušnice a voňavku 8o :lol:
Takže z toho vyvozuji, že tříleťačka bude načančanými šaty tak nadšena, že si je bude oblékat i do obchodu a do školky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13536
10.11.14 15:23

@Genovesa Moje si na princeznu tedy nehraje doteď, ale každé dítko je jiné. Stan máme taky, i když jiný a ten je fajn. Ale napadlo mě, že nemusíš kupovat vyloženě princeznovské šaty. Vždyť stačí nějaké ozdobnější letní, co pak užije i na normální nošení a k tomu třeba nějaké ozdobičky - korálky, korunka, prstýnky…
My tedy princeznovské šaty máme, kupovala jsem je v Lidlu asi za 200 a využijeme je na maškarní. Tyhle mi opravdu přijdou zbytečně drahé na to, že se v nich bude dítko válet po zemi, může je umazat, zatrhat… Kupovala jsem šaty i na čarodějnici, taky asi kolem 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.11.14 15:25

Princeznovske saty jsou fajn vec, ale za tuhle cenu bych je neporidila - dcera si v nich chce hrat a nedavat na ne pozor. Takze za me jakekoli s hodne volanky, trojitou sukynkou, pokudmozno ruzove a hlavne levne. A kdyz k tomu bude treba kouzelna hulka nebo kridylka jako pro vilu tim lepe :mrgreen: Ja vsecko tohle mam z MMB nebo z mistniho bazarku cca do dvou stovek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5545
10.11.14 15:25

@Genovesa ja koupila pro triletou saty loni, mela je mit hlavne na karnevaly, ale casto je nosi i doma. Hraje si na princeznu Zalezi na diteti, ta nase se hrozne rada finti takze byla ze satu nadsena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5307
10.11.14 15:26

@Genovesa můj čtyřleťák si hraje max na doktora, ale za něco se převlékat ho nenapadne, možná jsou holčičky jiné. Ale pro jistotu, bych možná koupila někde šatičky z bazárku za 200, které tě nebudou mrzet jako tyto za 700, když je nechá ležet ve skříni. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.14 15:27

@ajleenka Tak čarodějnici máme taky za pár švestek. Ale když tyhle jsou… No klíííd matko :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. Jako děcko bych se z takových asi počůrala :oops: :roll: :lol:.
@Sluka Tak ten výčet dárků :palec: :mrgreen: :mrgreen: Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.14 15:29
@Aliik píše:
Princeznovske saty jsou fajn vec, ale za tuhle cenu bych je neporidila - dcera si v nich chce hrat a nedavat na ne pozor. Takze za me jakekoli s hodne volanky, trojitou sukynkou, pokudmozno ruzove a hlavne levne. A kdyz k tomu bude treba kouzelna hulka nebo kridylka jako pro vilu tim lepe :mrgreen: Ja vsecko tohle mam z MMB nebo z mistniho bazarku cca do dvou stovek ;)

Tak já bych ji teda nenutila dávat pozor. Peníze zas nejsou všechno, měla by to i tak na hraní. MMB jsem projela, nic mě nezaujalo. Ale tak zkusím ještě jednou a dětskýma očima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1166
10.11.14 15:30

Moje tříleté holky by si je vzaly na sebe párkrát. A myslím, že by se do toho ani samy nenavlékly, když je zip vzadu. Co pořídit TUTU sukni? To mi přijde takové praktičtější a přitom hodně „čančavé“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.11.14 15:32

Treba z takovyhle by moje dcera byla stestim bez sebe: http://www.mimibazar.cz/foto.php?… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.14 15:32
@JayLee píše:
uz druhej rok nekupujeme nic jiného nez princeznovsky saty zavoje střevíčky celenky a kdesi cosi a nakupuju to na MMB :kytka: a prumerna cena saticek je 350 kc tam většinou kupuju druzickovsky ale mala si hodne vazi věci a kupuju vždy vetrsi takze ji vydrzi dlouho a desne rada si je porad meni kombinuje a prevlika :D malej je 5,5 a rekla bych, ze ted je uplne na vrcholu blaha :mrgreen: kolem tech 3 let to zacalo :jazyk:

Jé díky, zkusím zkouknout ty družičkovské :pankac:. To mě nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
10.11.14 15:33

@Genovesa Zrovna tohle řeší kamarádka, původně chtěla nějaký šaty objednávat, pak zašla k vietnamcům a zjistila, že tam mají princeznovský šaty za mnohem menší cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.14 15:34
@bubli píše:
@Genovesa ja koupila pro triletou saty loni, mela je mit hlavne na karnevaly, ale casto je nosi i doma. Hraje si na princeznu Zalezi na diteti, ta nase se hrozne rada finti takze byla ze satu nadsena.

Naše miluje korálky. Má asi patery a furt cpe moje i mně. Mimino je nadšené, má mě za co škubat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.14 15:36
@lleennttiillkkaa píše:
@Genovesa Zrovna tohle řeší kamarádka, původně chtěla nějaký šaty objednávat, pak zašla k vietnamcům a zjistila, že tam mají princeznovský šaty za mnohem menší cenu.

Když já ty větnamce nějak nemusím. Ale díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.11.14 15:37
@Daduka píše:
Moje tříleté holky by si je vzaly na sebe párkrát. A myslím, že by se do toho ani samy nenavlékly, když je zip vzadu. Co pořídit TUTU sukni? To mi přijde takové praktičtější a přitom hodně „čančavé“ :mrgreen:

Tutu taky máme :oops: :roll:, schovávám na focení a potom bude na hraní a do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný