Kde potkat normálního chlapa?

224
27.12.23 14:04

Kde potkat normalniho chlapa?

Ahoj, jak uz nazev rika, kde potkat normalniho chlapa? Je mi 28, mam dobrou praci, rodinu, pratele, nejsem snad uplne hloupa, v praci me chvali…snazim se delat vse s co nejlepsim umyslem. Ted nechci znit jako clovek, co se extremne chvali, jen vim, ze si zaslouzim vic do vztahu davam vzdy maximum a vim, ze to je ta chyba, protoze ve finale pak skoncim ja sama mne zustanou oci pro plac. I kdyz nejsem uplne miss, ale ani zadna osklivka, muzi me jen tak v barech nebo na ulici neoslovi. Mela jsem celkem tri vztahy,
behem posledniho roku dva rozchody, jeden po dvou letech a druhy po pul roce. Posledni vztahy jsem mela ze seznamky…ted na seznamce taky jsem, chodim na rande celkem casto, ale stoji to za nic. Bud se nelibime sobe navzajem, nebo chybi jiskra z jedne strany. A nebo nemame zkratka nic společného a rozsekne se to aspon hned ze zacatku. Ja uz se naucila mit svou hodnotu a nebudu s nekym, kde vidim, ze to nema smysl, nehodime se k sobe a musim vecne ustupovat a tak si rikam, ze budu trochu narocnejsi, ale zas nechci vybirat az skoncim sama. Ve vsech vztazich jsem delala maximum, az moc a prizpusobovala se vsem muzum, aby byli spokojeni a bylo to na muj ukor. Tak nevim, kde se s nekym seznamit? Mezi lidi chodim, v praci mame jen pacienty pokrocilych rocniku, vazne nevim. Citim uz i tlak okoli, ze mam nejaky vek, mela bych mit deti, svatbu a citim se kvuli tomu blbem. Ale zaroven jsem z tech nepovedenych vztahu uz tak unavena, ze si rikam, ze nemam silu a radsi budu sama, i kdyz, ja nejsem tvor, co chce byt sam, jsem kontaktni a pecujici clovek. Klidne budu rada i za nejake vase povzbuzujici pribehy a zkusenosti, dekuju a hezke svátky :srdce:

Příspěvek upraven 27.12.23 v 14:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Sandra.B1
27.12.23 14:16

Ja Ti aspoň napíšu, abys na okolí zvysoka kašlala :hug:. Lepší nic, než za každou cenu někdo. A fakt věřím, že někoho potkáš, az to budeš nejmíň čekat :kytka:. Preji Ti hodně hodně štěstí :srdce:

• Citovat
  • Upravit
14751
27.12.23 14:18

Normálního chlapa, jo? No tak nic, no :D

Přijde mi, že takové to oslovování v baru a na ulici se už moc neprovádí. Dnes jedou spíš sociální sítě typu instagram, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.12.23 14:21

@Prof. Farnsworth no, normalniho, aby se ke mne nezachoval jak ti posledni a choval se jak v normalnim dospelem vztahu a byl na nej spoleh, ale asi chci moc😶‍🌫️ 😁 jinak ja instagram zas tak moc nejedu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8866
27.12.23 14:25

Ideálně, kdyby vás seznámil někdo známý, příbuzný, kamarádka…nebo seznamka, kde bys rovnou odfiltrovala, co nechceš. Treba-kuřáka, zadluženého, s dětmi, bez práce atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42545
27.12.23 14:31

@Sloníček520 vůbec se té samoty neboj a buď klidně rok dva sama. Nikdy se tak dokonale nepoznáš a neuvědomíš si svou hodnotu, potom z tebe bude vyzařovat spokojenost a chlapi se budou moct přetrhnout. Kdežto teď vyzařuješ zoufalství a touhu někoho sbalit, to nikoho neláká. A pamatuj, vždycky se ti vrací jen to, co vyzařuješ.

A neboj, nic ti neuteče. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24862
27.12.23 14:34

Taky neumím být sama, dýl jak pár měsíců určitě ne, ale tobě zrovna by to určitě prospělo, jak píše Betty… nejhorší jsou rande na sílu, taky jsem to dělala a nic dobrýho z toho nebylo… Normálního chlapa jsem ve tvém věku potkala na diskotéce nebo v práci.. prostě na živo… ve 28 jsem si o seznamkách myslela, že jsou pro zoufalce ;)
pokud píšeš, že nejsi miss, tak zamakej na vzhledu, co třeba zajít k dobré vizážistce? ;)
neboj, on se najde.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tala20
27.12.23 14:35
@Sloníček520 píše:
kde potkat normalniho chlapa?

Kdo je pro Tebe normální chlap?

Normální chlap chce sex jako příjemný bonus, když už vstal od počítače, vylezl z domu a jde na schůzku. A jak se to vyvine dál - to se možná uvidí v budoucnu.

Slev z nároků na jiskru přeskakující při vstupu do místnosti, na splynutí duší na první pohled, na kamžité naladění na stejnou vlnu.

Chlapi pro Tebe jsou na skladě, ale musíš je hledat a testovat trochu pečlivěji.

• Citovat
  • Upravit
224
27.12.23 14:40

Jako pro nekoho miss treba jsem, ale ja sama pro sebe ne, protoze jsem cely zivot vyrustala s kamaradkami, ktere byly obletovane na muj ukor a ja si odnesla posramocene sebevedomi😁Muzu jsem mela hodne, i jen tak nezavazne, davaji mi komplenty, uznavaji mou hodnotu, to ano, ale ja tomu treba neverim a necitim se uplne atraktivni a verim, ze to ze me nejak vyzaruje. Jinak o vzhled dbam, ted jsem zacala cvicit, abych mela zpevnenou postavu, po novem roce jdu na botox mracivky a trosku zvetseni rtu, pro svuj lepsi pocit, jdu ke kadernici, chodim na kosmetiku, mam upravene nehty, snazim se i lip licit, vylepsuju satnik, snazim se o sebe dbat, ale jde i o to, co vyzaruju a jak si verim/neverim. Jinak jsem single pres dva mesice, je mi celkem fajn, hodne ctu knihy, vzdelav se, mam cas na pratele, mam jeste k praci brigadu, ktera me zas posouva dal, ale zkratka ted o vánocích na cloveka ta samota a smutek dolehne nejak vic, zvlast kdyz vidim to okoli, jak jsou vsude zasnuby, svatby, deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
27.12.23 14:46

Mám v práci stejně starou kolegyni, jako si ty. Ta mi říkala, že seznamovat se někde v baru je už “retro”. :mrgreen:
Dneska se mladý seznamují v appkách a nebo v práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
27.12.23 14:48

Ja bych chtela nekoho poznat normalne prirozene, v baru, v praci, na ulici… tem appkam uz moc nefandim a ani tam nemuzu na nikoho narazit. Za retro seznamovani v baru rozhodně nepovažuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
27.12.23 14:52
@Sloníček520 píše:
Ja bych chtela nekoho poznat normalne prirozene, v baru, v praci, na ulici… tem appkam uz moc nefandim a ani tam nemuzu na nikoho narazit. Za retro seznamovani v baru rozhodně nepovažuji :)

A co speed dating?

• Citovat
  • Upravit
14751
27.12.23 14:53
@Sloníček520 píše:
Jako pro nekoho miss treba jsem, ale ja sama pro sebe ne, protoze jsem cely zivot vyrustala s kamaradkami, ktere byly obletovane na muj ukor a ja si odnesla posramocene sebevedomi😁Muzu jsem mela hodne, i jen tak nezavazne, davaji mi komplenty, uznavaji mou hodnotu, to ano, ale ja tomu treba neverim a necitim se uplne atraktivni a verim, ze to ze me nejak vyzaruje. Jinak o vzhled dbam, ted jsem zacala cvicit, abych mela zpevnenou postavu, po novem roce jdu na botox mracivky a trosku zvetseni rtu, pro svuj lepsi pocit, jdu ke kadernici, chodim na kosmetiku, mam upravene nehty, snazim se i lip licit, vylepsuju satnik, snazim se o sebe dbat, ale jde i o to, co vyzaruju a jak si verim/neverim. Jinak jsem single pres dva mesice, je mi celkem fajn, hodne ctu knihy, vzdelav se, mam cas na pratele, mam jeste k praci brigadu, ktera me zas posouva dal, ale zkratka ted o vánocích na cloveka ta samota a smutek dolehne nejak vic, zvlast kdyz vidim to okoli, jak jsou vsude zasnuby, svatby, deti…

Zvětšení rtů ne! To nedělej - většinu mužů to odradí. Resp. se přesuneš do skupiny „plastová barbína vhodná jen na sex“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra.B1
27.12.23 14:56
@Prof. Farnsworth píše:
Zvětšení rtů ne! To nedělej - většinu mužů to odradí. Resp. se přesuneš do skupiny „plastová barbína vhodná jen na sex“.

Skoro mi přijde, jako by sis nedostatek sebevědomí chtěla dohnat lepším vzhledem. To nebude fungovat. Nebo se fakt někam přesuneš, jak píše prof. Farnsworth.

• Citovat
  • Upravit
8866
27.12.23 15:01

Souhlasím s ostatními. Rty ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat