Kde přibíráte v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.7.24 08:55

Kde přibíráte v těhotenství

Ahoj maminky, berte téma prosím spíše jako odlehčení, protože přibírání k těhotenství patří. Jsem potřetí těhotná, nyní ve 23tt a mám navíc asi 5kg, u předešlých dvou to bylo 12-14kg celkem.
Co mě ale zajímá, v jakých partiích přibíráte? Jsem štíhlé sportovní postavy a většinu oblečení mám původních s tím, že vybírám volné kousky a těhotenské mám vlastně jen jedny rifle. Jelikož se už ale pomalu nevejde do ničeho, otevírám diskuzi, kde jste zaznamenali vaše zvětšení. Mě roste zadek (a stehna)- určitě celkově, protože mi jsou malé už i kalhotky, kraťasy pod pas… Bříško mám opravdu nateklé už od „spodku“ a i bokovky mě už tlačí. Růst prsou je příjemný bonus zvlášť pro manžela.
Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5935
18.7.24 08:59

Jsem v 11tt a mám už nahoře 8kg.
Ale já to tak měla i u prvního těhotenství.
Hned se hrozně moc zavodním.
Nejvíce to jde do břicha, zadku a noh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
18.7.24 09:12

Mě se všechno ukladalo akorat do bricha a prsou :D nohy a zadek nic, akorat já teda u prvních dvou nabrala “jenom” 8 a 10kg. Nechapala jsem u třetího, tam sem nabrala 20kg, ale břicho sem měla nejmenší a celkove sem všechno oblečení normalne oblikla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.7.24 09:18

Každé těhotenství bylo prostě originál.
Nejvíc jsem přibrala u první asi 22 kg. U prostřední do 10-11 kg a u nejmladšího do 7-8 kg. Tam ani nebylo ještě v pátém měsíci poznat, že jsem těhotná.
Jo a holka, holka, kluk. U každého jsem měla jiné chutě. U nejstarší jsem pracovala ještě týden před porodem (na živnost). U mladších jsem byla na RD doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
18.7.24 10:10

Mě to jde do prsou, do břicha a potom do takového toho bůčku - po stranach boků. Zadek a nohy jsou beze zmeny, takže vypadám jako koule na nožičkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3725
18.7.24 10:11

Já jsem šla k porodu o 11 kg těžší. Měla jsem jen větší prsy a břicho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
18.7.24 10:12

Sice nejsem těhotný, ale přijde mi, že mi to nejvíce jde do vlasů, od té doby co s partnerem častěji spíme, mi rychleji rostou vlasy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14671
18.7.24 11:23

Vzdy (4 tehotenstvi) jen bricho a trochu prsa. A pribrala jsem (pokud si dobre vzpominam) 14, 11, 12 a 7 kg. Pritom porvou porod jsme mela 37 + 0, druhy 39 + 0, treti 40 + 0, ctvrty 39 + 4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
18.7.24 22:51

Jsem ve 35 tt a mám 8 kg nahoře a spíš jen do břicha a mám drobet opleskaný ruce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3506
19.7.24 09:45

No mě ten pupek roste i bez těhotenství :mrgreen:, stačí se před spaním dobře najíst. :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí