17tt a nafouknuté břicho

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
18.7.24 08:53

17tt a nafouknuté břicho

Zdravím, omlouvám se, jestli tu nějaká taková diskuse už je, ale nenalezla jsem. Jsem dnes 17+3tt. Na kontrole jsem byla minulý týden, kdy jsem byla 16+1tt a vše bylo v pořádku. Poslední tři dny se mi ale děje to, že ráno mám poměrně ploché břicho, těhotenství by na mě nikdo nepoznal, zkrátka mám na břiše jen svůj typický předtěhotenský špek. Odpoledne už je to ale jiná, jsem nafouklá jak balón a vypadám jak těsně před porodem. Břicho je na dotek tvrdší, ale přejde to většinou až zase přes noc nebo večer, kdy si lehnu. Nevím, jestli to mám nějak řešit, jestli je to tvrdnutí břicha nebo jen hloupé nadýmání, a co s tím případně dělat. Beru akorát Femibion 2. Nechce se mi letět na gyndu a být za blázna popravdě, i když mi samozřejmě v hlavě vrtá červík, jestli je vše v pořádku, protože kolem mě kamarádky už mají krásná těhotenská bříška a jsou třeba jen týden napřed. :nevim: Pohyby stále necítím ani trochu, ale prcek byl i na UTZ vždy úplně klidný - žádné divoké kopání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5937
18.7.24 09:02

Vše je v pořádku.
To nafukování během dne zná hodně těhotných.

Růst břicha je individuální, někdo to dokáže skrývat klidně i do 30tt.
Mám kamarádku, která je fakt hodně hubená a v práci to oznámila až s odchodem na MD. Vůbec bych to nepoznala.

A pohyby většinou začínají kolem toho 18-20tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.7.24 10:43
@Markéta188 píše: Více

Moc děkuji za uklidnění. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...