Styk v prvních týdnech těhotenství

Anonymní
17.7.24 16:40

Styk v prvních týdnech těhotenství

Ahoj holky, asi jdu pro uklidnění.. mám za sebou dva potraty(?) nebo biochemicka těhotenství, vlastně nevím, jak se tomu správně rika, ve finále je to jedno. V obou případech pozitivní tehotensky test po vynechání ms a tyden na to spineni a do 3 dnů krvácení. Každopádně v obou případech začalo to spineni po sexu + silná bolest čípku u některých poloh. Partner je docela vybaveny. Každopádně ciste z logiky věci, tohle snad vliv nemuze mít, ne? A byla to jen shoda náhod a spineni už tam možná bylo, jen jsem o tom zatím nevěděla a vlivem sexu se to tam “prostouchlo”. Nemohla to byt moje vina, jednalo se spis o neprosperujici tehu a i bez sexu by k tomu došlo? Co myslite? Tento měsíc jsem těhotná znova, mám už k tomu fakt respekt, zaroven mám chuť na sex a pritele taky nechci nechávat dlouho na holickach 😒.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76590
17.7.24 17:15
@Anonymní píše: Více

jsi troll, žádná žena, která chce dítě, by po dvou potratech neřešila, že má chuť a aby přítele nenechala na holičkách,
upgrade příběhu vybavený přítel a já moc úzká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.7.24 17:23

Já jsem potratila asi ve 4-5.tt a krvácení se spustilo taky po styku.. U doktora jsem se ptala, jestli ten potrat se stykem mohl mít souvislost, ale uklidnil mě že ne, akorát jak jsi řekla- nějak se to tím prošťouchlo, krvácení by přišlo tak jako tak, jen asi o něco později..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 17:33

@stinga to si snad děláte legraci, ne? Jakoze “správná” žena by po takové zkušenosti měla byt 9 měsíců jeptiška a partnera se nedotknout? Já nevím jak vy, ale já i přesto, ze jsem těhotná, tak mám své potřeby a sex mám rada. Kdybych věděla, ze je to pro těhotenství rizikove, tak samozřejmě od toho upustim, ale nejde mi z anatomickeho ani fyziologickeho hlediska do hlavy, ze by tohle mohlo byt příčina mych předchozích potratu…proto se ptám na zkušenost jiných, zkušenějších, žen… nechci byt nepříjemná, ale pokud mate další de*ilni poznamku a žádnou radu, tak raději nepište, o to mi tady nejde :))

• Citovat
  • Upravit
11820
17.7.24 17:37

Potrat takhle na začátku je většinou způsobeny špatně založeným těhotenstvím…např. genetickou vadou neslučitelnou se životem apod… Nicméně pokud by se to stalo znovu (doufám že ne, že tentokrát to bude vporadku :srdce: ) tak by určitě bylo dobré probrat to s lékařem a nechat se vyšetřit…

Příspěvek upraven 17.07.24 v 17:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
17.7.24 17:39
@Anonymní píše: Více

ne, nedělám si legraci, spousta žen má celé těhotenství sex zakázaný, a je teda na každé, co je její prioritou, jestli uspokojení její nebo jejího partnera, nebo dítě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.7.24 17:43

Tak když máš své potřeby tqk si vrzněte a neřeš nic :roll: myslíš že tu někoho tvé potřeby a nadrženost toho tvého zajímají? Ještě sem dvakrát napiš jak jste oba na sex :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
17.7.24 17:44
@GabinkaCh píše: Více

a jak je partner obdařený ;)
také nechápu na co vlastně zakládala diskusi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.7.24 17:45
@stinga píše: Více

Tak tohle je ale jiná situace… Píše, že dle doktora za to sex nemohl :nevim: Věřím, že kdyby ji řekl, že je její těhotenství rizikové a má skoncovat se sexem, tak to určitě udělá a nebude to riskovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
17.7.24 17:56
@stinga píše: Více

Tak třeba mohla ještě přiložit fotku té jeho " obdařenosti " :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76590
17.7.24 17:59
@GabinkaCh píše: Více

jo, když už, tak ať z toho také něco máme,
protože tohle je účelem diskuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.24 18:45

@stinga @GabinkaCh ty blaho, dle reakci jste silne inteligentní, děvčata, vyloženě přispíváte do diskuze plodnými informacemi 😊 …to, ze někdo má sex v průběhu těhotenství zakázány a proto se pro bezpečnost dítěte toho zrekne je úplně logické, ale můj případ to není, mě lékař nic nezakazal, já chci znát jen zkušenosti druhých.. a to ze píšu, ze je partner obdařeny, tak to není z důvodu chlubeni se, jediný důvod proč tam tato poznámka je, je to, ze mi sem tam muže kvůli tomu narazet do čípku a zda prave tohle není rizikové🙂

Zbylým děvčátům moc děkuji za reakci ❤️ ❤️

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.24 23:16

Ja bych si po těchto zkušenostech sex na začátku raději odpustila a pockala do konzultace s gynekologem.. Těžko říct, zda sex byl příčinou proč to nevyslo, ale tak pocitově je to tehotenstvi na začátku hodně křehké a narazeni do čípku tomu podle mě nepomáhá 🙂 většina lékařů to neřekne přímo, ale u tech rizikovejsich těhotných, které za sebou mají par špatných zkušenosti, ten sex v tehotenstvi není nic moc, což potvrdil i můj lekar.
Ja ho třeba zakázány nemam, ale přesto jsem kvůli par komplikacím omezila a partner to pochopil 🙂
No a nechala ses vyšetřit poradně skrz potenciální jiné příčiny? Napr. hormony atd.?
Držím moc palce aby to tentokrat vyslo 🌷

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí