Kde prodat korálky?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde prodat korálky?
Zkoušela jsem na fb najít nějakou skupinu, kde prodat korálky. Ale našla jsem jen něco, kam vkládá jedna osoba, takže má e-shop. Všude jinde jsou jen výrobky.
Mám doma spoustu Matuba - miniduo, jejich rokail velikost 7,8, nějaké superduo. Už méně ruly, gemdua. Mám japonský rokajl 11, 15. Spojovací materiál v chirde. Kabochony, minerály, voskové perly, pravé perly, sluníčka, různé další korálky. Věci na obšívání, kvalitní nitě. Ale naprosto netuším, kam to dát.
Sáčky jsou staré a špatně se to fotí, když mám nafotit vše a nemohu nafotit třeba jen to co je poptáváno. Nějaké nápady?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na FB je x různých skupin, kde by jsi to mohla asi dobře udat..případně Vinted zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bse.pedro píše: Více
Jako fakt vetešnictví? Veteš to je no?
původně za dost peněz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše: Více
Jo já už vidím, je tam nějaké nastavení a ukazovalo mi to jen prvních pár skupin
jsem dement. Uz mám z těch korálů tiky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly zkus to, věřím, že to někdo koupí..jsou tam lidi, co to baví ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše: Více
Jj zrovna to že screenu je teda jen na hotové výrobky a inspiraci, ne prodejní ![]()
Jinde mě schvalují už pár dní. Zkusim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly no pod tim jsou skupinky, to chce prohledat, byl to rychlý nástřel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly zkus Flér a Vinted, pěkně to nafoť, dej dobrou cenu a uvidíš…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vim, ze se ptate kde prodat, ale kdybyste byla ochotna darovat, dala bych do skolky nebo skautum.
Nevim, kolik vas to stalo, nemam prehled. Jen, ze mi jsme taky skauti a tohle krasne vyuzijeme
- načítám...
- Citovat
- Zmínit