Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Patricia89 Děcko pak udělá čáru přes plány. Naše mimi kočár nenávidí. A jak vidí vajco, tak chytá amok, protože nemá ráda auto. Tak snad ji to začne časem bavit.
Jinak se mrkni na Gelsin F6 (nevím jak přesně se píše) to prý projede vše a dají se dle potřeby měnit i kola do terénu a sněhu. Existuje skupina na FB a tam se i prodávají za slušné ceny. Je tam hodně zkušeností.
Třeba do kojo podprdy bych investovala, až se ustálí laktace. Mám druhé mimi skoro 40 let na krku, ale prsa mám krásné i skrz kvalitní prádlo. První jsem kojila do dvou let a druhou taky tak, když bude chtít. Tak na podprde pak nesetri. Kupuji Naturanu a ta sedí peckove a stojí do 600,– Kč nová.
@Patricia89 píše:
No kdybys shanela, tak se ty ceny diametralne lisi
Ale jeste koupit ten spravnej.
Budu mit na vozeni tady, ve snehu, ten po nas. Takze mi jde spis o sportak a aby tam slo vajicko, k doktorovi a do kramu.
Ale kterej![]()
Kolikatku mas tu kojici podprdu? Jednu tady mam. A nevim, co s ni. ![]()
Ahoj, prodáváme kočárek easywalker Qatro sporťák šli jsme dolů s cenou o půlku cca a kočárek byl používán jen 2 měsíce. vůbec se nemá nedaří ho prodat. Máme ho na fb, vinted, bazar atd. a píšou nám akorát samé fake zajemci
nenapsal vás prosím kde ještě inzerovat nebo o kolik jít s cenou dolů? Kočárek je téměř jako nový.
No je to děs něco prodat. Mně se nedaří swapnout značkové oblečení za 2 jogurty, takže s kočárkem držím palce ![]()
To by mne taky zajimalo. Ja prodavam pekny Maxi Cosi za min nez 20 procent puvodni ceny a neprodal se.
Kocarky dneska uz asi jen na charitu.
Upřímně, za půlku prodáš dle mého top značky a to tato značka není. Bude to jak hledat jehlu v kupce sena… Má rada, z ceny co by jsi ráda reálně za prodej, slev vždy třetinu (ideálně polovinu) a je větší šance, že danou věc prodáš.
I když je starý jen dva měsíce, stejně kupující už mít záruku na něj nebude. Další věc je zda jsi ochotná zaslat - jen osobní předání, ti velmi zúží okruh zájemců.
Já byla ochotná dát za kočár z druhé ruky max. 5000,– (ano za velmi, velmi zachovalý skoro neježděný), jinak bych si koupila nový. Koupila jsem trojkombinaci za 3000,– (asi reálně za 1/4 až 1/5 původní ceny), odvozila mi dvě děti. Pak jsem si kupovala lehký sporťák asi taky pod ty 3000,– (za míň. jak 1/2 původní ceny), žádanější značka, tak jsem byla ochotná dát víc(v poměru k původní ceně), ale ty tři byl pro mě strop, jinak bych opět raději volila nový, trochu jinou značku. Kupovala jsem přes Bazoš nebo SBazar.
Přeji hodně štěstí a trpělivosti s prodejem.
@LP4 píše:
Slevu jsme dali 50procent a používán byl 2 měsíce
A kde se prodal?
@LP4 píše:
Ahoj, prodáváme kočárek easywalker Qatro sporťák šli jsme dolů s cenou o půlku cca a kočárek byl používán jen 2 měsíce. vůbec se nemá nedaří ho prodat. Máme ho na fb, vinted, bazar atd. a píšou nám akorát samé fake zajemcinenapsal vás prosím kde ještě inzerovat nebo o kolik jít s cenou dolů? Kočárek je téměř jako nový.
Musíš slevit asi víc, polovina je fakt minimum. A bohužel, to, že je „skoro nový“ píší lidi hodně i k věcem, které jsou jeté, takže tím trpí právě pak prodejci jako ty, kteří se snaží prodat věc, která je opravdu skoro nová.
Já naopak nedoporučuju zasílání, tam je asi tak o bambilión větší pravděpodobnost naletět podvodníkovi. Ten na osobní předání nepřistoupí. Leda kdybys byla z nějakého třeba malého města, to je pak ten okruh zájemců opravdu úzký - to bych pak na druhou stranu zkusila třeba nějaké místní vývěsky, mateřská centra, nástěnka u dětské doktorky atd.
A proto jsem měla všechny kočárky z druhé ruky.
Byly hezké, v super stavu, za hubičku, ještě byly maminky rády, že se toho konečně zbavily a nabalily mi k tomu hromadu dalších věcí (fusak, síťku proti hmyzu, pláštěnku…) a kdyby mi náhodou nevyhovoval, buď ho taky můžu prodat za pár korun, jako jsem koupila - nebo jen podarovat a těch pár peněz mě tolik nemrzí, jako kdybych za něj dala řekněme 10 či více tisíc.
Mne se povedlo prodat kocarek pres marketplace… ale teda uz v srpnu,
Jednalo se o Joolz day+ s veskerym prislusenstvim (clona, drzak na kafe, sitka proti hmyzu)
Porizovaci cena byla kolem 35tis. prodala jsem za 28tis., kocarek pouzivany 9mesicu, s tim, ze jen hluboka ale…sportak jsem si pak koupila cybex…byl ve vybornem stavu, kazdy den jsem umyvala kolecka a udrzovala ho.
Na Sbazaru je cca 1000 kočárků v ceně 500-1500. Nevím, proč by někdo kupoval dražší
(ikdyž nevylučuji)
@Sisika9 píše:
Na Sbazaru je cca 1000 kočárků v ceně 500-1500. Nevím, proč by někdo kupoval dražší(ikdyž nevylučuji)
Tak asi zalezi co je to za kocarky?
Ale je to mozny, mne se nedari prodat za 2500. Tak asi snizim na 1500 potrebujeme se toho hlavne zbavit, prekazi.
Pripadne kdyby nekdo mel tip na nejake charity ktere berou kocarky.
@veria píše:
Tak asi zalezi co je to za kocarky?
Ale je to mozny, mne se nedari prodat za 2500. Tak asi snizim na 1500 potrebujeme se toho hlavne zbavit, prekazi.
Pripadne kdyby nekdo mel tip na nejake charity ktere berou kocarky.
U nás berou kojenecké věci včetně kočárků v Poradně pro ženy a dívky nebo možná azylové domy…
@Finkaa píše:
U nás berou kojenecké věci včetně kočárků v Poradně pro ženy a dívky nebo možná azylové domy…
Dekuji ale asi to neni okoli Brna?
@veria Bohužel, Brno tam není - pobočky zde
Ale neříkej, že kdyby jsi odvezla na Cejl, že se tam o něj „nepostarají“. Někdy, když se mi něco nechce ještě vyhodit nebo dát do kontejneru na oděvy, tak taky zavezu do u nás vyloučené lokality a ještě se mi nestalo, že by věci odmítli…
Příspěvek upraven 06.12.22 v 18:55