Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj. Ja prodávala přes sbazar - jeden den vložen inzerát, druhy odpověď a treti byl kočárek pryč. Tak mne ta rychlost vzala, ze jsem to ořvala ![]()
@Tichošlápek píše:
Ahoj. Ja prodávala přes sbazar - jeden den vložen inzerát, druhy odpověď a treti byl kočárek pryč. Tak mne ta rychlost vzala, ze jsem to ořvala
to mas stesti. Prodavam dva kocarky, vzdycky se mi ozve „vazny“ zajemce, necha si naposilat fotky, vyptava se na milion informaci, pak se domluvime na konketnim case, kdy prijede, ja jak blbec cekam, nikdo neprijede a uz samozrejme nekomunikuje. Uz me to zacina vytacet, je to desny a hlavne nechapu, proc to ty lidi delaj
V kamenných bazárcích, kde vykupují dětské oblečky většinou vykupují i kočárky (teda alespoň u nás), zkus si najít nějaký ve svém okolí a informovat se
@Šárka 1990 píše:
Sbazar vyzkoušímme spis napadlo jestli to někde nevykupují rovnou aby to mel člověk bez práce ale je mi jasný ze to bych chtěla moc ????
Já jsem prodávala kočárek nedávno a právě v Praze jsem našla nějaký bazar, kde ti ho vykoupí za 50-70% jeho běžné bazarové ceny. Ale pro mě je Praha z ruky, tak jsem to nezjišťovala blíž. Myslím, že to byl dětský bazar Krteček.
Jinak jsem teda taky nabízela na Sbazaru a na Bazoši taky se mi ozvalo pár zájemců a první dva přišli mrknout a nevzali, vzal až třetí zájemce asi po měsíci od vystavení. Ale další měsíc se mi ještě občas ozývali „vážní zájemci“. To je těžko, přitom to byl dobrý drahý kvalitní kočár.
Před rokem jsem za stejnou cenu prodávala polský, ale krásný a ten byl pryč hned, ještě se o něj málem porvalo 5 zájemců.
Moc tomu sama nerozumím ![]()
@Šárka 1990 Vyzkousej Letgo, Bazoš, nevím jaký prodavas, nicméně prodavej za normalni cenu.
Věci mám hezké, po jednom dítěti, dávám za třetinu pořizovací ceny a je to pryč hned. Obyčejně ještě něco prihodim a zajemci se mi vracejí.
Vidím inzeráty, které jsou dlouho a to jen proto, že lidi neví coby za to chtěli.
Já vím, že nakoupí za draho, jenže je to dětský obchod, to je drahé a předražené vše, jenže ty věci co do ceny neodpovídají kvalitě.
Takže mě fascinující inzeráty prodám kočár po dvou dětech, natrzena bouda, padá brzda, nefunguje skládání, PC kočárku 20 000,– Kč, ale prodává za 8 000,– Kč, přitom je to kočár na dojezd a prodejný tak za 500,– Kč.
Nebo jsem na FB v jedné skupině kočárku. Maminky koupí nový za 7000,– Kč, prodávají za 5000,– Kč, ale nový už se dá ve výprodeji či akci sehnat za 4999,– Kč (jen třeba ne všechny barvy a provedení), jenže ony koupily za draho, tak si na ceně trvají a diví se, že nemohou prodat.
Osvědčují se mi ty prodejní místa, kde si člověk zadá místo, právě Bazos a může jet. Posilat a balit poštou? Tak to už musí být super kára za dobrý peníz.
A taky mě fascinující fota, kdy je kočár od bahna a špinavý. Vše co prodávám důkladně operu, ocistim a promazu. Neberu věci od kuřáků a špinavé domácnosti už z fota inzerátu. Na fotkach a detailech si dávám záležet.
Toď mé postřehy a zkušenosti jak rychle a dobře prodat.
@Trojlístek Taky souhlasím. Nechápu, jak někdo může prodávat např. boty po dítěti, chozené „pouze jednu sezónu“ za 800. Vždycky si říkám, jestli to někdo za ty prachy koupí??? Jako já chápu, že ty boty stály nové třeba 1500, ale pokud chci dát 800 za boty, tak už přihodím 200 a koupím si kvalitní nové, nebudu přece kupovat ochozené za takové prachy…
Já teda taky prodávám za zlomkové ceny.,..
@Patricia89 Těhotenské věci jsem prodávala všecky od 50 do 150 a všecky byly hned fuč.
@Patricia89 píše:![]()
![]()
co ty tady. Snad taky necekas
![]()
![]()
Jen tady tak brousím a zajímalo mě, co je za problém střelit kočárek… ![]()
@Patricia89 píše:![]()
![]()
co ty tady. Snad taky necekas
![]()
![]()
No a co ty? Všechno v pořádku? ![]()
@Patricia89 Vidíš, já jsem prodávala 4 koj. podprsenky za čokoládu. Bylo mi blbé za to chtít peníze, i když byly dobré ![]()
@Patricia89 Děcko pak udělá čáru přes plány. Naše mimi kočár nenávidí. A jak vidí vajco, tak chytá amok, protože nemá ráda auto. Tak snad ji to začne časem bavit.
Jinak se mrkni na Gelsin F6 (nevím jak přesně se píše) to prý projede vše a dají se dle potřeby měnit i kola do terénu a sněhu. Existuje skupina na FB a tam se i prodávají za slušné ceny. Je tam hodně zkušeností.
Třeba do kojo podprdy bych investovala, až se ustálí laktace. Mám druhé mimi skoro 40 let na krku, ale prsa mám krásné i skrz kvalitní prádlo. První jsem kojila do dvou let a druhou taky tak, když bude chtít. Tak na podprde pak nesetri. Kupuji Naturanu a ta sedí peckove a stojí do 600,– Kč nová.
@Patricia89 píše:
No kdybys shanela, tak se ty ceny diametralne lisi
Ale jeste koupit ten spravnej.
Budu mit na vozeni tady, ve snehu, ten po nas. Takze mi jde spis o sportak a aby tam slo vajicko, k doktorovi a do kramu.
Ale kterej![]()
Kolikatku mas tu kojici podprdu? Jednu tady mam. A nevim, co s ni. ![]()