Kde rychle prodat kočárek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
LP4
1356
6.12.22 22:16

@Kolicek95 máme do paneláku schody a mini výtah. Plus mám zdravotní potíže které nastalo po koupi kočárku a nesmím moc tahat. Tak jsem si oblíbila lehčí kočárek a ten druhý nepoužívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76159
6.12.22 22:18
@Kolicek95 píše:
Můžu se zeptat, proč ho prodáváte takto zánovní? :)

no to je dobrá otázka, asi kočárek nebude úplně super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LP4
1356
6.12.22 22:20

@stinga já s nim byla velmi spokojená. Ale měla jsem možnost min lehčí viz výše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45688
6.12.22 22:51
@Finkaa píše:
No a teď si vezmi, že většina chce tyto věci nové, proto se tak špatně prodávají ;)

Na druhou stranu je to dobra zprava, zadna Fialova bida tady neni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
6.12.22 22:52
@stinga píše:
no to je dobrá otázka, asi kočárek nebude úplně super

No a druhá věc, fakt už je to velmi starý model, poptávka po něm bude velmi, velmi malá. Schválně jsem se koukla na stránky easywalker a ani ho nemají v nabídce… Ani nechci vědět, před kolika lety byl vyroben…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3144
6.12.22 22:57

@veria Schválně kolik lidí v tvém okolí, mělo/má pro první dítě kočárek z druhé ruky ;) Prostě než, jen sporťák za dejme tomu 8000,– a k tomu případně ještě korbu, netuším, zda na tak starý model nějakou koupíš. Tak pořídíš třeba nový Joie nebo jiný o pár tisíc dráž i s korbou, ale máš nový… I kdyby jsi na co já vím, na jiné věci neměla, ten kočár je vidět nejvíc, tak chtějí lidi nový…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.12.22 07:18

Já si myslím, že se prodá, ja koupila zánovní bj city elite, pc cca 13000 to jen čistě kočár bez pláštěnky a madla atp., ja koupila za 8 tisíc včetně výbavy a za 6 tisíc jsem ho po roce a půl poslala dal…mela jsem tehdy ve výběru i easy walker, ale nakonec vyhrála větší střecha u elitu… Chvíli bych ještě inzerovala za cenu, kterou chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí