Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kolicek95 máme do paneláku schody a mini výtah. Plus mám zdravotní potíže které nastalo po koupi kočárku a nesmím moc tahat. Tak jsem si oblíbila lehčí kočárek a ten druhý nepoužívám.
@Kolicek95 píše:
Můžu se zeptat, proč ho prodáváte takto zánovní?
no to je dobrá otázka, asi kočárek nebude úplně super
@stinga já s nim byla velmi spokojená. Ale měla jsem možnost min lehčí viz výše…
@Finkaa píše:
No a teď si vezmi, že většina chce tyto věci nové, proto se tak špatně prodávají
Na druhou stranu je to dobra zprava, zadna Fialova bida tady neni ![]()
@stinga píše:
no to je dobrá otázka, asi kočárek nebude úplně super
No a druhá věc, fakt už je to velmi starý model, poptávka po něm bude velmi, velmi malá. Schválně jsem se koukla na stránky easywalker a ani ho nemají v nabídce… Ani nechci vědět, před kolika lety byl vyroben…
@veria Schválně kolik lidí v tvém okolí, mělo/má pro první dítě kočárek z druhé ruky
Prostě než, jen sporťák za dejme tomu 8000,– a k tomu případně ještě korbu, netuším, zda na tak starý model nějakou koupíš. Tak pořídíš třeba nový Joie nebo jiný o pár tisíc dráž i s korbou, ale máš nový… I kdyby jsi na co já vím, na jiné věci neměla, ten kočár je vidět nejvíc, tak chtějí lidi nový…
Já si myslím, že se prodá, ja koupila zánovní bj city elite, pc cca 13000 to jen čistě kočár bez pláštěnky a madla atp., ja koupila za 8 tisíc včetně výbavy a za 6 tisíc jsem ho po roce a půl poslala dal…mela jsem tehdy ve výběru i easy walker, ale nakonec vyhrála větší střecha u elitu… Chvíli bych ještě inzerovala za cenu, kterou chceš.