Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@veria píše:
Dekuji ale asi to neni okoli Brna?
V Brne je taky azylak, vezla jsem tam nekolikrat veci (kocarek ne).
@LP4 píše:
Ahoj, prodáváme kočárek easywalker Qatro sporťák šli jsme dolů s cenou o půlku cca a kočárek byl používán jen 2 měsíce. vůbec se nemá nedaří ho prodat. Máme ho na fb, vinted, bazar atd. a píšou nám akorát samé fake zajemcinenapsal vás prosím kde ještě inzerovat nebo o kolik jít s cenou dolů? Kočárek je téměř jako nový.
Nevím jak qtr, ale duo jsem kupovala použitý ve velmi dobrém stavu s kompletní výbavou za 2500.
@Kolicek95
to je hrůza mám ho skoro nový a PC byla okolo 16tis
@LP4 Proto mi přijde nesmysl kupovat nové a takhle drahé kočárky. Mám všechny za odvoz nebo z bazaru max za 3000 Kč, a ten jsem pak rozprodala za 2500 Kč na náhradní díly.
@LP4 píše:
Ahoj, prodáváme kočárek easywalker Qatro sporťák šli jsme dolů s cenou o půlku cca a kočárek byl používán jen 2 měsíce. vůbec se nemá nedaří ho prodat. Máme ho na fb, vinted, bazar atd. a píšou nám akorát samé fake zajemcinenapsal vás prosím kde ještě inzerovat nebo o kolik jít s cenou dolů? Kočárek je téměř jako nový.
máš inzerat na fb ve skupině easywalker?
@LP4 píše:
@Micilin už se stalo..
Já vím. Holt budeš asi muset jít s cenou ještě dolů. A co nějaká těhotná kámoška? Nekoupila by ho?
@LP4 Předpokládám, že jsi měla pro své dítko vždy nové kočárky, popř. většinu dražších věcí. No tak jsi vystřízlivěla. Teď to den, dva strav a uprav cenu a třeba zájemce najdeš (možná to opět bude trvat, fakt to není top značka). Těchto použitých věcí je velký nadbytek, většina si koupí nové… A ti co ne, tak mají z čeho vybírat a hlavně jdou do rizika, že se druhý den něco pokazí a o peníze přišli, protože reklamaci může uplatnit jen první majitel, takže za kočár z druhé ruky dají jen tolik, o kolik jim nebude líto, když tak přijít…
Koukala jsem i na sbazar a je tam i za 2500 a za 4000 Kč. Chápu, že nebudou tak zachovalé, ale vždyť i ten kočárek je jen taková věc k opotřebení, tak bych si vybrala zrovna ty levné.
@Finkaa skoro vše má z druhé ruky ale kočárek, autosedačka, monitor dechu, postýlka s matrací bylo naše přání mít prostě nové ![]()
@Micilin No my co jsme koupili použitý to víme, ale pro @LP4 je to prostě bolestné a kruté vystřízlivění.
Já už jsem psala, za jen sporťák jsem byla ochotná dát 3000,–( a to za konkrétní značku). Jo dovedu si představit, že třeba 2měsíce starý Thule se prodá s malou ztrátou, ale bohužel prodává se Easywalker a i dost starší model, i když koupený nedávno…
@LP4 píše:
@Finkaa skoro vše má z druhé ruky ale kočárek, autosedačka, monitor dechu, postýlka s matrací bylo naše přání mít prostě nové
No a teď si vezmi, že většina chce tyto věci nové, proto se tak špatně prodávají ![]()