Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny,
V poslední době mně vrtá hlavou otázka z nadpisu, protože zvažuju možnost přesídlení… Tak jsem se chtěl zeptat… Kde se vám dobře žije?
Když se ohlédnu zpátky, tak nejlíp se mi žilo tam, kde jsem se narodila a žila do 20 let - na Jižní Moravě. Vždycky, když jedu k rodičům, nechce se mi vracet zpět do Prahy
Snad se tam jednou zase vrátím ![]()
byla jsem šťastná v teplicicích, pak jsem se kvůli muži stěhovala, dostal práci v praze. zvykala jsem si dlouhooooo
Hove, UK. Ale budeme presidlovat do CR do male vesnicky, tak doufam, ze to tam bude take dobre.
Mozna bys mohl pridat hrubou predstavu a miste presidleni. Chces spis do mesta nebo k lesu? Zvazujes jit treba za hranice?
Mně se dobře žilo v rodném městě pod Králickým Sněžníkem. Prostě rodný dům a dětství. Z hlediska třeba zaměstnání nic moc, dojíždění spíš špatné, školy daleko, velká nemocnice taky. Ale miluju to tam. Teď bydlím kousek od Prahy a kousek od Kladna, takže školy, nemocnice, práce ok, ale dobře se tu necítím.
Příspěvek upraven 21.08.17 v 22:18
Zozole píše:
Když se ohlédnu zpátky, tak nejlíp se mi žilo tam, kde jsem se narodila a žila do 20 let - na Jižní Moravě. Vždycky, když jedu k rodičům, nechce se mi vracet zpět do PrahySnad se tam jednou zase vrátím
tak to s tebou musim plne souhlasit. moji rodice se pred asi 2 lety odstehovali do valtic a jako ja bych tam sla bydlet klidne hned. ale chlap nechce.. je to tam uplne jak v jinem svete..lidi jsou k sobe takoví milejší.. ![]()
Já mám se stěhováním bohaté zkušenosti…až moc
Dohromady jsem žila v 8mi městech, větších či menších, včetně Prahy…
Momentálně bydlíme v Hradci Králové a tady taky plánujeme zůstat. Chceme stavět dům a dál se už nikam nepřemisťovat. Je to nejlepší místo, kde jsem dosud žila a už nemám chuť pátrat, kde by bylo líp ![]()
Je tady tak nějak všechno, co člověk k životu potřebuje, zároveň je to čisté město, parky, zeleň, kultury dostatek, školy, školky a hlavně je to zlatá střední cesta, abysmě to měli k rodině tak přiměřeně akorát daleko..
Praha byla úžasná pro bezdětné, svobodné…tam jsme si to užili, byl to jiný svět…ale nastálo bych tam žít nechtěla, s dětma už vůbec ne…
Teď jsme našli moc hezké místo pro domeček na okraji HK, kousek od lesa, 3 minuty na zastávku, do školky a do obchodu…prostě fajn a podle našich představ ![]()
asi tu budu za exota,ale v Praze, žila jsem tam 24 let, a jezdila do nedávna i do práce,ale už 4. rokem bydlím v Příbrami a stále jsem si nezvykla a doufám,že se do Prahy, nebo aspoň o něco blíž vrátím… ![]()
žiju v Brně, je to fajn, ale čím jsem starší, tím víc mě to táhne domů (no a to bych se měla cítit doma v Brně, že), kde jsem vyrůstala, na Valašsko, k Rožnovu, ach jo
Už téměř rok žijeme na vesnici,kde lišky dávají dobrou noc. Dříve jsme bydleli v okresním městě a teď,když tam mám jet -nákupy,práce,doktoři- mám osypky. Už bych se do města ani za nic nevrátila.
Máme všude okolo lesy,pořídili jsme si labradorka,takže je i kam pořádně chodit venčit a ta léta tady- nemají chybu,doma akorát uvařím a vyspím se tam. Jinak jsme pořád na zahradě. Teď čekáme miminko,tak se úplně těším. Má se narodit v srpnu,tak si kousek toho léta ještě užijeme. Ale i zima tu má své kouzlo,jen se potom odsud dostat do nejbližšího městečka nakoupit,to už chce zdatného řidiče a terénní auto.
Pocházím z Brna a před 3/4 rokem jsme se odstěhovali do Uherskýho Brodu.Město je to krásný,klidný,čistý,ale doma je doma.Hned bych balila kufry ![]()