Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím, naše holky se před pár dny naučily vidět trojrozměrné obrázky. A protože koncem týdne budou mít narozeniny (sedmé a deváté), tak bych jim ráda koupila knihu stereogramů. Ale zdá se, že tyto knihy jsou k sehnání pouze v antikvariátech. Nebo máte tip na nějakou novou knihu tohoto typu?
Případně, neprodali byste nějakou svoji starší?
Díky
@Janča6 píše:
Zdravím, naše holky se před pár dny naučily vidět trojrozměrné obrázky. A protože koncem týdne budou mít narozeniny (sedmé a deváté), tak bych jim ráda koupila knihu stereogramů. Ale zdá se, že tyto knihy jsou k sehnání pouze v antikvariátech. Nebo máte tip na nějakou novou knihu tohoto typu?Případně, neprodali byste nějakou svoji starší?
Díky
Kdysi jsem měl přímo program na vytváření stereogramů, ale to je možná dvacet let zpátky. Určitě něco bude existovat i dnes. Tak přinejhorším vygenerovat hafo pěkných stereogramů a svázat jako knihu ![]()
Neporadím, netuším, ale tvůj obrázek jsem si okamžitě musela zkusit a povedlo se, za mlada jsem tyhle obrazky milovala ![]()
@rmot píše:
Kdysi jsem měl přímo program na vytváření stereogramů, ale to je možná dvacet let zpátky. Určitě něco bude existovat i dnes. Tak přinejhorším vygenerovat hafo pěkných stereogramů a svázat jako knihu
Diky. Na to bohuzel nemame tiskarnu. No mame pro holky i jine darky, tak nevadi. Ale takova kniha by je urcite potesila. Napada me, ze by to slo treba jako fotokniha od CEWE apod. I kdyz bychom to nestihli na narozeniny. Par obrazku je treba v nekterych FB skupinach.
Jinak jsem si pred cca 15 lety delala i jednoduche stereogramy v Paintu ![]()
@xammy píše:
Neporadím, netuším, ale tvůj obrázek jsem si okamžitě musela zkusit a povedlo se, za mlada jsem tyhle obrazky milovala
Taky jsem je milovala
A prekvapilo me, ze se uz neprodavaji nove.
@Janča6 píše:
Diky. Na to bohuzel nemame tiskarnu. No mame pro holky i jine darky, tak nevadi. Ale takova kniha by je urcite potesila. Napada me, ze by to slo treba jako fotokniha od CEWE apod. I kdyz bychom to nestihli na narozeniny. Par obrazku je treba v nekterych FB skupinach.Jinak jsem si pred cca 15 lety delala i jednoduche stereogramy v Paintu
To je dobrý, jen vpravo dole mi chvíli trvalo, než jsem rozpoznal kytky
Co někdo ze známých, neměl by tiskárnu, nejlépe laserovou? Z jaké části republiky jsi? Třeba by pomohl někdo odsud
Jinak u těch tvůrců fotoknih by s tím neměl být problém, jen si za to asi řeknou slušný peníz. Případně mě napadlo, že by to určitě zvládlo jakékoliv grafické studio, které tiskne pozvánky, vizitky atd.
Neporadím, ale taky si je z dětství pamatuju a nikdy v životě se mi nepodařilo v tom cokoliv vidět.
Je na to nějaký trik?
Ty jo, tak na tohle jsem úplně zapomněla, to jsem měla strašně ráda… Bohužel neporadím, ale děkuji za připomenutí… pokud někde seženeš, klidně dej tip, připomněla bych si dětství.
@rmot píše:
To je dobrý, jen vpravo dole mi chvíli trvalo, než jsem rozpoznal kytkyCo někdo ze známých, neměl by tiskárnu, nejlépe laserovou? Z jaké části republiky jsi? Třeba by pomohl někdo odsud
Jinak u těch tvůrců fotoknih by s tím neměl být problém, jen si za to asi řeknou slušný peníz. Případně mě napadlo, že by to určitě zvládlo jakékoliv grafické studio, které tiskne pozvánky, vizitky atd.
My mame inkoustovou, ta se na to nehodi. Jsem z libereckeho kraje. No mozna zkusim tu fotoknihu, u jedne spolecnosti mame slevu po lonske drahe zakazce ![]()
@klamonožka píše:
Neporadím, ale taky si je z dětství pamatuju a nikdy v životě se mi nepodařilo v tom cokoliv vidět.Je na to nějaký trik?
Mně to tehdy šlo… a tady jsem teď našla návod a funguje to, viděla jsem to tam ![]()
https://www.mzone.cz/…nguji-navod/
@klamonožka píše: …poslední kus na Knihobotu:
https://knihobot.cz/g/93019
Už není skladem, tak snad to stihla koupit Janča ![]()
@Schnapi píše:
Mně to tehdy šlo… a tady jsem teď našla návod a funguje to, viděla jsem to tam
https://www.mzone.cz/…nguji-navod/
Vidím prd, stejně jako tehdy.
No nevadí, nemusím mít v životě všechno. ![]()
@rmot píše:
Už není skladem, tak snad to stihla koupit Janča
Ach jo, měla jsem jí to poslat SZ. Takhle to tu někdo obšleh.
@rmot píše:
Už není skladem, tak snad to stihla koupit Janča
Snad ano. Já se dívala a bylo to skladem a říkala jsem si, aby to hned někdo nevykoupil, že to snad Janča stihne.
Já to nebyla… ale mám dojem, že přesně tuhle knížku jsme doma měli, asi se budu muset zeptat rodičů, tam se to možná ještě najde