Kde sehnat psací stroj
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kde sehnat psací stroj
Ahoj holky,
chci se zeptat, zda některá z Vás neví, kde by se dal koupit psací stroj? Nechtěla bych elektronický, ale spíše klasický. A rozhodně nový. Nevíte, jestli je ve světě ještě nějaká značka, která psací stroje stále vyrábí? Chci psací stroj koupit jako dárek.
Díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Holky díky, ty jsou ale repasované, psala jsem nové, klidně i ze zahraniční produkce, jestli máte někdo zkušenost a znáte nějakého současného výrobce, který by stroj zaslal do ČR?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli myslíš tradiční značky, tak prý poslední velký je Swintec (americká firma, čínská produkce). Ale to nejsou žádné ňuňu psací stroje, většina z nich jde do věznic.
Pak asi budou nějaké firmy, které začaly vyrábět psací stroje s orientací na retro estetiku. Tam by mě docela zajímalo, jaká bude podpora (příslušenství, opravy a tak).
Kdybych kupovala pro svou potřebu, určitě beru repasovaný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Super, díky, přesně nějaký takový veselý barevný hledám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prosteja144 píše:
@Russet Super, díky, přesně nějaký takový veselý barevný hledám.
Nerozklikla jsem obsah. Tak snad bude k mání. Na stroji jsem psala a vůbec se mi po něm nestýská ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet Teď koukám, že nemá českou klávesnici, tak nic, achjo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prosteja144 píše:
@Russet Teď koukám, že nemá českou klávesnici, tak nic, achjo
Zkus tam napsat. Jestli s tím obchodují, třeba poradí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já tedy nevím, z jakého důvodu musí být nový. Jestli to má být dárek, tak naopak starý psací stroj bude mít podstatně vyšší hodnotu a velmi dobrý investiční potenciál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starý již jsme jednou kupovali, ačkoli bylo psáno, že je funkční a repasovaný, za týden dosloužil, proto nový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit