Kde stáhnout MS Excel zdarma?

1219
27.8.12 16:43

Kde stáhnout MS Excel zdarma?

Nevíte prosím, kde se dá stáhnout MS Office zdarma? Popřípadě celý MS Office?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
27.8.12 16:45

Zdarma stáhneš tak nelegální kopii, to jsou placené programy :nevim: zdarma bývá max. tak prohlížeč, ale ne program

• Citovat
  • Upravit
2153
27.8.12 16:46

Legálně nikde, je to placený program. Můžeš si ale stáhnout kancelářský balík Open Office, který umí prakticky totéž a je zdarma.

www.openoffice.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
27.8.12 16:47

Bylo to dlouhe hledaní ale nakonec se mi to povedlo kdysi, oni hajzlici si to umi ohlidat :) ale pro bezne pouziti je opravdu dostacujici openoffice

• Citovat
  • Upravit
2153
27.8.12 16:49
@Bohemund píše:
Bylo to dlouhe hledaní ale nakonec se mi to povedlo kdysi, oni hajzlici si to umi ohlidat :) ale pro bezne pouziti je opravdu dostacujici openoffice

dneska už je to obtížnější, protože MS Office vyžaduje registraci - přičemž u nelegální kopie už na dané číslo obvykle někdo registrovaný je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bohemund
27.8.12 16:51
@Elke píše:
dneska už je to obtížnější, protože MS Office vyžaduje registraci - přičemž u nelegální kopie už na dané číslo obvykle někdo registrovaný je.

Ja vim to bylo i tehdy, musiš mít k tomu crack a generator kodu, stahl jsem to v celku myslim že přes torrenty.

• Citovat
  • Upravit
7858
27.8.12 17:01
@Elke píše:
Legálně nikde, je to placený program. Můžeš si ale stáhnout kancelářský balík Open Office, který umí prakticky totéž a je zdarma.www.openoffice.com

Fuuuuj! To není to samý… :lol: Tohle je pěkný blbý a tupý!!! :lol: :lol: :lol:
Excel je excel :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
27.8.12 17:01

:-) jasně. Každopádně - běžný uživatel s OO pohodově vystačí (osobně mám zkušenost, že kdo s Excelem moc neumí, stěží pozná rozdíl a zorientuje se rychleji, než ten, kdo s Excelem dělá denně), kdo skutečně potřebuje MS office, bude pro něj snadnější pořídit si ho legálně (zejména je-li běžným uživatelem, který se potřebuje zeptat, kde by to vůbec šlo upirátit)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2153
27.8.12 17:04
@vulpes píše:
Excel je excel :srdce:

Pro běžného uživatele zcela dostačující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
colafit
27.8.12 17:20

Tak pak nezbí¨ývá než vytáhnout peněženku z kapsy :mrgreen:

@vulpes píše:
Excel je excel :srdce:
  • Citovat
  • Upravit
1
18.2.17 16:18

Open office

Excel a Open tabulkáč v Open office je rozdíl asi jako když si v půjčovně kol půjčíš tu největší šlupku, co sotva brzdí, nic nepřehazuje a seš rád že dojedeš a kolem tak za 40tis. Takže kdo chce jet 1km z kopce dolů asi mu to bude jedno, ale kdo se chce projet, tak rozhodně ne :-) OO opravdu jenom v nouzi!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat