Kde stáhnout MS Excel zdarma?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde stáhnout MS Excel zdarma?
Nevíte prosím, kde se dá stáhnout MS Office zdarma? Popřípadě celý MS Office?
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Zdarma stáhneš tak nelegální kopii, to jsou placené programy
zdarma bývá max. tak prohlížeč, ale ne program
- Citovat
- Upravit
Legálně nikde, je to placený program. Můžeš si ale stáhnout kancelářský balík Open Office, který umí prakticky totéž a je zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo to dlouhe hledaní ale nakonec se mi to povedlo kdysi, oni hajzlici si to umi ohlidat
ale pro bezne pouziti je opravdu dostacujici openoffice
- Citovat
- Upravit
@Bohemund píše:
Bylo to dlouhe hledaní ale nakonec se mi to povedlo kdysi, oni hajzlici si to umi ohlidatale pro bezne pouziti je opravdu dostacujici openoffice
dneska už je to obtížnější, protože MS Office vyžaduje registraci - přičemž u nelegální kopie už na dané číslo obvykle někdo registrovaný je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Elke píše:
dneska už je to obtížnější, protože MS Office vyžaduje registraci - přičemž u nelegální kopie už na dané číslo obvykle někdo registrovaný je.
Ja vim to bylo i tehdy, musiš mít k tomu crack a generator kodu, stahl jsem to v celku myslim že přes torrenty.
- Citovat
- Upravit
@Elke píše:
Legálně nikde, je to placený program. Můžeš si ale stáhnout kancelářský balík Open Office, který umí prakticky totéž a je zdarma.www.openoffice.com
Fuuuuj! To není to samý…
Tohle je pěkný blbý a tupý!!!
![]()
Excel je excel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jasně. Každopádně - běžný uživatel s OO pohodově vystačí (osobně mám zkušenost, že kdo s Excelem moc neumí, stěží pozná rozdíl a zorientuje se rychleji, než ten, kdo s Excelem dělá denně), kdo skutečně potřebuje MS office, bude pro něj snadnější pořídit si ho legálně (zejména je-li běžným uživatelem, který se potřebuje zeptat, kde by to vůbec šlo upirátit)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vulpes píše:
Fuuuuj! To není to samý…Tohle je pěkný blbý a tupý!!!
![]()
![]()
Excel je excel
Pro běžného uživatele zcela dostačující.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pak nezbí¨ývá než vytáhnout peněženku z kapsy ![]()
@vulpes píše:
Fuuuuj! To není to samý…Tohle je pěkný blbý a tupý!!!
![]()
![]()
Excel je excel
- Citovat
- Upravit
Open office
Excel a Open tabulkáč v Open office je rozdíl asi jako když si v půjčovně kol půjčíš tu největší šlupku, co sotva brzdí, nic nepřehazuje a seš rád že dojedeš a kolem tak za 40tis. Takže kdo chce jet 1km z kopce dolů asi mu to bude jedno, ale kdo se chce projet, tak rozhodně ne
OO opravdu jenom v nouzi!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit