Po výplatě utrácím, před ní šetřím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jsem debil? :D
Ahojte holky připadám si jako debil když je před výplatou a nemáme moc peněz tak si tvořím tabulky atd jak začnem všechno zapisovat a šetřit ale jakmile příjde RD nebo muži výplata tak jsem prostě jak urvaná z řetazu a jede se do kaufu a do města najednou všechno potřebuji nemám z čeho uvařit atd… přitom teďka dokážu uvařit z čehokoliv, peněz moc nemám ani po té výplatě ale chtěla bych si to nějak pěkně rozvrhonout na celý měsíc a ne jíst týden 14dní jak králové a pak být o chlebu a o vodě
máte to taky některá tak? nejsem hňup? chlapa to taky štve ale bude asi něco podobného co já takže se námáme šanci nějak usměrnit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Mucha jsem úúúplně stejná
A taky nevim, co s tím. Myslela jsem, že se usměrním a udělám,,obálkovou metodu,,..Taky to nevyšlo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozdělte si peníze na 4 díly - týdny…
jinak než sebekázní to nepůjde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ježíši jakobych to psala já
…a taky furt čumím do kalendáře, že za jak dlouho..mám milion tabulek, vytisklé recepty na levná jídla, zestavené jídelníčky..ale jaksi to nefunguje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vítej v klubu
Zrovna jsem zkusila vybrat si obnos na jídlo a drogerii na měsíc a dodoržet to. Už včera se nezadařilo. Další měsíc jedu po týdnech.
Tabulky jsem vypisovala, ale nevydržela u toho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás docela pomohlo, že máme jakoby 2 dospělí, malá si papá svoje a máme 1000,–/týden a vařím většinou na dva dny a jíme fajn ![]()
- Citovat
- Upravit
No popravdě když koupím maso, rozdělím ho na půl. A dám do mrazáku(mletý, řízky..) dost dělám omáčky, když zbyde šup do lednice. Jezdíme na nákup 2× měsíčně + pečivo. Ale zas na druhou stranu, zas tak málo nemáme, za 3 roky splacená půjčka tzn o 10tis měs. více
tak snad do té doby nepojdeme ![]()
- Citovat
- Upravit
@jullls Takhle jsem to taky chtěla udělat. Ale prostě to nikdy nevyjde
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mlátím si kvůli tomu hlavu o futra to je hrozné potřebujem splatit půjčky ať se máme dobře achjo, obálky u mě nefungují většinou se musí ještě něco nutného zaplatit a pak se to nějak zbytek měsíce kope z fušek od muže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si ted naliskala a drzim se.
Sice uz mam poskrabanej stul od toho drzeni, ale jde to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ze nejsi jedina
me to teda nijak nevadi…uz sem si zvykla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co si to rozdělit 2:1:1:1.. a po tý vejplatě si trochu radost udělat a pak rozumně hospodařit se zbytkem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Právě z tohoto důvodu peníze na jídlo mám v hotovosti rozdělené na každý týden. Tím, že nepoužívám kartu, tak se musím vejít do peněz co mám v peněžence ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit