Po výplatě utrácím, před ní šetřím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3108
24.8.12 12:37

Jsem debil? :D

Ahojte holky připadám si jako debil když je před výplatou a nemáme moc peněz tak si tvořím tabulky atd jak začnem všechno zapisovat a šetřit ale jakmile příjde RD nebo muži výplata tak jsem prostě jak urvaná z řetazu a jede se do kaufu a do města najednou všechno potřebuji nemám z čeho uvařit atd… přitom teďka dokážu uvařit z čehokoliv, peněz moc nemám ani po té výplatě ale chtěla bych si to nějak pěkně rozvrhonout na celý měsíc a ne jíst týden 14dní jak králové a pak být o chlebu a o vodě :zed: máte to taky některá tak? nejsem hňup? chlapa to taky štve ale bude asi něco podobného co já takže se námáme šanci nějak usměrnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
24.8.12 12:38

@Mucha jsem úúúplně stejná :lol: :lol: :lol: A taky nevim, co s tím. Myslela jsem, že se usměrním a udělám,,obálkovou metodu,,..Taky to nevyšlo :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.8.12 12:39

Rozdělte si peníze na 4 díly - týdny… :nevim: jinak než sebekázní to nepůjde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1452
24.8.12 12:40

8o 8o 8o ježíši jakobych to psala já :-O…a taky furt čumím do kalendáře, že za jak dlouho..mám milion tabulek, vytisklé recepty na levná jídla, zestavené jídelníčky..ale jaksi to nefunguje :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
24.8.12 12:42

Vítej v klubu :mrgreen: Zrovna jsem zkusila vybrat si obnos na jídlo a drogerii na měsíc a dodoržet to. Už včera se nezadařilo. Další měsíc jedu po týdnech.
Tabulky jsem vypisovala, ale nevydržela u toho. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
24.8.12 12:43

U nás docela pomohlo, že máme jakoby 2 dospělí, malá si papá svoje a máme 1000,–/týden a vařím většinou na dva dny a jíme fajn :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní

No popravdě když koupím maso, rozdělím ho na půl. A dám do mrazáku(mletý, řízky..) dost dělám omáčky, když zbyde šup do lednice. Jezdíme na nákup 2× měsíčně + pečivo. Ale zas na druhou stranu, zas tak málo nemáme, za 3 roky splacená půjčka tzn o 10tis měs. více :nevim: tak snad do té doby nepojdeme :lol:

• Citovat
  • Upravit
41882

@jullls Takhle jsem to taky chtěla udělat. Ale prostě to nikdy nevyjde :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.8.12 12:44

Mlátím si kvůli tomu hlavu o futra to je hrozné potřebujem splatit půjčky ať se máme dobře achjo, obálky u mě nefungují většinou se musí ještě něco nutného zaplatit a pak se to nějak zbytek měsíce kope z fušek od muže :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
24.8.12 12:44

Ja si ted naliskala a drzim se.
Sice uz mam poskrabanej stul od toho drzeni, ale jde to. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
24.8.12 12:45

Myslim ze nejsi jedina :mrgreen: me to teda nijak nevadi…uz sem si zvykla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jullls
24.8.12 12:45

Tak snažím se, ptž musím…pak můžu zbytek utratit jinde :P

• Citovat
  • Upravit
801
24.8.12 12:46

A co si to rozdělit 2:1:1:1.. a po tý vejplatě si trochu radost udělat a pak rozumně hospodařit se zbytkem? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane

Naprosto chápu, ale manžel by mě asi nepochválil :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5164

Právě z tohoto důvodu peníze na jídlo mám v hotovosti rozdělené na každý týden. Tím, že nepoužívám kartu, tak se musím vejít do peněz co mám v peněžence :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat