Po výplatě utrácím, před ní šetřím
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Anonymní píše:
Tak brácha má brigádu s hodně si šetří ale mě je blbé že dře jak mezek a pak by si měl něco platit ze svého.. ale u něj to až tolik za hadry není.. to spíš ten mekáč sem tam.. ale prostě nejvíc ta sestra. Mají kapesné ale to utratí za půl dne. ( Sestra )
A myslis, ze sestre svym chovanim pomahas? Jako rodic bych na tebe byla velmi nastvana, zvazovala bych omezeni kontaktu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Tak brácha má brigádu s hodně si šetří ale mě je blbé že dře jak mezek a pak by si měl něco platit ze svého.. ale u něj to až tolik za hadry není.. to spíš ten mekáč sem tam.. ale prostě nejvíc ta sestra. Mají kapesné ale to utratí za půl dne. ( Sestra )
A jeste co je na tom hloupeho? Ne, opravdu bych nechtela, aby se s tebou nejak vice stykali, kdyz nerespektujes rodice. Je to uplne stejna analogie, jako kdyby jsi malym detem cpala sladkosti, hracky apod.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja vim ze mas sestru rada. Ale takhle z ni ve finale bude rozmazlenej hajzlik, co si nevazi niceho a nikoho. Nastav ji hranice, fakt ji kazis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy píše:
A myslis, ze sestre svym chovanim pomahas? Jako rodic bych na tebe byla velmi nastvana, zvazovala bych omezeni kontaktu.
Já vím.. jenže tim že se mamka živí úklidem tak si nemůže dovolit některé věci koupit a když k nim jdu na návštěvu což je tak 3-5 x týdne tak jim udělám vždy nákup samých dobrot. Které bych ani sobě nekoupila. Ale to je klidně 1000,–
- Citovat
- Upravit
Uz asi posledni, bylo by neco jineho, kdyby tvoji rodice meli mene penez, jakoze maji a ty jsi jim rozumne pomahala s platbami za deti. Viz. prispevek na lyzak, na sportovni aktivitu, pokud by sestra nemela zadnou zimni bundu apod. Ale podporovat sourozence v rozmarech, tim nepomahas vubec nikomu. Jsem zvedava, jak budes odolavat touze tvych deti po ruznych rozmarech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj, bude Te mit rada i kdyz nebudes oslicek, co se otrese. Proste ji prochazi Te zdimat, tak to dela. To je prirozene.
Fakt si ty prachy setri radsi. Ty mas v podstate jako kapesny to, co ja mam na beznej provoz…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já vím.. jenže tim že se mamka živí úklidem tak si nemůže dovolit některé věci koupit a když k nim jdu na návštěvu což je tak 3-5 x týdne tak jim udělám vždy nákup samých dobrot. Které bych ani sobě nekoupila. Ale to je klidně 1000,–
Nevidim v tvem jednani zadou logiku, prijde mne, ze se nekdo o prazninach nudi, ze takto hloupy snad nikdo byt nemuze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Hranice. Porad ty hranice. U vseho. Kup jim za petikilo jen. A nazdar.
Hele pritel slusne vydelava, kdybych se mu chtela vyrovnat v darcich, nezeru
…on samozrejme vi, jak jsem na tom. Kdekoliv jsme spolu, nikdy mi nedovoli nic platit. Ja toho nezneuzivam. A on má radost, i kdyz mu donesu blbou cokoladovou susenku, ptz ji ma rad. Pozornost muze byt i o malickostech, to neni o tom, dat vsechno a vic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak takovou sestru jako ty bych brala. Měla bych všechno
dělá si z tebe osliku otřes se a ty ji v tom podporujes a tvoje vlastní dítě má potom věci ze sekace a sestra nové z obchodu
trochu na palici, nemyslis? Moje taky nemá značkové a vše nové, ale určitě bych neinvestovala radši do sestry než svého dítěte. Sestra rodiče má. Jednou za čas bych jim něco koupila, ale určitě bych si ji nenaučila takhle ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, kdy Ti naposledy sestra neco dala? Treba tu blbou susenku, kterou mas rada? Delas z ni obskakovanyho sobce, jen ji ublizujes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Spíš se musím pozastavit nad tím, že dítěti kupuješ v sekáčí a sourazencům značkové proč?
- Citovat
- Upravit
@Kikkinka píše:
Tak takovou sestru jako ty bych brala. Měla bych všechnodělá si z tebe osliku otřes se a ty ji v tom podporujes a tvoje vlastní dítě má potom věci ze sekace a sestra nové z obchodu
trochu na palici, nemyslis? Moje taky nemá značkové a vše nové, ale určitě bych neinvestovala radši do sestry než svého dítěte. Sestra rodiče má. Jednou za čas bych jim něco koupila, ale určitě bych si ji nenaučila takhle
Zvláštní je že u syna fakt dbáme na to aby si peněz vážil. Má svou kasičku a do té si dává korunky.. a šetří si je a hodne mu povídám o tom že korunky si musí šetřit a atd. Ale z těch dvou to je hrůza.. je mi líto mamky že dře jako kůň a tak nechci aby něco moc platila.. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Spíš se musím pozastavit nad tím, že dítěti kupuješ v sekáčí a sourazencům značkové proč?
To bych neresila, mrneti je to fuk. Ja teda svejm detem klidne vezmu neco v sekaci. Nedavno pubosovi hustou mikinu asi za 30 kc.
Ale mozna by stalo za to vzit segru do sekace. Takovej hrabak na kila, to je nahodou dobrodruzo..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zvláštní je že u syna fakt dbáme na to aby si peněz vážil. Má svou kasičku a do té si dává korunky.. a šetří si je a hodne mu povídám o tom že korunky si musí šetřit a atd. Ale z těch dvou to je hrůza.. je mi líto mamky že dře jako kůň a tak nechci aby něco moc platila..
Ja vim ze to vypada ze Te tu kvalitne j.ebem. ale ver mi ze vazne delas velkou chybu. Segru chyt pod krkem, ne ze dorovnas financne jeji rozmary.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zvláštní je že u syna fakt dbáme na to aby si peněz vážil. Má svou kasičku a do té si dává korunky.. a šetří si je a hodne mu povídám o tom že korunky si musí šetřit a atd. Ale z těch dvou to je hrůza.. je mi líto mamky že dře jako kůň a tak nechci aby něco moc platila..
Ano, a tak misto aby jsi ji smysluplne pomohla jim kupujes tasku dobrot? Mamka by je sama nekoupila, takze te nakupem nepomahas. Ji by jsi mohohla, kdyby jsi koupila neco misto ni, aby nemusela pripadne tak moc drit nebo aby mohla setrit na neplanovane vydaje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit