Po výplatě utrácím, před ní šetřím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
354
27.8.12 08:50

Tak mě tak napadá, jak to děláte, když máte 1000Kč na týden v obálce a onemocní vám třeba dítě léky jsou hrozně drahé já třeba kupuji sirup Nurofen mám 1 roční dítě teplota, zuby víte snad o něčem lacinějším a co ostatní léky, kde kupujete oblečení já nakupuji v akci v Tescu, protože na netu s poštovným obnošené oblečení vyjde skoro stejně, ještě se chci zeptat co dáváte malému na zadeček já kupuji Rybilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.8.12 10:22

Dneska jsem nechala v obchodě 520,– za svačinky na týden a nějaké sýry :mrgreen: Já bych se do 560,– za týden teda nevlezla, máme to tak 1000 - 1500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
27.8.12 12:36
@petru80 píše:
Tak mě tak napadá, jak to děláte, když máte 1000Kč na týden v obálce a onemocní vám třeba dítě léky jsou hrozně drahé já třeba kupuji sirup Nurofen mám 1 roční dítě teplota, zuby víte snad o něčem lacinějším a co ostatní léky, kde kupujete oblečení já nakupuji v akci v Tescu, protože na netu s poštovným obnošené oblečení vyjde skoro stejně, ještě se chci zeptat co dáváte malému na zadeček já kupuji Rybilku.

Ja kupuji obleceni na webu, bud pres MMB (ctu si nejdriv hodnoceni, abych nenaletela) - jestli mne neco zaujme, podivam se, jestli pani neprodava vic veci, co by se hodily a abych usetrila na postovnem. Nebo na www.brumla.cz, jednou za cas tam maji 50-75% vyprodeje, ted jsem nakoupila asi 40 veci na pristi leto, s postovnym (to je jednotne 60Kc) jsem platila 1500 Kč. A po sezone se ty veci snazim prodavat taky na MMB, dam je za polovinu ceny (trika za 20 a pod), alespon cast se vrati zpatky a ja to nemusim v malem byte nekde skladovat.

• Citovat
  • Upravit
2289
27.8.12 13:34

Připadám si jako pako, ale dá se říct, že co můžu, to koupím ve slevě. Oblečení, jídlo, doplŇky do domácnosti. Pokud potřebuji do domácnosti něco, co zrovna ve slevě není, projedu internet a koupím to tam, kde je to nejlevnější (nebo aspoŇ za přijatelnou cenu). Kolegyně se mi už pomalu smějí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.8.12 13:35

Holky nějaky levny jidelniček pro 5lidi by nebyL?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
27.8.12 13:37

Červená čočka s vajíčkem :-D To dělám, když už doma fakt nic není :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
27.8.12 13:39

Co se týká oblečení, dneska jsem nakopila v MC na burze oblečení - 2 zimní bundy, jedna podzimní, oteplovačky, vestička, nějaké rifle, trika, svetry. Platila jsem 340,– :jazyk: Ještě se tam zajdu mrknout teď odpoledne, jestli někdo ještě na mého chlapečka něco levného přinesl. Na druhou stranu jsem tam i já zanesla svoji hromádku na prodej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.8.12 13:39

Jj to delame taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 13:40

@M876116 Já jsem s těmi nákupy to samé! :) A poslední dobou se to stupňuje. Možná je to nějaká nová nemoc. :D :D :D ale ne… šetřit se má, dokud je z čeho. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.8.12 13:41

A KDYŽ NENI VUBEC S ČEHO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 13:43

Tak je to v pr… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
27.8.12 13:43

Tak nějak, dokud je z čeho. Člověk má dobrej pocit, že toho tolik nakoupil za takovou cenu a tejden před tím, než mu přijdou další peníze, koukám do prázdný peněženky a přemýšlím, kde jsem ty prachy rozfofrovala. A to bych měla spíš myslet na to, že musím nějaký peníze našetřit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2289
27.8.12 13:45

Tak to budeš muset jít asi někam na návštěvu :lol: Ne, že bych to praktikovala, ale je fakt, že když někam člověk přijde, tak tě většinou pohostěj :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.8.12 13:47

To je pravda!!! :D Oběhnout babičky a maminky, vyjíst zásoby z mrazáku, udělat si topinky, bramboráky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
504
27.8.12 13:48

Ja mam všchny na druhem konci Republiky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie