Cena osušky s žínkou
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cena osušky s žínkou
Holky, prosím vás, nevíte, kolik stojí takováhle osuška s žínkou? Dostali jsme ji od tchýně - chlap ji nesnáší, tak ji chci dát sem do bazárku, snad se někomu bude hodit. Je to očividně drahé, 100% bavlna, krásně heboučká..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Řekla bych, že to bude okolo 200 Kč, tyhle sety nejsou zase až tak moc drahé. Ale zase záleží na značce. Není tam cedulka?
Trošku mimo téma
:
Chlap nesnáší tchýni nebo osušku? Já osobně bych ji neprodala, líbí se mi a nebude ji používat chlap, ale mimi…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka píše: Řekla bych, že to bude okolo 200 Kč, tyhle sety nejsou zase až tak moc drahé. Ale zase záleží na značce. Není tam cedulka?
Trošku mimo téma:
Chlap nesnáší tchýni nebo osušku? Já osobně bych ji neprodala, líbí se mi a nebude ji používat chlap, ale mimi…
nedávej ji pryč nech si ji, že ji chlap nesnáší má blbý, ale používát ji bude mimi tak proč jí dávat pryč nějako nechápu, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnáší tchýni, osuška se mu i libí.
Ale mi ji stejně nepotřebujeme, spíš chci koupit župánek, v kterém bude moct i běhat, z téhle by se vysmekla a byla v tahu.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Připadá mi podobná jako třeba tady http://www.krokodylek-tu.cz/…darek-zinka/ a ceny takových sad jsou kolem 250-300kč, co jsem teď koukala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PjckjsANEBjája Já taky hledám, ale našla jsem jenom buď hezčí nebo viditelně levnější/méně propracované. Tahle vypadá fajne, děkuju! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit