Cena osušky s žínkou

7240
10.8.12 11:04

Cena osušky s žínkou

Holky, prosím vás, nevíte, kolik stojí takováhle osuška s žínkou? Dostali jsme ji od tchýně - chlap ji nesnáší, tak ji chci dát sem do bazárku, snad se někomu bude hodit. Je to očividně drahé, 100% bavlna, krásně heboučká..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
10.8.12 11:11

Řekla bych, že to bude okolo 200 Kč, tyhle sety nejsou zase až tak moc drahé. Ale zase záleží na značce. Není tam cedulka?
Trošku mimo téma :oops: :
Chlap nesnáší tchýni nebo osušku? Já osobně bych ji neprodala, líbí se mi a nebude ji používat chlap, ale mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.8.12 11:25
@tterka píše: Řekla bych, že to bude okolo 200 Kč, tyhle sety nejsou zase až tak moc drahé. Ale zase záleží na značce. Není tam cedulka?
Trošku mimo téma :oops: :
Chlap nesnáší tchýni nebo osušku? Já osobně bych ji neprodala, líbí se mi a nebude ji používat chlap, ale mimi…

nedávej ji pryč nech si ji, že ji chlap nesnáší má blbý, ale používát ji bude mimi tak proč jí dávat pryč nějako nechápu, :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.8.12 11:34

Nesnáší tchýni, osuška se mu i libí. :-D Ale mi ji stejně nepotřebujeme, spíš chci koupit župánek, v kterém bude moct i běhat, z téhle by se vysmekla a byla v tahu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.8.12 11:35

Řekla bych teda, že stojí 200

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
10.8.12 11:47

Připadá mi podobná jako třeba tady http://www.krokodylek-tu.cz/…darek-zinka/ a ceny takových sad jsou kolem 250-300kč, co jsem teď koukala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
10.8.12 12:02

@PjckjsANEBjája Já taky hledám, ale našla jsem jenom buď hezčí nebo viditelně levnější/méně propracované. Tahle vypadá fajne, děkuju! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat