Po výplatě utrácím, před ní šetřím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
31672
24.8.12 13:54
@Mucha píše:
Ahojte holky připadám si jako debil když je před výplatou a nemáme moc peněz tak si tvořím tabulky atd jak začnem všechno zapisovat a šetřit ale jakmile příjde RD nebo muži výplata tak jsem prostě jak urvaná z řetazu a jede se do kaufu a do města najednou všechno potřebuji nemám z čeho uvařit atd… přitom teďka dokážu uvařit z čehokoliv, peněz moc nemám ani po té výplatě ale chtěla bych si to nějak pěkně rozvrhonout na celý měsíc a ne jíst týden 14dní jak králové a pak být o chlebu a o vodě :zed: máte to taky některá tak? nejsem hňup? chlapa to taky štve ale bude asi něco podobného co já takže se námáme šanci nějak usměrnit :think:

jestli to nebude tím, že jseš ženská, já mám to samý :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
24.8.12 13:55

No,..já moc nejím…v týdnu dojídám po Kubovi, nebo si vemu holej rohlík, banán, tajně chodím Kubovi na kukuřičné křupky, zelenina…obědvám jen o víkendu, kvůli chlapovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.8.12 13:57

@X-333 tak já už mlčím a stěžovat si nebudu člověk si myslí jak na to není špatně :( držím palce ať jsi s takovým stylem zdravá :think: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
24.8.12 14:00
@Mucha píše:
@X-333 tak já už mlčím a stěžovat si nebudu člověk si myslí jak na to není špatně :( držím palce ať jsi s takovým stylem zdravá :think: :kytka:

Děkuju!:D ona tu vyhlídka na minimální zlepšení je, uvidíme, ale zatím jsme na tom takhle, takže…:) A ještě - měřím 155 cm, vážím 85 kg- ona mi dieta neublíží…s peněženkou plnou peněz se dieta blbě drží, a když není vůle musí být krize:) beru to zatím s humorem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5010
24.8.12 14:03

X-333 : tímhle stylem, ač ti případné hubnutí nevadí, ti nemůže tělo dostatečně dlouhodobě fungovat, taky potřebuješ mít dostatečný příjem potravin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
24.8.12 14:09

@X-333 tak u mě váha 90 a měřím 160 takže jsme na tom dá se říct stejně akorát že já jsem asi těhot´ná :) :dance: :srdce: takhle to dál nejde ne? asi něco podobného u nás zavedema ať jsme do půl roku bez dluhu aspon bez většiny :pocitac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
24.8.12 14:14
@Samy píše:
X-333 : tímhle stylem, ač ti případné hubnutí nevadí, ti nemůže tělo dostatečně dlouhodobě fungovat, taky potřebuješ mít dostatečný příjem potravin

je mi to jasný, jsem zdravotník,…ale sponzora jsem zatím nenašla a jsem pyšná na to, že jediný co splácíme je auto, bydlíme celkem slušně i když v nájmu a jsem schopná se zatím postarat o kluka a snad i o přítele a bez jediného dluhu. V téhle době se kvůli svému talíři zadlužovat nehodlám. Sice to takhle funguje +/- 3 měsíce, ale doufám v zlepšení, …byli nečekané výdaje, které jsme vyřešili, jen teď chvilku potrvá, než se rozpočet srovná…dříve měl přítel na 5 dní cca 600,– na svačinu, já na týden 900,– - 1200,–…což je rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
24.8.12 16:39

Tak koukam ze obalkovametoda funguje v docela velkym poctu rodin - a ja myslela ze jsem jediny blazen na zemi, ktery to tak dela:) mam 4 obalky, do kazde dam po vyplate tisicovku a mame to na cely mesic..ten prvni tyden sice utratim o neco vic - praci prasek, hygiena atd…ale dalsi tydny se snazim to dodrzet, obcas mi dokonce i neco zbyde-jsme zatim jen 2 a pes. a zbytek penez se snazime davat do bytu nebo usetrit na nejaky vylet. a kupuju zasadne tim zpusobem ze kdyz prijde letak z penny a kaufu tak si vypisu co kde je se slevou co by jsme potrebovali a yrazim nakupovat…samozrejme nekdy koupim i neco mimi akci, ale treba kdyz je mliko za 8,90 tak nakoupime 3 kartony a mame s mlikem na mesic vystarano.:)

• Citovat
  • Upravit
3108
24.8.12 17:40

@stepankad 3 kartony mlíka na měsíc :D co s ním děláte my spotřebujem jeden a to proto že ho dáváme s mužem do kávy a vaříme pudinky a krupičky :lol: tak teda obálky taky zavedu a nedá se nic dělat musím se to naučit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
24.8.12 17:46
@Mucha píše:
@stepankad 3 kartony mlíka na měsíc :D co s ním děláte my spotřebujem jeden a to proto že ho dáváme s mužem do kávy a vaříme pudinky a krupičky :lol: tak teda obálky taky zavedu a nedá se nic dělat musím se to naučit

no my kafujeme hooodne, a je to ctvrt hrnku na jedno kafe…kdyz si jich pak dame kazdej denne 5…taky hodne pecu, miluju palacinky a kazde rano miska lupinku s mlikem…a pritel je schopnej vypit samotnou krabici mlika za den..misto vody:) u nas je to s mlikem fakt hrozny:) a jeste s piskotama…ty kupuju psovi a oba mu na ne tajne chodime:))))

• Citovat
  • Upravit
3108
24.8.12 18:00

@stepankad tak to potom jo :D ale leze to do peněz co? můj spíš zase pivo a mlíko do kávy a já s malým vodu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
25.8.12 00:41

Máme obálkovou metodu, přijdou peníze, rozdělím je do 4 obálek na jídlo. Cca po 1000 Kč. Za zbytek co zůstane kupuju plenky, nějakou drogerii, potřeby do domácnosti, zaplatím paušal a internet. Nebo platím náhlé výdaje. Přítel pak platí byt a služby spojené s bytem. Jinak jsme 3 a já beru rodič. příspěvek. Obálková metoda se mi osvědčila neboť bez ní jsem na začátku taky utrácela a pak nezbývalo na jídlo a jiné potřebné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
25.8.12 01:24

´

Příspěvek upraven 02.09.12 v 20:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
25.8.12 07:18

Super děkuji holky život naučí že neříkám že bysme byli úplně v háji bez peněz ale prostě je mi blbé si furt pujčovat od rodičů takže za nimi ani nejdu už, zavedu tedy tu obálkovou metodu 1000,– na tyden a bude :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 09:34
@Mucha píše:
@stepankad tak to potom jo :D ale leze to do peněz co? můj spíš zase pivo a mlíko do kávy a já s malým vodu :P

tak my pivko moc ne…radi teda zajdem v lete na zahradku na jedno nebo 2 a obema to staci- nastesti…bohuzel ale taky oba kourime:(a s tim ted teda hooodne bojujeme..na zacatku leta se nam podarilo prestat, ale pak jsme jeli na dovcu a nezapal si u burtiku a pivka:)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat