Po výplatě utrácím, před ní šetřím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3108
25.8.12 09:45

@stepankad já přestala kouřit jak jsem čekala malého a už nezačala a jsem za to ráda za to můj hulí jak prokopnutý ježek :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 09:48
@Mucha píše:
@stepankad já přestala kouřit jak jsem čekala malého a už nezačala a jsem za to ráda za to můj hulí jak prokopnutý ježek :zed: :zed:

jj, ja taky prestanu az budu cekat, to vim urcite, protoze bych to miminku nemohla udelat…a doufam ze prestane i on…protoze kdyz jsme kourili hodne tak to byly celkem 4000 mesicne, te jsou to 2000:( a to je hnus… clovek si nasel druhou praci, setri kde muze, nekoupim drahy maso a pak uplne v klidu jdu a vyplaznu 70 za blby cigara…to me fakt stve.

• Citovat
  • Upravit
3108
25.8.12 10:38

@stepankad jo je to zabiják můj sám ty 2000,– vykouří krabička denně ale maká jak blázen v práci a ještě fušky takže si na to vydělá i když bych byla radši mít ty 2000,– třeba na spoření nebo na něco mnohem užitečnějšího :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 10:51
@Mucha píše:
@stepankad jo je to zabiják můj sám ty 2000,– vykouří krabička denně ale maká jak blázen v práci a ještě fušky takže si na to vydělá i když bych byla radši mít ty 2000,– třeba na spoření nebo na něco mnohem užitečnějšího :andel:

presne…my na to sice taky vydelame, ale kdyz si predstavim ty 2000…ze bych za to mohla mit koberec dopokojicku, za 2-3- mesice pracku, kterou mame v dost bidnym stavu, nebo cokoli jinyho…tak me to fakt stve:(

• Citovat
  • Upravit
3108
25.8.12 10:54

@stepankad chlapa ale k tomu nedokopu i když by měl přestat i kvůli zdravý :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 11:03
@Mucha píše:
@stepankad chlapa ale k tomu nedokopu i když by měl přestat i kvůli zdravý :zed:

no ten muj se taky kroutil, ale pak kdyz jsme temer mesic nekourili, tak uznal ze je mu lip, ze se mu lepsi dycha a tak…jenze chut byla silnejsi u nas obou:)

• Citovat
  • Upravit
3108
25.8.12 11:04

@stepankad je to už boj na celý život když jednou začneš je to jak s hubnutím a s pěnězma :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stepankad
25.8.12 11:12
@Mucha píše:
@stepankad je to už boj na celý život když jednou začneš je to jak s hubnutím a s pěnězma :zed:

no nekteri od nas co prestali tak rikaj ze uz na to vubec nemaj chut…nebo ze jdou treba do hospody, od nekoho si jedno vezmou, ale ani ho nedokouri…tak nevim:) me teda dost vadej samozrejme penize a na druhem miste to jak smrdim:(

• Citovat
  • Upravit
3370
25.8.12 11:52

Jsem na tom stejně :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9011
25.8.12 18:32

O příští výplaty manžela jdem do obálkovky, už jsme se o tom bavili, tak jsme zvědaví, Dáme se limit 1000 týdně, v mrazáku je docela zásoba, zahrada nás zásobuje zeleninou, tak to zkusíme, jestli opravdu na konci měsíce něco ušetřim :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1230
26.8.12 22:08

HOLKY VIDĚLI JSTE STŘEPINY???kreténi…si myslí, že jsou nějak chytrý atd…sestavit jídelníček na týden s rozpočtem 80,– denně.......taky tolik mám, ale já do toho jejich extra rozpočtu musím ještě narvat kromě jídelníčku ještě sunar, plíny, svačiny pro malého… drogérii,…atd…neříkám, že jsem chudák,..u nás je to dočasné, ale z těch lidí, co chudáky jsou, dělají lháře a jako by jim říkali :„nedělejte, že nemáte peníze, i s málem to jde, tak si nestěžujte“..teď mě naštvali… :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
26.8.12 22:27

@X-333
tak me se ta reportaz prave zdala uplne opacna - vzdyt je i moderatorka litovala
jako varit maso jedenkrat za mesic mi prijde divne jak tam byla ta rodina - vzdyt se da udelat polevka vyvar apod. za par kacek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
26.8.12 22:39
@Mucha píše:
@stepankad je to už boj na celý život když jednou začneš je to jak s hubnutím a s pěnězma :zed:

no nevím. Manžel s tím seknul a teď se nemůže na cigaretu ani podívat. Naposledy kouřil na naší svatbě v roce 2008. Říká, že mu to strašně smrdí. Já jsem přestala skrz těhu a kojení a teď kouřím jenom příležistně, když je nějaká velká akce. Ale žádné kouření denně jako kdysi.
Popravdě, nedokážu si představit, za to vyhazovat tolik peněz.
Tento víkend jsme jeli na Trnkobraní, tak jsme si se ségrou krabku koupily a já nestačila zírat na tu cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
27.8.12 06:48

Jo cigarety stojí čím dál víc aspoň že já nekouřím a nemůžu je ani cítit :poblion: :mrgreen:, střepiny jsem neviděla ale asi je zkounu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
27.8.12 08:31
@X-333 píše:
HOLKY VIDĚLI JSTE STŘEPINY???kreténi…si myslí, že jsou nějak chytrý atd…sestavit jídelníček na týden s rozpočtem 80,– denně.......taky tolik mám, ale já do toho jejich extra rozpočtu musím ještě narvat kromě jídelníčku ještě sunar, plíny, svačiny pro malého… drogérii,…atd…neříkám, že jsem chudák,..u nás je to dočasné, ale z těch lidí, co chudáky jsou, dělají lháře a jako by jim říkali :„nedělejte, že nemáte peníze, i s málem to jde, tak si nestěžujte“..teď mě naštvali… :cert: :cert: :cert: :cert:

Mě to tak ani nepřišlo (i řekly, že je to bída, když takhle musí přemýšlet plno rodin), bylo to docela inspirativní. Jen mi v tom jejich rozpočtu chyběly svačiny minimálně pro děti, nápoje (alespoň čaj a mléko) a čersvé ovoce a zelenina. To by hned byla jiná částka na týden :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat