Po výplatě utrácím, před ní šetřím

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
33018
27.8.17 10:11
@Anonymní píše:
Problém je že už byla na mnoho místech se zeptat a všude řekli od 18+..a ještě jsem ji nabídla ať tedy chodí třeba nosit nákupy starým lidem nebo uklízet taky ke starým lidem. Bratr chodí k jedné paní a ta mu za vyluxování bytu dá 200,– a za nákup také.. ale to ona že přece není žádná uklízečka. A obecně i před někým když se zeptá co Mamka dělá tak řekne že tak různě ale stydí se za to říct že uklízí..

Promiň, ale tvoje setra je rozmazlený fracek na přesdržku. Když jí nevoní uklízení, tak ať suší hubu nebo si vystačí s kapesným.
Fakt bych jí s okamžitou platností přestala dělat dojnou krávu. Pokud něco nutně potřebují a ty chceš pomoct mámě (boty, bundu, věci do školy), řešila bych to výhradně s tvou matkou. Sestře žádné kino, žádné dobroty, žádný mekáč (btw, tam brávali na brigádu od 16). Jo, asi u ní budeš minimálně nějakou dobu za hrávu, ale je to v rámci jejího dobra.
Alespoň si to natrénuješ na vlastní dítě. Jinak nevím, kolik je tvému synovi. Ale děti nejsou blbé a pokud ty neudržíš korunu, tak to dítě velmi brzo prokoukne. A je nejen dost pokrytecké, ale z výchovného hlediska i dost sebevražedné kázat vodu a pít víno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
27.8.17 10:12
@Svistice píše:
Promiň, ale tvoje setra je rozmazlený fracek na přesdržku. Když jí nevoní uklízení, tak ať suší hubu nebo si vystačí s kapesným.
Fakt bych jí s okamžitou platností přestala dělat dojnou krávu. Pokud něco nutně potřebují a ty chceš pomoct mámě (boty, bundu, věci do školy), řešila bych to výhradně s tvou matkou. Sestře žádné kino, žádné dobroty, žádný mekáč (btw, tam brávali na brigádu od 16). Jo, asi u ní budeš minimálně nějakou dobu za hrávu, ale je to v rámci jejího dobra.
Alespoň si to natrénuješ na vlastní dítě. Jinak nevím, kolik je tvému synovi. Ale děti nejsou blbé a pokud ty neudržíš korunu, tak to dítě velmi brzo prokoukne. A je nejen dost pokrytecké, ale z výchovného hlediska i dost sebevražedné kázat vodu a pít víno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
27.8.17 11:03
@Anonymní píše:
Ale kde mám začít? Nebo - jak?

Ježíši zakladatelko..Sourozenci mají mámu ne? Všichni máme příbuzné nebo sourozence ale dárky kór hodnotnější dáváme k příležitostem jako Vánoce a narozeniny.
Vyčleň si peníze na jídlo.1000,– na útratu a zbytek prostě schovej a nehrabe na to. Sourozenci holt bez mc donalda přežijou.

Dočetla jsem to celé..Hele ty normalně děláš ze své sestry spratka.. 8o

Příspěvek upraven 27.08.17 v 11:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32057
27.8.17 11:11
@Anonymní píše:
Mamka si kupuje boty v sekáči.. tuhle jsem s ní byla venku a kulhala a říkám ji - co ti je? Tebe něco bolí? A máma že ne a ja : nelži.. a ona, já si koupila za 20 korun boty v sekáči a já no a? A ona ale jsou o 3 čísla menší.. a já cože??? A ona no děti potřebovali věci do školy a já : si děláš srandu?! A hned druhý den jsem ji jela koupit úplně nové boty ( máme stejnou velikost takže jsem věděla že ji budou ). Dostala jsem zjeba ale hned další den chodila krásně..:-)

Tak v tomhle případě je to samozřejmé, že když mamka nemá na boty, že jí je koupíš. Ale sestře stopadesátou mikinu bych fakt nekoupila. Ani tašku dobrot ani mekáče. Občas. Naučila sis je hezky, ale odvykat si budou těžko. Proč si radši nešetříš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30909
27.8.17 11:21
@Anonymní píše:
Ale kde mám začít? Nebo - jak?

Jak zacit? Az bude sestra mluvit o pekne bunde, tak ji rekni, ze bundu preci ma, ze ty si take nekoupis vse, co vidis. Ona preci nejde za tebou, at ji koupis bundu, ale ty nevydrzis jeji normalni poznamky. Takze netreba si s ni sedat a neco resit. Az k nim pujdes na navstevu, prines neco, co vyuzije mamka k vareni, jidlu apod. Proste neco, cim pomuzes mamce. Az bude si sestra stezovat, ze nema mamka 400 na kino, tak ji rekni, ze pro mamku to jsou 4 hod prace, kterou ona pohrda. Vis, ty mas jen 11tis, ve skutecnosti sama nemas moc. Tak setri na rozemne veci, at muzes treba mamce v budoucnu smysluplne pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.8.17 19:35
@Cuddy píše:
Nevidim v tvem jednani zadou logiku, prijde mne, ze se nekdo o prazninach nudi, ze takto hloupy snad nikdo byt nemuze.
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6611
27.8.17 21:47
@Anonymní píše:
Však říkám - že kulhala.. :think:

Tyjo ta si z vás dělá p. Rdel celej den :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
27.8.17 22:48

@X-333 moc Té obdivuji!!! I Tvou skromnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.17 08:17
@jakanas píše:
? Prosím?
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.8.17 10:52

Dort :-)

Ahojky potřebovala bych někoho kdo peče dorty. Nejlépe Praha 5.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Kobea
28.8.17 15:23
@jakanas píše:

Že to není možné, aby někdo takový existoval? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie