Kde stahujete noty?

4071
23.7.17 19:29

Kde stahujete noty?

Dobrý den, prosím Vás o radu. Po mnoha letech si kupuji piano a věřím (doufám), že doba pokročila a na netu lze sehnat noty známých zahraničních songů. Kde prosím stahujete? Snažila jsem se něco najít, ale všechno placené :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6534
23.7.17 19:34

Hledám si noty normálně v obrázcích na googlu a občas se mi poštěstí něco odemčenýho na mojenoty. Ale já hraju na flétnu a moc neumím, což mě hodně omezuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
23.7.17 20:24

Nejlepší je zřídit si průkaz do knihovny a využívat hudebního oddělení (pokud tedy jsi v městě, které knihovnou a hudebním oddělením v ní disponuje). Normálně půjčíš, v případě potřeby naskenuješ. Mají tam i aktuální věci (naposledy jsem si půjčovala zpěvník nějakých singlů od Adele).

Free databáze klasiky je třeba imslp.org. S free databázemi modernějších věcí je to horší, většinou se dá něco zdarma objevit jen, když to nějaký dobrák ofotí z poctivě zakoupeného sborníku písní daného interpreta a hodí na net. Snad využít skupin na FB apod.

Osobně, když se mi líbí něco populárního, si jen stáhnu někde akordy, melodii odposlouchám. Je to často podstatně jednodušší, než to hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.6.25 16:58

Na internetu. edit admin: odkaz na web

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie