Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosím anonymně.
Zajímá mě váš názor, ohledně zítřku.
Chlap má odpolední tj.do 21h zhruba, malou máme na hlídání, a já jsem dnes nadhodila, že by jsme si mohli jít někam sednout, popít, atd. a odpoveď byla - jdi si, já budu doma.
Už zhruba rok se mnou odmítá kamkoli chodit!!! Neoslavil se mnou ani výročí 5letý.
Když napíšou kamarádi tak hned běží a ožere se jako čuně ale se mnou neexistuje.
Váhám, jestli mám jít a bavit se, nebo bejt doma u tv a v půlnoci si trapně připít a jít spát
záleží na Tobě. Kdyby byl jen utahaný po práci, tak pochopím, že chce být doma. Ale jestli to takhle praktikuje - že sám chodí a s Tebou ne, tak bych se pobavit asi šla ![]()
Tak ten by me nasral. Ty jako jeho žena chceš strávit začátek nového roku s nim a on nejeví zájem, ještě ti řekne jdi si? Ty jo nevím co bych mu řekla ale evidentne jsi mu úplne volna a s takovým debilem bych si ani nepripila.
Nejspíš… taky jsem přemýšlela, že bych šla už v sedm právě s kamarádkou a třeba v 23h by mě vyzvedl. Ale nevím… jsme vesměs mladí, mně je 21, jemu 29. Nikdy jsme ale nějak extra nechodili pařit někam až do rána. Normálně.
@Anonymní píše:
Tak ten by me nasral. Ty jako jeho žena chceš strávit začátek nového roku s nim a on nejeví zájem, ještě ti řekne jdi si? Ty jo nevím co bych mu řekla ale evidentne jsi mu úplne volna a s takovým debilem bych si ani nepripila.
Psali mu i naši společný kamarádi a on že se mu nechce a kdesi cosi.. výmluvy a kecy..
@Anonymní píše:
Chlap má odpolední tj.do 21h zhruba, malou máme na hlídání, a já jsem dnes nadhodila, že by jsme si mohli jít někam sednout, popít, atd. a odpoveď byla - jdi si, já budu doma.
Už zhruba rok se mnou odmítá kamkoli chodit!!! Neoslavil se mnou ani výročí 5letý.
Když napíšou kamarádi tak hned běží a ožere se jako čuně ale se mnou neexistuje.
Váhám, jestli mám jít a bavit se, nebo bejt doma u tv a v půlnoci si trapně připít a jít spát
Ptala jsi se ho na duvod, proc s tebou nechce chodit do spolecnosti? Jestli mas s kym, urcite jdi a ja uz bych se poohlizela pomalu po poradnym chlapoj, kterej mi bude delat spolecnost rad.
Ptala. Bylo mi řečeno, že všude dělám scény a že se na mě nebude koukat jak se někde nakrucuju
Škoda že sem to já kdo ho posílá k baru apod. a on sedí jak valibuk ![]()
@Anonymní píše:
Ptala. Bylo mi řečeno, že všude dělám scény a že se na mě nebude koukat jak se někde nakrucujuŠkoda že sem to já kdo ho posílá k baru apod. a on sedí jak valibuk
Tak pak se nediv, stydí se za Tebe… Jdi buď sama, ale tím ho asi dost naštveš, nebo zůstaňte doma v klidu, nebo uznej, že se chováš hloupě a pracuj na tom, abyste spolu ven mohli chodit. ![]()
Jenže já nic nedělám. Když jdou k baru jeho kamarádi, on dřepí. Všude je nabručenej a já dělám scény
![]()
DIVÍM SE!!!
@Anonymní píše:
Jenže já nic nedělám. Když jdou k baru jeho kamarádi, on dřepí. Všude je nabručenej a já dělám scény![]()
DIVÍM SE!!!
Tak s bručounem bych taky nikam nechtěla.
Já když šla mezi lidi s ex, tak to bylo vlastně stejný. On mi vyčetl, že jsem moc hlasitá a středem pozornosti a jedním dechem mě seřval za to, že jsem si ho tam nevšímala. Jo, sorry, jsme mezi kámošema a budu tam s nim vrkat někde v rohu, nedej bože abych někoho pozdravila!
Tím bručením jsi mi to docela objasnila. Jenže na to mám jen jednu radu, kterou asi slyšet nechceš. ![]()
(Jo a nejlepší je, když už si člověk začne myslet, že ten druhý má nejspíš pravdu, a pak si najde někoho jiného a najednou je to v pohodě.
)
@Litta píše:
Tak s bručounem bych taky nikam nechtěla.Já když šla mezi lidi s ex, tak to bylo vlastně stejný. On mi vyčetl, že jsem moc hlasitá a středem pozornosti a jedním dechem mě seřval za to, že jsem si ho tam nevšímala. Jo, sorry, jsme mezi kámošema a budu tam s nim vrkat někde v rohu, nedej bože abych někoho pozdravila!
Tím bručením jsi mi to docela objasnila. Jenže na to mám jen jednu radu, kterou asi slyšet nechceš.
(Jo a nejlepší je, když už si člověk začne myslet, že ten druhý má nejspíš pravdu, a pak si najde někoho jiného a najednou je to v pohodě.![]()
)
No…tak to jsi mi ho sem asi poslala toho tvýho ex. Je to hrozný ![]()
Nevím, mám chut jít sama.. ale je mi to vůči němu nějaký blbý
i když on by asi taky ohledy nebral ![]()
@Anonymní píše:
No…tak to jsi mi ho sem asi poslala toho tvýho ex. Je to hrozný
Nevím, mám chut jít sama.. ale je mi to vůči němu nějaký blbýi když on by asi taky ohledy nebral
Nikolo ![]()
Je ti to vůči němu blbý, ale spíš by to mělo být naopak, vždyť tě omezuje.
A jinak se s kamarády vídáš? Nevadí mu, když chodíš ven bez něj? Je s ním aspoň sranda doma? ![]()
Když nemá zájem s tebou někam chodit a pobavit se, tak bych asi šla sama a užila si to. Neříkám, že by jste měli i normál chodit někam pařit, ale prostě posedět někde, kde hraje hudba a dá se i u toho poklábosit. Takového bručouna bych teda doma mít nechtěla… ![]()
Ahoooj, tady zakladatelka
stále poprosím o anonymitu.
Tak na Silvestra jsem se začala chystat, koupala se, poslouchala písničky a tak a partner jak spolu končíme, jestli odejdu apod. Tak jsem mu řekla, že to mám domluvené s našimi společnými přáteli, tak at jde taky a on že teda jo a přichystal se taky.. Úplně jsem čučela..
Tak jsme šli posedět na pivíčko, dali jsme každý asi čtyři-pět.. popovídali a pak se přesunuli do místního baru/diskotéky. Já připitá, kámoška taky už piclá ![]()
A na baru nás čekal partnera kolega z práce.. napitej jak žok ![]()
Tak jsme poseděli, protancovali se do půlnoci..připili..vše prima ![]()
I s tím partnerovo kolegou jsme povídali, koukala jsem na jeho tetování, má udělaný nově rukáv, tak jsem číhala co je to (muj partner má dost tetováních), proto jsme se dostali i na tohle téma a já mám malé.
Nu…to že jsme šli s kamarádkou tančit..nesl partner hodně těžko…furt číhal… no…cítila jsem se divně… ![]()
Kolega z práce mi dal nějaké panáky..bavili jsme se..ve vší počestnosti.. stejně jako se můj chlap bavil s tou naší kámoškou.. Nevím ![]()
Po příchodu domů jsme dali sex…parádní…a ráno vše fajn, akorát od té doby slýchám jaká jsem štětka, a jak jsem se chovala a nechovala… ![]()
Celý večer mi byl za řití, tak jak jsem se mohla chovat!!
Dnes v práci, se s ním kolega nebavil, že se prej choval muj chlap jako stíhačka a nenechal mne dýchat… ![]()
Jinak na fb si mě kolega dal žádost o přátelství.. nepotvrdila jsem..
Takže neustále posloucham jak se mám nad sebou zamyslet..jaká jsem štětka apod.
Jsem pěkně naštvaná!!! ![]()
Jinak nejsme žádní pubertáci…