Kde strávit Silvestra?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.13 13:35

Ahoj holky, prosím anonymně.
Zajímá mě váš názor, ohledně zítřku.
Chlap má odpolední tj.do 21h zhruba, malou máme na hlídání, a já jsem dnes nadhodila, že by jsme si mohli jít někam sednout, popít, atd. a odpoveď byla - jdi si, já budu doma.
Už zhruba rok se mnou odmítá kamkoli chodit!!! Neoslavil se mnou ani výročí 5letý.
Když napíšou kamarádi tak hned běží a ožere se jako čuně ale se mnou neexistuje.
Váhám, jestli mám jít a bavit se, nebo bejt doma u tv a v půlnoci si trapně připít a jít spát :(

• Citovat
  • Upravit
72725
30.12.13 13:37
@Anonymní píše:
Chlap má odpolední tj.do 21h zhruba, malou máme na hlídání, a já jsem dnes nadhodila, že by jsme si mohli jít někam sednout, popít, atd. a odpoveď byla - jdi si, já budu doma.
Už zhruba rok se mnou odmítá kamkoli chodit!!! Neoslavil se mnou ani výročí 5letý.
Když napíšou kamarádi tak hned běží a ožere se jako čuně ale se mnou neexistuje.
Váhám, jestli mám jít a bavit se, nebo bejt doma u tv a v půlnoci si trapně připít a jít spát :(

záleží na Tobě. Kdyby byl jen utahaný po práci, tak pochopím, že chce být doma. Ale jestli to takhle praktikuje - že sám chodí a s Tebou ne, tak bych se pobavit asi šla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 13:41

Tak ten by me nasral. Ty jako jeho žena chceš strávit začátek nového roku s nim a on nejeví zájem, ještě ti řekne jdi si? Ty jo nevím co bych mu řekla ale evidentne jsi mu úplne volna a s takovým debilem bych si ani nepripila.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.13 13:42

Nejspíš… taky jsem přemýšlela, že bych šla už v sedm právě s kamarádkou a třeba v 23h by mě vyzvedl. Ale nevím… jsme vesměs mladí, mně je 21, jemu 29. Nikdy jsme ale nějak extra nechodili pařit někam až do rána. Normálně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.13 13:44
@Anonymní píše:
Tak ten by me nasral. Ty jako jeho žena chceš strávit začátek nového roku s nim a on nejeví zájem, ještě ti řekne jdi si? Ty jo nevím co bych mu řekla ale evidentne jsi mu úplne volna a s takovým debilem bych si ani nepripila.

Psali mu i naši společný kamarádi a on že se mu nechce a kdesi cosi.. výmluvy a kecy..

• Citovat
  • Upravit
sissi79
30.12.13 13:45

V posteli s moc fajn osůbkou :andel:

• Citovat
  • Upravit
425
30.12.13 13:53
@Anonymní píše:
Váhám, jestli mám jít a bavit se, nebo bejt doma u tv a v půlnoci si trapně připít a jít spát :(

Ptala jsi se ho na duvod, proc s tebou nechce chodit do spolecnosti? Jestli mas s kym, urcite jdi a ja uz bych se poohlizela pomalu po poradnym chlapoj, kterej mi bude delat spolecnost rad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 14:00

Ptala. Bylo mi řečeno, že všude dělám scény a že se na mě nebude koukat jak se někde nakrucuju :D Škoda že sem to já kdo ho posílá k baru apod. a on sedí jak valibuk :D

• Citovat
  • Upravit
14637
30.12.13 14:05
@Anonymní píše:
Ptala. Bylo mi řečeno, že všude dělám scény a že se na mě nebude koukat jak se někde nakrucuju :D Škoda že sem to já kdo ho posílá k baru apod. a on sedí jak valibuk :D

Tak pak se nediv, stydí se za Tebe… Jdi buď sama, ale tím ho asi dost naštveš, nebo zůstaňte doma v klidu, nebo uznej, že se chováš hloupě a pracuj na tom, abyste spolu ven mohli chodit. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 14:08

Jenže já nic nedělám. Když jdou k baru jeho kamarádi, on dřepí. Všude je nabručenej a já dělám scény :D :D
DIVÍM SE!!!

• Citovat
  • Upravit
14637
30.12.13 14:11
@Anonymní píše:
Jenže já nic nedělám. Když jdou k baru jeho kamarádi, on dřepí. Všude je nabručenej a já dělám scény :D :D
DIVÍM SE!!!

Tak s bručounem bych taky nikam nechtěla. :mrgreen: Já když šla mezi lidi s ex, tak to bylo vlastně stejný. On mi vyčetl, že jsem moc hlasitá a středem pozornosti a jedním dechem mě seřval za to, že jsem si ho tam nevšímala. Jo, sorry, jsme mezi kámošema a budu tam s nim vrkat někde v rohu, nedej bože abych někoho pozdravila! :lol: Tím bručením jsi mi to docela objasnila. Jenže na to mám jen jednu radu, kterou asi slyšet nechceš. :lol:
(Jo a nejlepší je, když už si člověk začne myslet, že ten druhý má nejspíš pravdu, a pak si najde někoho jiného a najednou je to v pohodě. :think: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.13 14:13
@Litta píše:
Tak s bručounem bych taky nikam nechtěla. :mrgreen: Já když šla mezi lidi s ex, tak to bylo vlastně stejný. On mi vyčetl, že jsem moc hlasitá a středem pozornosti a jedním dechem mě seřval za to, že jsem si ho tam nevšímala. Jo, sorry, jsme mezi kámošema a budu tam s nim vrkat někde v rohu, nedej bože abych někoho pozdravila! :lol: Tím bručením jsi mi to docela objasnila. Jenže na to mám jen jednu radu, kterou asi slyšet nechceš. :lol:
(Jo a nejlepší je, když už si člověk začne myslet, že ten druhý má nejspíš pravdu, a pak si najde někoho jiného a najednou je to v pohodě. :think: :mrgreen: )

No…tak to jsi mi ho sem asi poslala toho tvýho ex. Je to hrozný :(
Nevím, mám chut jít sama.. ale je mi to vůči němu nějaký blbý :( i když on by asi taky ohledy nebral :)

• Citovat
  • Upravit
14637
30.12.13 14:14
@Anonymní píše:
No…tak to jsi mi ho sem asi poslala toho tvýho ex. Je to hrozný :(
Nevím, mám chut jít sama.. ale je mi to vůči němu nějaký blbý :( i když on by asi taky ohledy nebral :)

Nikolo :?:
Je ti to vůči němu blbý, ale spíš by to mělo být naopak, vždyť tě omezuje. :| A jinak se s kamarády vídáš? Nevadí mu, když chodíš ven bez něj? Je s ním aspoň sranda doma? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
30.12.13 14:46

Když nemá zájem s tebou někam chodit a pobavit se, tak bych asi šla sama a užila si to. Neříkám, že by jste měli i normál chodit někam pařit, ale prostě posedět někde, kde hraje hudba a dá se i u toho poklábosit. Takového bručouna bych teda doma mít nechtěla… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.14 21:14

Ahoooj, tady zakladatelka :) stále poprosím o anonymitu.
Tak na Silvestra jsem se začala chystat, koupala se, poslouchala písničky a tak a partner jak spolu končíme, jestli odejdu apod. Tak jsem mu řekla, že to mám domluvené s našimi společnými přáteli, tak at jde taky a on že teda jo a přichystal se taky.. Úplně jsem čučela..
Tak jsme šli posedět na pivíčko, dali jsme každý asi čtyři-pět.. popovídali a pak se přesunuli do místního baru/diskotéky. Já připitá, kámoška taky už piclá :)
A na baru nás čekal partnera kolega z práce.. napitej jak žok :P
Tak jsme poseděli, protancovali se do půlnoci..připili..vše prima :)
I s tím partnerovo kolegou jsme povídali, koukala jsem na jeho tetování, má udělaný nově rukáv, tak jsem číhala co je to (muj partner má dost tetováních), proto jsme se dostali i na tohle téma a já mám malé.
Nu…to že jsme šli s kamarádkou tančit..nesl partner hodně těžko…furt číhal… no…cítila jsem se divně… :think:
Kolega z práce mi dal nějaké panáky..bavili jsme se..ve vší počestnosti.. stejně jako se můj chlap bavil s tou naší kámoškou.. Nevím :)
Po příchodu domů jsme dali sex…parádní…a ráno vše fajn, akorát od té doby slýchám jaká jsem štětka, a jak jsem se chovala a nechovala… :nevim:
Celý večer mi byl za řití, tak jak jsem se mohla chovat!!
Dnes v práci, se s ním kolega nebavil, že se prej choval muj chlap jako stíhačka a nenechal mne dýchat… :|
Jinak na fb si mě kolega dal žádost o přátelství.. nepotvrdila jsem..
Takže neustále posloucham jak se mám nad sebou zamyslet..jaká jsem štětka apod. :think: Jsem pěkně naštvaná!!! :?

Jinak nejsme žádní pubertáci…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí