Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já toužím být na horách každý rok
ale ještě nikdy na to nedošlo…vždycky nás odradí cena těch pobytů, no a vždycky si řekneme na Vánoce, jak budeme odpočívat a sledovat pohádky, pak je to jedna návštěva za druhou a vše rychle uteče…asi tři roky zpátky jsme si s partou přátel začali dělat na Silvestra výšlap, jednou jsme si objednali oběd v hospodě, podruhé jsme opékali špekáčky, loni jsme vařili v kotlíku… navečer se každý rozejdeme do svých domovů, některé roky jsme se pak ještě u někoho znova sešli, ale čím jsme starší máme rádi takovou tu svou pohodičku
letos si myslím, že není všechno plné, mnoho lidí se bojí, já myslím, že určitě něco najdete
@AnettkaMalus V resortu Sněžné jsme byli v létě a bylo tam fakt krásně. Navíc jsme se trefili do termínu, kdy tam byl animátorský program, což se hrozně líbilo dceři. Letos nevím jestli se tam dostaneme, ale moc by se mi líbilo strávit tam SIlvestr.
@Kikinka01 Takže je to tam vhodné i pro děti jo?
Je tam i nějaké vyžití pro ně?
@AnettkaMalus Určitě, pokud jsou děti zvyklé na procházky a pohybovat se venku, tak se jim tam určitě bude líbit.
@Kikinka01 To jsou to nemám strach
proto se právě ptám jaké tam jsou možnosti, protože kamkoliv jedeme, tak se hodně pohybujeme venku ![]()
@Kikinka01 @AnettkaMalus myslím, že letošního Silvestra strávíme všichni v klidu domova nebo v přírodě jen tak, neboť nikde nic otevřené nebude
Uvidíme, jak to bude, jelikož mi přijde, že je to každou chvíli jinak.
Snad to situace dovolí a budeme moct dorazit do resortu Sněžné, kde jsme byli i na jaře a rozhodli jsme se využít i té jejich silvestrovské akce.