kde udelat oslavu narozenin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
35323
16.10.07 08:56

kde udelat oslavu narozenin

Ahoj, mate nejake tipy, kde se da udelat oslava narozenin pro asi 6 deti a asi dvakrat tolik dospelych?
Domu se nam nevejdou, bohuzel. Hledam nejaky prostor, kde si rodice muzou sednout ke kafi a deti (2 - 4 roky) se vyradi, o vikendu, v Praze, nejlepe Praha 5, 4. Nechci k McDonaldovi, libilo by se mi nejake detske centrum, materske centrum(staci mi pronajmout i jen nejakou mistnost s hrackami). Nemate nejaky tip? Zatim hledam na internetu marne. Diky Mroe

PS: nejde mi prihlasit se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5044
16.10.07 09:25

Ahoj,
zkus se podívat na www.nahoupacimkoni.cz. Je to taková „kavárna“ pro děti s hračkama, klouzačkou a tak. My si tam pravidelně chodíme hrát.
O víkendu ti to pronajmou, stojí to mám pocit 200,–/hod. + si připočítávají 1 hodinu na úklid.
Kamarádky holčička tam minulou neděli slavila 7. narozeniny, bylo tam asi 10 dětí ve věku 1 měsíc - 7 let a byla to naprosto výborná akce :-D
Jo a je to na Smíchově hned u Anděla.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
16.10.07 11:32

A co v Človíčkově na Zličíně nebo v Edenu? Ale nevím, jestli se tam tolik lidí vejde :wink:

http://www.clovickov.cz/…n/narozeniny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
12.1.09 21:53

narozeniny

My asi nakonec uděláme narozeniny v Kika v Čestlicích. Je tam velká místnost do který se vejde dost lidí. Pro nás až moc :-)

Potřebujeme pro max. deset lidí. Hned vedle tý místnosti je dětský koutek s kuličkama a prolejzačkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zorka.N
28.4.10 16:19

BACK

********Co třeba centrum BACK. Jsou tam tobogány, skluzavky, trampolíny a můžete si objednat i klauna :-D
Dostatečně se tam vyřádí a navíc, je přímo v tom areálu něco jako bufet. :palec:

Děti se určitě vyřádí tak, že večer lehnou do postýlky a budou jako : :andel: .

PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ PŘI OSLAVĚ. :dance:********

• Citovat
  • Upravit
myčika
16.9.10 10:49

My jsme slavili ve školce v Praze 10-Nedvězí. Je to kousek od Říčan a pořádají narozeninové party pro děti. Je možnost i program s učitelem. Ve vnitř je krásná skluzavka a i venku je velká zahrada. Dětem se to moc líbilo. :-D

• Citovat
  • Upravit
7
19.9.10 19:12

kamarádka mi zrovna minulý týden říkala, že kavárna Na houpacím koni už bohužel funguje jen pro ty,kteří tam jdou s dětmi na kurzy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
21.9.10 11:30

Ahojda, Na houpacím koni se stěhují do stejné ulice Na Bělidle č.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rtger
31.8.12 12:49

oslava

Dobry den mohli by jste mi napsat nějaké typy na oslavu narozenin pro 7 děti ve věku 9 až 11 let děkuji :lol: a jeste kde je to centrrum back a stranku na něj děkuji ;)

• Citovat
  • Upravit
rtger
31.8.12 12:50
@Zorka.N píše: ********Co třeba centrum BACK. Jsou tam tobogány, skluzavky, trampolíny a můžete si objednat i klauna :-D
Dostatečně se tam vyřádí a navíc, je přímo v tom areálu něco jako bufet. :palec:

Děti se určitě vyřádí tak, že večer lehnou do postýlky a budou jako : :andel: .

PŘEJI HODNĚ ÚSPĚCHŮ PŘI OSLAVĚ. :dance:******** kde pak je
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí