Kde udělat webovky?

3040
20.8.12 17:29

Kde udělat webovky?

Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Budeme otevírat nový obchod - kamenný a chtěla bych udělat webovky. Žádný eshop, jen takové info s kontaktama a s tím, co vlastně nabízíme.
A chtěla bych si je udělat sama.
Napíšete mi, prosím, své zkušenosti? Kde jste si je dělali, jak moc je to složité, jestli se platí apod.
Ve vyhledavači mi toho vyjelo spousty, tak bych raději osobní doporučení.

Děkuji moooc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1980
20.8.12 17:34

Kup si doménu a hosting a můžeš začít, já se grafikou, designem a tvorbou webů zabývám už x let, nauč se základní jazyky kódování HTML a CSS, kóduj např v PSPadu - začátečníci to zvládnou, rozvrhni si jak velkou kapacitu by měl web mít, navrhni menu, design, jestli budeš mít nějaké intro, pokud ano, tak jestli v animaci nebo ve flashi, úpravu fotek a lightout jestli budeš mít a je to, hlavně si nedělej stránky na websnadno, webnode, estranky apod.,kup si vlastní doménu a hosting bez reklam a budeš sama svým správcem - administraci webu se naučíš rychle, tak držím palce, já jsem např dělala redesign webu po cca dvou letech - www.hairless.cz ;)

Příspěvek upraven 20.08.12 v 17:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.8.12 17:35
@lemaz píše:
Ahoj holky, potřebovala bych poradit. Budeme otevírat nový obchod - kamenný a chtěla bych udělat webovky. Žádný eshop, jen takové info s kontaktama a s tím, co vlastně nabízíme.
A chtěla bych si je udělat sama.
Napíšete mi, prosím, své zkušenosti? Kde jste si je dělali, jak moc je to složité, jestli se platí apod.
Ve vyhledavači mi toho vyjelo spousty, tak bych raději osobní doporučení.Děkuji moooc.

Ptáš se jak udělat webovky, nebo kde je umístit?
ty dvě věci spolu souvisí jen částečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
20.8.12 17:35

Jsetli nechceš nic úplně extra, tak by ti je syn mohl zkusit udělat.. zadarmo, jen aby se procvičil. jestli máš zájem písni SZ

• Citovat
  • Upravit
3040
20.8.12 17:39
@maska1 píše:
Ptáš se jak udělat webovky, nebo kde je umístit?
ty dvě věci spolu souvisí jen částečně.

Obojí :)
Spíše bych raději něco obyčejného. Seyra to má nádherné, ale pro náš účel moc načančané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.8.12 17:40

budeš sama svým správcem - administraci webu se naučíš rychle, tak držím palce, já jsem např dělala redesign webu po cca dvou letech - www.hairless.cz ;)

Příspěvek upraven 20.08.12 v 17:37

Normy by to chtělo ještě procivičit - neuvádění alt tagů je pro lidi s hendikepované velmi nepříjemné.

http://validator.w3.org/check?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.8.12 17:42
@lemaz píše:
Obojí :)
Spíše bych raději něco obyčejného. Seyra to má nádherné, ale pro náš účel moc načančané.

Můžeš použít nějaký nejlépe placený hosting, kde základní šablony jsou již v cenně. Nebo načíst úplné základy (bez CSS apod.) a zkusit něco vytvořit sama a umístit.

Záleží na tom, jestli chceš hlavně webovky, nebo do problematiky i proniknout a webovky jsou taková záminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
20.8.12 17:43

Holky a kolik stojí ta doména??
Pardon že se vtítám s dotazem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
20.8.12 17:44
@maska1 píše:
Můžeš použít nějaký nejlépe placený hosting, kde základní šablony jsou již v cenně. Nebo načíst úplné základy (bez CSS apod.) a zkusit něco vytvořit sama a umístit.Záleží na tom, jestli chceš hlavně webovky, nebo do problematiky i proniknout a webovky jsou taková záminka.

Nechci nikam pronikat! Na to fakt nemám, už takhle moc nechápu, o čem se tu bavíte. :) Jen potřebuji, aby si lidi najeli na: aaabbb.cz a tam se dozvěděli co máme a kdy máme otevřeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.8.12 17:44
@Dice píše:
Pardon že se vtítám s dotazem :oops:

IGNUM .cz doména od 169 kc / rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.8.12 17:46
@lemaz píše:
Nechci nikam pronikat! Na to fakt nemám, už takhle moc nechápu, o čem se tu bavíte. :) Jen potřebuji, aby si lidi najeli na: aaabbb.cz a tam se dozvěděli co máme a kdy máme otevřeno.

Pak si najdi hosting kde nabízejí rovnou základní šablony, které jen doklikáš do žádaného stavu.

Třeba ať udělám reklamu kolegovy SAVANA s joomlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
20.8.12 17:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
20.8.12 17:52
@Dice píše:
Pardon že se vtítám s dotazem :oops:

Záleží na doméně - .cz cca 200,– na rok, hostingy od 500,– na rok - tam jde o to jak velký web bys chtěla mít.

Příspěvek upraven 20.08.12 v 17:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
20.8.12 17:53

maska1 - ano, administrace od Joomly je parádní a začátečník jí zvládne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
20.8.12 18:21

Omlouvám se zakladatelce, ale ráda bych se Vás tu zeptala zda jde udělat email, který bude z mého jména a příjmení?
jméno@příjmení.cz musim si taky kvůli tomu udělat www stránky nebo to jde i jinak? předem děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová