Jde spravit flashka? :-(

1147
19.8.12 17:09

Jde spravit fleška?:-(

Ahoj, prosím mohl by mi někdo poradit..?Dvouletý syn si hrál s mou fleškou a zničil ji. :( Pro ilustraci přidávám fotku.Jsou vypadlé 2 plíšky a už je asi nedohledám. Ostatní 2 jsou zkřivené.
Dalo by se to nějak spravit, nevíte? A kde a kolik by to případně stálo?
Flešek mám více, ale na téhle mám fotky z porodnice, různé seminárky do školy atd.,takže o ní nechci přijít :( Děkuji moc za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101659
19.8.12 17:15

No, teoreticky to opravitelné je, nebo tedy přesněji řečeno ne opravitelné, ale mělo by to jít dát do stavu, kdy z toho půjdou ta data stáhnout, ale druhá věc je kdo to bude ochoten udělat a hlavně za kolik. Každopádně ta cena by byla několikanásobně vyšší než cena té flešky a je otázkou na kolik si ceníš ta data…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.8.12 17:17

Nevím, jestli psravit, ale data z toho snad vytáhnout půjdou, když ta „úložná“ část zůstala nepoškozená. Bude to chtít nějaký servis IT, zkus pohledat v okolí, zda něco není, občas bývají přidružené ke kamenným prodejnám s IT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.8.12 17:18

Jinak s cenou tipuju mezi 500-1000,– :nevim: Střílím od boku, ale z technického hlediska to nepotřebuje nic zázračného, jen čas a běžnou techniku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1147
19.8.12 17:25

Díky za tip, zkusím se někde poptat.Ty peníze bych za to dala, i když nerada. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7414
19.8.12 18:39

Jedna firma je tahle http://www.zachrana-dat.cz/…-strana.html
Meli jsme tam jednou na zachrane pevnej disk. Jako nebylo to za hubicku, ale ty data jsme skutecne potrebovali… a od ty doby teda lip zalohujeme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
19.8.12 19:22

Tak koukám na ceník té „záchrany“ a odhad jsem měla celkem dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie