Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj maminky,
potřebujeme novou autosedačku a nechci ji objednáva přes internet. Ráda bych ji vyzkoušela. Brňačky
nevíte, kde bych ji koupila? Můžeme jen o víkendě, takže je o to obtížnější. Bylo by fajn, kdyby tam měli větší sortiment výrobců.
Moc děkuji za odpovědi.
Puntanela v OC Futurum Vídeňská ul.
Puntanela Vaňkovka
Chico v Avion Shopping parku (vedle Ikea)
Růžový panter Křenová ul. - tam jsou jen v sobotu dopoledne
Určitě jich je víc, třebas někdo přidá
Ahojky - sedačky jsme kupovali už dvě - obě v Chicu v Shopping parku vedle Ikea - v poho tam poradi, vyber docela ok - a nemaji tam zadne sunty.-)
vyber je na tomkove namesti v husovicich - zaboha si nevzpomenu, jak se to jmenuje, je to u zastavky saliny, maji tam velky vyber i kocarku atd. nevyhoda je, ze neberou karty
cmelda píše:
vyber je na tomkove namesti v husovicich - zaboha si nevzpomenu, jak se to jmenuje, je to u zastavky saliny, maji tam velky vyber i kocarku atd. nevyhoda je, ze neberou karty
Ta prodejna se jmenuje BALLI a otevřeno mají určitě v sobotu i v neděli min. do 15h.
Na výpadovce směr Ikea, kousek před Makrem je velká prodejna Babystar - Hněvkovského 83a/695.
Ahoj!
Na sedačky je dobrý Babystar na Hněvkovského - hned na kraji Brna směrem od Bratislavy - kousek od Tesco + Ikea.
Mají velký výběr, takové ty zkušební autosedadla, kam sedačku uváží a můžete ji vyzkoušet i s dítkem.
My kupovali loni Romer - trefili jsme na ochotný personál, a navíc fungují jako vzorková prodejna pro Romer, a tak jsou jejich sedačky pod interentovými cenami! - mají třeba loňské vzory potahů za vynikající ceny. (rozdíl mezi jejich cenou a cenou v Chichu u Tesca byl v řádu několika stovek, a ochota personálu a pomoc - taky nic moc)
Popisuji teda situaci v roce 2007 - letos jsem tam ještě nebyla ( nebylo potřeba). Doufám, že to nebude tady považováno za nekalou reklamu, je to opravdu jen můj tip - např. u kočárků, způsobu objednávání a tak jsem určitě spokojená nebyla!
Jo a o víkendu samozřejmě fungují - parkoviště je hned před obchodem - to je taky výhoda
Petit
Taky doporučím Babystar, oni jsou totiž firma, která Römery do čech dováží, ( sice mají hlavní sklad v Praze, ale i v Brně mají většinou kompletní sortiment)
ale POZOR, mají pouze v sobotu 9-19, neděli mají zavřeno