Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Holky poraďtě, kde v HK koupit na syna botu od značky Fare, Protetika, Santé, DPK, Essi apod. Byli jsme u ortopeda, syn má špatné klenby a máme koupit kvalitní boty. U nás nic nemají, tak chceme vyrazit fo velkoměsta a koupit něco tam. Já vím jen o obchodě, kde prodávají superfitky. Jo a potřebujeme velikost 34.
Díky za tipy.
Tak Fare mají u Masarykáče naproti bývalému Time outu, a Protetika v uličce u Centrálu, na rohu je cyklo…vubec se mi nevybavují názvy ulic ![]()
Dobrý večer, asi už bude pozdě, ale úžasná prodejna s moc ochotnou, milou a trpělivou prodavačkou je ta za tím Centrálem, ve zdravotních potřebách - je to ulice Škroupova, zato v Havlíčkově ulici, kde mají úžasný botičky Fare, jsme bohužel už podruhý narazili na docela neochotnou slečnu, co si nechtěla dělat starosti s dcerčiným vysokým nártem.. taky jsem slyšela chválu na Superfity v Ráji botiček v bývalé Jitřence - ale tam jsou trošku vyšší ceny, na Gočárovce jsou pracovní potřeby a tam mají Santé, ale nevyškolený personál.. a prý je je ještě nějaká nová prodejna v Hyperalbertu, tak se tam zkusím zítra podívat - je to boj, co, kupovat dětský botičky ![]()
@mijaja píše:
Dobrý večer, asi už bude pozdě, ale úžasná prodejna s moc ochotnou, milou a trpělivou prodavačkou je ta za tím Centrálem, ve zdravotních potřebách - je to ulice Škroupova, zato v Havlíčkově ulici, kde mají úžasný botičky Fare, jsme bohužel už podruhý narazili na docela neochotnou slečnu, co si nechtěla dělat starosti s dcerčiným vysokým nártem.. taky jsem slyšela chválu na Superfity v Ráji botiček v bývalé Jitřence - ale tam jsou trošku vyšší ceny, na Gočárovce jsou pracovní potřeby a tam mají Santé, ale nevyškolený personál.. a prý je je ještě nějaká nová prodejna v Hyperalbertu, tak se tam zkusím zítra podívat - je to boj, co, kupovat dětský botičky
Je to už dávno, co byla založena tahle diskuze, ale nevíte náhodou jaká je ta prodejna botiček v Hyperalbertu? Mají tam DPK chtela bych se na ně podívat, rozmýšlím mezi nima superfitama a essi, zimní chci goratex superfit, ale na ted botky nemusim kupovat za 1200. Tak třeba budu mít štěstí a odpovíte ![]()