Kde v HK koupit TEĎ plavky? Prosím, spěchá :(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kde v HK koupit TEĎ plavky? Prosím, spěchá :(
Zdravím maminky především z Hradce Králové. Ve čtvrtek jdeme s Lukáškem poprvé plavat (původně jsme měli jít až v únoru, ale před vánoci nám paní psala, že už můžeme od ledna) a já s hrůzou zjistila, že moje plavky mi teď po porodu prostě nejsou
No a teď v zimě, zkuste si sehnat plavky. Potřebuju radu, kde hledat, už jsem pár krámů navštívila, ale plavky nejsou. Víte někdo o obchodě, kde je určitě mají? Díky za každý tip. Klidně napište i obchod, kde by mít mohli, ale jisté si nejste.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj Kakiko,
asi bych zkusila ve Futuru prodejnu Areny nebo na Malém náměstí byla prodejna Litexu, ale přiznám se, že už jsem tam dlouho nešla, tak nevím, zda se něco nezměnilo, ale tam by určitě taky měli.
Pěkný nový rok a plavčo si s malým užijte
Můžu se zeptat, kam se s Lukáškem na plavání chystáte?
Paja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Určitě to zkusím a podívám se tam. Času máme málo, tak snad seženu ![]()
Jdeme do plavecké školy Kačka, byla prý na malém náměstí, teď je za Vocelovkou v Drahoňovského ulici. A těším se jak malý harant ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem předloni kupovala v lednu plavky v CA. Tam měli naopak velký výběr už v lednu, třeba v květnu tam měli z plavek už velké prd a dívali se na mě pomalu, jestli jsem se nezbláznila, že už je to všecko rozebrané. Tak můžeš zkusit tam, jestlis ještě nebyla… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě doplním, že jsem teď sháněla bráchovi plavky na Vánoce a jakési mají i v obchodech s prádlem. Dámských měli značně víc než pánských… Tak třeba je to u vás též tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V prodejnach sportovnich potreb mivaji plavky (teda sportovni, jednodilne) po cely rok, takze bych zkusila tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby to byly Pardubice, tak bych věděla ![]()
Ale jestli máte Litex, tak jdi tam, protože já přesně takhle vloni sehnala krásné plavky a navíc z minulé kolekce, takže byly skoro o 400Kč zlevněné
A navíc Litex je celkem dobrá značka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pardubice by ani nevadili, kdyby to bylo dřív, ale po neděli už se nedostanu. Tedy spíš přítel bude zase v práci a vrací se až v 6 večer. Zkusím to oběhat a doufám, že seženu. Všem děkuji za tipy, já oblečení nakupuju strašně nerada, takže se neorientuju v tom, kde co sehnat. Sportovní potřeby mě tedy vůbec nenapadli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem sehnala ve Futuru v prodejně adidas (sice jsem skoro omdlévala, že to bude drahé), mají teď mimosezonní slevy, tak sporotvní jednodílné za 480,–, což si myslím je super cena. Všem děkuji za tipy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit