Plavání Kolín
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plavání Kolín
Ahoj holky,
chtěla bych se zeptat, zda nemáte některá zkušenosti s plaváním v kolíně…
Rozhoduji se mezi AquaBabyClub a Vodníčkem…
Prosím o cokoliv, co mi pomůže v rozhodování.
Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky,
my jsme byli v Aqaparku s holkama a byli jsme naprosto spokojení,ale ty máš mimíse tak to nevim jaký koupání bude lepší
.
- Citovat
- Upravit
Ahoj, oba tyto kluby jsou na plavečáku a jsou pro mimča od šestého měsíce…
Ale rozhodnout se, do kterého ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám zkušenosti jen s Vodníčkem, ale z Kutné Hory. Na podzim jsme odchodily první kurz a nemám co vytknout. Příjemná a trpělivá lektorka, vycházejí vstříc při nahrazování hodin, perfektní komunikace. Být tebou zkusila bych zajít na ukázkové lekce: u Vodníčka jsou zdarma (nevím jako v tom Clubu) a rychle zjistíš, zda ti jejich přístup vyhovuje a co bude pro vás lepší. Tak ať vybereš dobře.
- Citovat
- Upravit
baby club v Kolíně
ABC má náhrady taky bez problémů. A co je příjemný, dělají fotky nebo video pod vodou zadarmo, zatímco Vodníček za dost peněz navíc.
- Citovat
- Upravit
Plavání Kolín
Ahoj,
máte prosím někdo zkušenost s plaváním dětí ve Vodníčkovi v Kolíně??? Jaká je tam kvalita vody? Není moc chlorovaná, studená??? Tím, že kurzy probíhají v aquaparku, tak mám trochu obavy …
Předem děkuji za Vaše poznatky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
my sice chodíme do Aqua baby clubu, ale jsme spokojení, už jedem 4.kurz… Teplota vody je jak kdy, ale jen 1× se mi stalo, že byla studená a i můj syn klepal zubama… a tak je to i s chlorem, jednou je cítit a pak x krát dobrý…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zkušenost
ahoj, já ano mám zkušenost byla jsem na vaničkování a bylo to fakt super, malé se to moc líbilo, myslím že voda byla teplá krásně a malá moc spokojená. Nevím zda tu můžu uvést kde to bylo, pokud budeš potřebovat vědět víc písni mi. Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj Katko,
chtěla jsem se zeptat kam chodíte s malou na vaničkování a od kolika to je. Malýmu budou 21. června 4 měsíce a ve vodě se mu líbí, tak chci s ním chodit taky na nějaký plavání.
Děkuji za odpověď Vendula
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Odp. pro Vendulu
ahoj Vendulo my chodíme do Picassa, je to tam nově. Je to v centru kousek od náměstí. Příjemné prostředí, moc sympatická paní která poradí a ukáže co dělat a jak potom doma, ten kurz nám hodně dal. Jsou nám taky 4měsíce ale jinak to je už od 6týdnů do půl roku. Snad jsem ti pomohla. Katka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc si mi pomohla, děkuji. Hned jsem koukala na jejich stránky a taky tam začneme chodit. Je to super, že je to pro tak malé děti, už jsem myslela, že to tady nikde neni, že je to vše až od 6 měsíců v bazénu. Ještě jednou děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vaničkování
Tak to pak dej vědět. Protože paní, co tam plavala vaničky, vypadla ze dne na den kvůli vlastnímu těhotenství. A tak to provozuje paní kadeřnice. Koukala jsem, že si zrovna dávala inzerát, že hledá někoho, kdo by tam dělal instruktorku
- Citovat
- Upravit
Dnes jsme byli na první lekci vaničkování a bylo to super, už jsme domluvené na další lekci. Je to v Kolíně v tom Picassu. Pani se i ptala na jakou teplotu vody je malej zvyklej, takže opravdu super a malýmu se to hrozně líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dnes jsme byli na první lekci vaničkování a bylo to super, už jsme domluvené na další lekci. Je to v Kolíně v tom Picassu. Pani se i ptala na jakou teplotu vody je malej zvyklej, takže opravdu super a malýmu se to hrozně líbilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Plavání Nemocnice Kolín
Ahoj holky,
když už je tu téma plavání Kolín, ráda bych se zeptala, jestli nemáte někdo zkušenosti s plaváním v Nemocnici Kolín.
Děkuju Lenka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit