Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
A to já rodila v Podolí sice teda jedno, ale byla jsem tam měsíc před porodem na rizikovém a všechno super. Personál, pokoje, jídlo sál.. ![]()
já byla na Bulovce a super, dokonalá neonatologie, byla jsem tam s dvojčaty dva měsíce a pak o rrok později jsem tam rodila jednojče
@jizvíková to je krása ,jak si to zvládala? Já mám jedno velké a 3mesicni …zvažují ještě jedno a chtela bych pokud možno nejmenší věkové odstup.
Apolinar i Motol ok, ale stejně vždycky záleží na konkrétním doktorovi a konkrétních sestrickach, jaké to tam ve finále bude.
@Nikini111 píše:
@jizvíková to je krása ,jak si to zvládala? Já mám jedno velké a 3mesicni …zvažují ještě jedno a chtela bych pokud možno nejmenší věkové odstup.
všichni měli stejný režim, tak to šlo, ale první půlrok si vůbec nepamatuju
@Mary877 píše:
Zdravím všechny maminky dvojčátek, jsem v 9tt a dr mi sdělil, že čekám dvojvaječná dvojčata. Na registraci do porodnice mám ještě čas, ale přemýšlím, kde by bylo nejlepší je porodit. Zvažuji Apolináře, Podolí, nebo Motol. Děkuji za názory a rady.Mary
Ahoj, já porodila v Podolí trojčátka (minulý rok v dubnu) a určitě bych tam šla znovu - vše bylo skvělé a všichni na mně byli moc hodní. Držím palce, ať je vše OK a ať si vybereš, co nejlépe! ![]()
Zvažuji Apolináře, dr mě tam posílá na kombin. screening, četla jsem o porodnici, že péče o miminka super, ale trochu se děsím, že nebude volný nadstandart a já budu muset třeba s ránou po císaři přes celou chodbu na záchod i za návštěvou:(
@Mary877 dobry den, jsem na tom podobne, momentalne v 13 tt, dvojcatka, praha. Uz jste se rozhodla kde budete rodit? Nevim si vybrat 🤷♀️ Dekuji moc
Za me na 100% Motol!! Perfektne se o me i o kluky (jednovajecna dvojcatka) postarali ![]()
@Eana111 Nakonec Apolinář, chodím tam i na screening a ve čtvrtek poprvé do rizikové poradny.
@Mary877 dekuji za odpoved 😊 jo tak Apolinařem určite nic nezkazite
Ja byla na screeningu v Podoli a porodnici jsem vybrala Bulovku tak snad to bude ok. Muzu se zeptat do rizikove poradny zvou standardne?
Ahoj, taky se přidávám momentálně jsem 9+5 s dvojvaječnymi dvojčaty. S přítelem se nám líbí Apolinář nebo Podolí. Nevíte zda se mohu radši zaregistrovat v obou? Je možnost prohlídky porodnice? Děkuji
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.